Alergija

Odgovarjajo: Prof. dr. Mitja Košnik, dr. med. • Anja Koren Jeverica, dr. med., pediatrinja in alergologinja

bioresonanca-kam?

Default avatar
spodaj ste mi svetovali, da naj test na alergije raje opravim s pomočjo bioresonance. kje je zadeva kvalitetna? na spletnih straneh sem našla "princa v šiški"...ima kdo izkušnje s tem?
Default avatar
Živjo, jaz sem hodila na Peričevo, Zdravstveni zavod Revita in bila zadovoljna
Default avatar
Hči je z mojim vnukom šla v Rogaško! Tam je tudi nato delala terapije. Od tedaj je že dobro leto, uspeh zelo dober!
Default avatar
Vrhnika, dr. Romanović, če tvoje stanje zahteva več obiskov, ti kakšno terapijo ne zaračuna, sploh otrokom. Ni pa ravno najbolj prijazne sorte človek.
Default avatar
Pa Moravske toplice, dr. Žagarjeva.
Default avatar
Tudi jaz z svojim sinom hodim v Rogaško. Še vedno hodiva na terapije in so rezultati že vidni. Priporočam.
Default avatar
Tudi mi smo hodili v Rogaško na bioresonanco.
Je pa pri nas bilo tako, da nam bioresonanca ni našla niti ene same alergije, alergolog pa (kožni in krvni testi) najprej alergijo na KM, po 7 mesecih terapije na bioresonanci (zdravili smo le kandido, ker po njihovem mnenju ni bilo alergije na KM) pa je alergolog dokazal še alergijona jajčni beljak, kandide pa menda ni več imela!
Mislim, da ni potrebno omenjat, da ne hodimo več na terapije v Rogaško.
Odločitev je vaša.....
Default avatar
gjgg!

kako pa zgleda pri dr. Romanoviču terapija? kakšen je potek ker imamo drug teden 1. terapijo. ali ima otrok kakšno omejitev glede gibanja?

hvala
Default avatar
dr.Romanovič? Agresiven, primitiven in skrajno žaljiv! Razlog? Kar tako, njemu v zabavo!

Tako žaljivega in nesramnega odnosa še v življenju nisem doživela od kogarkoli, ki ljudem nudi kakršnekoli storitve. Če je že imela ura bioresonance pri njem kakšen pozitivni učinek, ga je njegov primitivni odnos popolnoma izničil. Enkrat in nikoli več!

Če bi mi kdo razlagal, da lahko ima človek s tako primitivnim odnosom vrsto upajočih, ki so mu pripravljeni polniti žepe, mu ne bi verjela!
Default avatar
Ne hodite na bioresonanco. Vse skupaj je ena čiračara - za vaš žep, ki ga ti čarovniki čudežno izpraznijo v najkrajšem možnem času, vas pa pustijo z dolgim nosom. Odgovorni tako niso za nič!
Ne bodite neumni in ne pustite se plahtati.
Default avatar
moj nasvet če nimaš izkušenj ne klamfaj brezveze:)
To je moj nasvet zate!!!

ja,ja pa zdaj mi boš napisala da tebi ali tvojim bližnjim ni pomagalo in da imaš izkušnje kajne ;)
Default avatar
Pozdravljeni!
Jaz sem hodila na terapije k Dr. Žagarjevi v Podčetrtek z hčerko in bila zelo zadovoljna! Zato bi jo priporočala vsakemu, ker zna vzpostaviti dober odnos z otrokom, je strokovna in prijazna!
Nam je uspelo, sem pa slišala da gospa ki se ukvarja z bioresonanco v Rogaški Slatini sploh ni zdravnica, še manj pa učenka oz. naslednica Dr. Medveda, za kaj se je kar sama oklicala.
Default avatar
Jaz pa o biores. tole: enim pomaga, drugim nič (iz izkušenj z nekaterimi). Da pa to izveš oz. vidiš, traja zelo veliko časa, ker je to dolgotrajno zdravljenje.
Moj nasvet: če želiš poskusiti alternativo, pojdi k dr. Wohlmanu v Dravlje, je testiranje brezplačno, maksimalno 5 terapij, ki jih lahko opraviš v dnevu ali več (terapija je eno uro in pol ali eno uro), torej se hitro znebiš denarja in rezultati so najkasneje v 4 mesecih. Več o tem v Zdravju, julij 2006.

