Forum.Over.Net

Zdravstvo pri nas?

Prostor za pogovor o zdravstvu v Sloveniji. Pohvale, pritožbe, pripombe, predlogi in pobude.

Laserska operacija oči - Irman

Default avatar

Damjan Murko

V poplavi konkurence, ki ponuja iste ali podobne storitve, sem sam iskal, nekoga, ki mu lahko popolnoma zaupam, ki bo svoje delo opravil na najvišjem nivoju strokovnosti in profesionalizma. Demantiram trditev, da je vse boljše kot slovensko. Tudi zato sem se prepustil izkušenim rokam zdravnikov v Očesnem centru Irman v Žalcu. Ko ti peša vid in se zavedaš koliko ti dejansko pomeni, ne iščeš samo nekoga, ki bi te rešil leč, očal in ti kvalitetno opravil lasersko operacijo oči, za katero sem se odločil tudi sam, pač pa, strokovno svetovanje in pomoč pri tako veliki spremembi na bolje v življenju posameznika.

Iz srca se lahko samo zahvalim Očesnemu centru Irman za vso podporo, strokovnost in neomajno pomoč pred, med in po operaciji. Kjer nisi le številka, kjer jim je popolnoma vseeno, ali si javna oseba ali ne, vse obravnavajo enako in z velikim spoštovanjem in predano voljo uresničiti sanje po brezhibnem vidu. Meni so spremenili pogled na mnogo stvari in to dobesedno. Očesni center Irman, hvala za vse kar ste in še delate za svoje paciente. Brez vas in vaše požrtvovalnosti ne bi nikoli vedel, da mi za zdravje ni treba v tujino in, da lahko svoje težave rešimo tudi doma in to še bolje kot kjerkoli drugje. Z velikim spoštovanjem končujem in v zadovoljstvu ponavljam, da sem vesel, da sem vas imel čast spoznati in, da ste mi vrnili pogled v lepši in boljši dan.

Damjan Murko
Default avatar

SJ30

tudi jaz grem ju3 ob 10h na pregled v zagreb v knezović! to je natanko čez 10 ur! Držite pesti!
[quote="DRAGICA G."]PozdravljeniBere ugibanja, vprašanja, mnenja. Da vam povem iz prve roke: 12.02.2016 sem opravila operacijo v Zagrebu na kliniki Knezovič. Vstavili so mi v obe oki leče, ker sem stara 55 let in laser ne bi bil tak uspeh, kot leče.

Povej vsakemu kateri je na tehnici ali naj gre ali ne: moj odgovor - odločite se čim prej. Imela sem dioptrijo - 4 in + 2.

Jaz zdaj vidim čisto brez očal. Berem tudi drobni tisk. Verjamite mi. Bodite pogumni in stopite eno stopnico višje in spreglejte brez očal.

Srečno.

Dragica[/quote]
Default avatar

Palčica88

Zdravo,

jutri imam pregled v Kliniki Svjetlost. Zanima me a je laserska operacija oči resnično varna? Ter kakšne so vaše izkušnje, nekaj sem prebrala ampak ne vem kaj je tu reklama in kaj ni. Gospa, ki je kontaktna oseba za Slovenijo mi je rekla, da ne smem nositi pred pregledom leč, ampak sem pozabila in sem jih nosila. Je lahko kaj narobe?

Prav tako me zanima sledeče na povezavi http://www.happymed.si/laserska-operacija-oci/ sem prebrala o Femtosekundni iLASIK2015 6. generacije. Če mi zna kdo kaj veš povedati o tem in pa izkušnje, ker bi jaz si s tem operirala, vsaj koliko sem prebrala je najbolši.

Hvala.