Forum.Over.Net

Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?

Izkusnje starejsih s tinderjem

Default avatar

Tunav

general Glanzkopf je napisal/a:
Debeluhi, dajte malo shujšat, pa s ebo tudi za vas kakšna napalila.
Podpis! Fit body privlaci!
Default avatar

Tip z majhnim

Ce pa niso debeli imajo pa majhnega. Kaj ti bo potem slab seks. Pa tudi ce so za resno vezo. Kdo bi pa zelel celo zivljenje ne dobro cutiti ga. Ni tehnike ki odtehta to. In ja tudi tak se najde vmes. Saj se mi smili. Ampak sedaj bistveno bolj uzivam.
Default avatar

Xman

general Glanzkopf je napisal/a:
Debeluhi, dajte malo shujšat, pa s ebo tudi za vas kakšna napalila.
Shujsas da bos lohk kasno babo pokavsal!!
Default avatar

Benn

Tina124....Jaz sem tudi ki ima 40 let in ni res kaj si napisala za moške ki so toliko stari, če ne verjameš se spoznavja in boš videla ;)
No saj ne rečem , da smo vsi enaki...
Default avatar

SaraVeKajHoce

Tinder je cist fajn! Jaz se kar zabavam, zmenki so cist vredu, spoznas lahko nekaj zanimivih, nekaj manj zanimivih, nekaj vredu fantov, nekaj kretenov, resnih, manj resnih, skratka vsega, podobno kot kjerkoli drugje... Razlika je le v tem, da imajo moski tukaj vec jajc kot zunaj in ne rabijo biti koma pijani, da te kam povabijo. Poznam cist fajn moske in cist lustna dekleta, ki so gor, dalec od obupanih bab in samo seksa potrebnih decov - take oznake dajejo samo tisti, ki so nezadovoljni v svojih zvezah ali pa polni predsodkov & nefleksibilni poskusit karkoli novega :).
Default avatar

Barwni

Katera 35+ tukaj željna občasnega razvedrila?
26 let, 183cm, 90kg, izdelana postava, široka ramena, lepe oči, urejena brada, bogat intelekt, spreten v postelji, nadpovprečno orodje. Bonus je, če že imaš otroke. O razlogih za to raje ne bi. :) Želim in zagotavljam diskretnost. Lahko si poročena ali vezana, to me dodatno vzburja.

[email protected]