Imam dva alergična otroka, moža in preiskusili smo veliko... Tako da enim pomaga, enim ne, veš pa ne, če ne preiskusiš
Default avatar
Draga Anikka kdo ti je rekel, da se ga. Niegelhell ni učila pri dr. Medvedu? Ne govorit nekaj za kar nimaš pojma. Sama sem hodla k dr. medvedu, nato pa naprej k Brigiti. Spoznala pa sem jo pri dr. Medvedu, ko se je učila. Zato se prej pozanimaj preden začneš govorit takšne neumnosti.
Default avatar
eživa je napisal/a:
NE POZABITE POVEDAT KOLIKO STANEJO TERAPIJE PRI DR. WOHLMANU!!! TUDI TESTIRANJE NI ZASTOJN, MENI SO REKLI 50 EUR POTEM PA VSAKA TERAPIJA 150, PA 5 JIH JE PREMALO. ZADNJIČ SEM SREČALA ENO MAMICO, KI JE REKLA, DA SO ŠLI V NEMČIJO K DR. WOHLMANU IN JE ZDAJ ŠE SLABŠE KOT JE BILO. JE BILA PRAV JEZNA.
NO NAM TUDI BIORESONANCA NI POMAGALA NITI PRI REVITI NITI PRI ROMANOVIČU! PRI REVITI SO REKLI, DA NIMA ALERGIJE NA JAJCA A OTROK PA RATA ZABUHEL, ČE MU SAMO MALO JAJCA PRIDE NA KOŽO. V GLAVNEM SMO MI OBUPALI NAD ALTERNATIVO. ŽAL. BILI SMO TUDI PRI HOMEOPATINJI ZARADI VNETIH UŠES IN ALERGIJE IN SO SE UŠESKA POCAJTALA ALERGIJA PA NE. NO TO SO NAŠE IZKUŠNJE.
Default avatar
Meni ni pomagala niti bioresnonaca niti homeopatija, mogoče bi bilo slabše če tega ne bi poskusila, ampak problemi zaradi katerih sem se odločila za alternativo so ostali.
Default avatar
Spoštovani!

Malo pozno odgovarjam, ampak vseeno... Tudi sama imam probleme z zdravjem, že kar preveč časa. Od OŠ (sedaj štejem 28 let) probleme s hrbtenico, 10 let gastritis, par let vnetje nosne sluznice, leto in pol me že tarejo vnetja "tam spodaj", glavoboli so prešli v migreno, imam zelo nizek pritisk, alergijo na pršice in mraz ... Skratka: obiskala sem nešteto zdravnikov in specialistov. Pač njim najbolj zaupam. Bila sem pri eni alternativki, ki dela vse preko refleksnih masaž. Velikega učinka ni bilo, razen tega, da so mi masaže pasale;)) Nato sem šla k enemu bioenergetiku (ali kako se že imenujejo), neke vrste bioresonanca, homeopatija, vse združeno. Razen še poslabšanja zdravja ni bilo uspeha!

Človek poskusi vse. Če enemu bioresonanca in podobne zadeve pomagajo, jaz pravim hvalabogu!! Če pa nekaterim ne, pa nimajo pravico obsojati tiste, ki to prakticirajo in verjamejo!! Takšno je moje mnenje. Vsak si pač pomaga, kakor ve in zna. In če neka stvar pomaga, pa čeprav uradna medicina to ovrže, je stvar več kot super!! Jaz mislim, da je pri teh stvareh bolj point, kolikor verjameš vanje!

Veliko zdravja Vam želim!
Default avatar
Sem slišal, da je bioresonanca HD center v Ljubljani zelo ugoden. Se splača jih vprsašt
Default avatar
Jaz sem tudi dvomila v bioresonanco dokler nisem pač imela lastne pozitivne izkušnje z zdravljenjem svojega sina ki je imel veliko alergij in se mu je zadeva zelo popravila. Sama sem hodila v tronovo: Jernej(energijska točka d.o.o.), ki je magister farmacije. Pomembna je namreč tudi izobrazba osebe, ki izvaja bioresonanco; z aparaturo bicom zdravijo danes vsi povprek, ki nimajo niti osnovne medicinske izobrazbe....
Default avatar
Zelo sem bil zadovoljen z biosresonanco na Černetovi 13, izvaja jo Mojca Pavčič, ki ima že več let resonanco na obali. Priporočili so mi jo v Rogaški.

Moderatorji

Prof. dr. Mitja Košnik , dr. med.
Mitja_Kosnik
Anja Koren Jeverica , dr. med., pediatrinja in alergologinja
Anja Koren