Forum.Over.Net

Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?

Izkusnje starejsih s tinderjem

Default avatar

Tunav

general Glanzkopf je napisal/a:
Debeluhi, dajte malo shujšat, pa s ebo tudi za vas kakšna napalila.
Podpis! Fit body privlaci!
Default avatar

Tip z majhnim

Ce pa niso debeli imajo pa majhnega. Kaj ti bo potem slab seks. Pa tudi ce so za resno vezo. Kdo bi pa zelel celo zivljenje ne dobro cutiti ga. Ni tehnike ki odtehta to. In ja tudi tak se najde vmes. Saj se mi smili. Ampak sedaj bistveno bolj uzivam.
Default avatar

Xman

general Glanzkopf je napisal/a:
Debeluhi, dajte malo shujšat, pa s ebo tudi za vas kakšna napalila.
Shujsas da bos lohk kasno babo pokavsal!!
Default avatar

Benn

Tina124....Jaz sem tudi ki ima 40 let in ni res kaj si napisala za moške ki so toliko stari, če ne verjameš se spoznavja in boš videla ;)
No saj ne rečem , da smo vsi enaki...
Default avatar

SaraVeKajHoce

Tinder je cist fajn! Jaz se kar zabavam, zmenki so cist vredu, spoznas lahko nekaj zanimivih, nekaj manj zanimivih, nekaj vredu fantov, nekaj kretenov, resnih, manj resnih, skratka vsega, podobno kot kjerkoli drugje... Razlika je le v tem, da imajo moski tukaj vec jajc kot zunaj in ne rabijo biti koma pijani, da te kam povabijo. Poznam cist fajn moske in cist lustna dekleta, ki so gor, dalec od obupanih bab in samo seksa potrebnih decov - take oznake dajejo samo tisti, ki so nezadovoljni v svojih zvezah ali pa polni predsodkov & nefleksibilni poskusit karkoli novega :).
Default avatar

Barwni

Katera 35+ tukaj željna občasnega razvedrila?
26 let, 183cm, 90kg, izdelana postava, široka ramena, lepe oči, urejena brada, bogat intelekt, spreten v postelji, nadpovprečno orodje. Bonus je, če že imaš otroke. O razlogih za to raje ne bi. :) Želim in zagotavljam diskretnost. Lahko si poročena ali vezana, to me dodatno vzburja.

[email protected]
Default avatar

Mike33

Pozdravljeni, moje izkušnje s tinderjem so zelo dobre samo kar se tiče odličnega seksa in nepozabnih vročih noči in avantur. Kako pa do tega priti, pa je mukotrpno in dolgotrajno delo, delo na sebi in prenašanje ženskih frustracij in njihovega ega ker one izbirajo. Spal sem nekje s 5 dekleti iz tinderja, itak da vse mlajše pod 30, nikoli ni šlo za one night stand, ampak za romantične večere na zanimivih lokacijah, ponavadi doma pri njej ali pri meni. Sem tudi reskiral 100 eur za hotel kakšno noč, za novo doživetje in popestritev ob kozarčku penine, sem samski drugače. Vrhunec mojega Tinderja je bila študentka iz Lj, povprečnega videza, intelektualka,ki je doživljala po 15 orgazmov na noč, sem star 35 in tudi zame je to nepopisno doživetje, novo odkritje. Res je da sem visok 190+, 95 kg, športnik, ogromno sem tudi delal na sebi in na komunikaciji ter odnosih z ženskami, ker sem bil povprečen seljo brez pristopa z vodko v roki ali pivom, postal sem boljši od povprečja, pa moram reči da še vedno je zelo težko najti dober date na Tinderju, kot je že zapisano zgoraj, še krastačam in pa tistim na 35 let z odraslimi otroki, ki res niso več za nikamor- prekomerna teža 20+, zapuščene, se na tinderju ego dvigne zaradi deficita in razmerja moški ženska. Moški smo na portalih vedno poraženci, bodi alfa pa pristopi v živo, tinder je le občasni šlag zame, the game is played in the field.
Default avatar

flaminga

Mene pri tinderju moti to, da se prijaviš lahko samo preko facebook profila. Drugače bi se takoj prijavila, no, mogoče se bom, če zberem pogum:) Ker obeta ravno to, kar v tem trenutku rabim. Ne resne zveze, ampak samo občasen seks, lahko tudi pogovor, pijača, sprehod, izlet ...
Iskala pa bi tipe v starosti med 35 in 50, zdrave, športne, nekadilce:)
Default avatar

flamin go

Evo, sem že tukaj. Čez ramo se ozri. Na tvoji desni :-). Če si za, se prijavi, pa greva na kavo, se mal posmejat. Drugač pa kot "ptč" pašem v skupino zdravih, športnih, zrelih. 189/85/45l. Če si za, greva lahko odletet en, dva, tri, deset, petdeset krogov. Ti vodiš igro.
Default avatar

Lumpacijus

Na Tinder se lahko prjaviš tud samo s telefonsko.....