Francoski predsednik in njegova, sicer res malo velika razlika v letih, ampak, če se sicer ujameta, zakaj pa ne? V ljubezni tako ali tako ni pravil.Primer je napisal/a: ↑
Kje tičijo razlike in kje podobnosti med obema spoloma? Imate vprašanje o tem ali vas zanima kaj konkretnega? Zastavite ga na forumu: Ženski in moški čvek.
Tudi to bi šlo
Francoski predsednik in njegova, sicer res malo velika razlika v letih, ampak, če se sicer ujameta, zakaj pa ne? V ljubezni tako ali tako ni pravil.Primer je napisal/a: ↑Če pogledam Sahikro, ki je 40 stara in Piquea,ki je 30,se mi zdita čisto ok par. Koliko predsodkov imate nekateri tukaj!
Butl TM
(tudi ti) zgubljaš na očarlivosti, ker se ukvarjaš s tem polarnim ausšusom ... škoda, pa tako dobro si začelaena dobro dojebena je napisal/a: ↑srček, očitno ti je v tretjem poskusu le uspelo ločiti živali od rastlin, da si lahko postal na čveku lol...polarni sij nepr je napisal/a: ↑Fajn tvoja zrelost, inteligenca in vrednost so izjemni, s tem se upravičeno lahko ponašaš in sanjaš naprej. :-)ena dobro dojebena je napisal/a: ↑
hahaha dragi polarni sij in še neprijavljen za povrhu... krepko se motiš!
tridesetletnik me je pri mojih 44 obdelal ko raketa in rekel, da boljšega f.ka v lajfu ne bo več dobil in mu zares verjamem, ker moja ga zna stisnt, to, kar pa delam oralno, meji na čudež ;)
po letu dni sem ga morala dobesedno zabrisat s sebe, ker so za njim čakali že drugi, veliko bolj interesantni primerki, prav tako en star 28 let, drugi 33 ... no, zdaj sem s tem... 33-letnikom ;)
tko da... vsakemu svoje, poleg tega zgledam za pogledat 35 :D :D :D
Si ne predstavljam kaj bi počel s tako babo, ki je preneumna, da bi se imel sploh kaj z njo pogovarjat?
jah, takole bom rekla: 30-letnik je želel nonstop porivat, ampak še raje od tega je govoril z mano... včasih sva pozabila, da sva se sploh dobila za seks, ker sva se zaklepetala po 3 ure in več, preden sva pristopila h konkretni stvari... pa oba diplomirana, magistrirana, ni da ni ;)
ahahaha... sori, k ti rušim teorijo :P vem, kako zna moške bolet, ko se razboli prostata zarad premalo dr*anja in še bolj rednega seksa... pa pleša se začne delat, podbradek, pivski trebuh, dobiš tisti žalostni pogled nedoje*enosti v očeh in si neprivlačen tako za malde kot stare...
no, se znaš pa vsaj duvat na forumih, ampak dvomim, da je to res kaka močna odlika :D :D :D v psihologiji temu pravijo kompenziranje, kar pogumno poguglaj ;)
poalrni sij nepr
Je primitivno satrino rajcala njena prostaškost, nič presenetlivega in novega. Pa saj imata še privat klepet, morda pa končno dobiš pod stara leta, vse življenje tako željen fu-k, ki ga še nikoli nisi imel priložnosti dobit in doživet.:-)Butl TM je napisal/a: ↑(tudi ti) zgubljaš na očarlivosti, ker se ukvarjaš s tem polarnim ausšusom ... škoda, pa tako dobro si začelaena dobro dojebena je napisal/a: ↑srček, očitno ti je v tretjem poskusu le uspelo ločiti živali od rastlin, da si lahko postal na čveku lol...polarni sij nepr je napisal/a: ↑Fajn tvoja zrelost, inteligenca in vrednost so izjemni, s tem se upravičeno lahko ponašaš in sanjaš naprej. :-)
Si ne predstavljam kaj bi počel s tako babo, ki je preneumna, da bi se imel sploh kaj z njo pogovarjat?
jah, takole bom rekla: 30-letnik je želel nonstop porivat, ampak še raje od tega je govoril z mano... včasih sva pozabila, da sva se sploh dobila za seks, ker sva se zaklepetala po 3 ure in več, preden sva pristopila h konkretni stvari... pa oba diplomirana, magistrirana, ni da ni ;)
ahahaha... sori, k ti rušim teorijo :P vem, kako zna moške bolet, ko se razboli prostata zarad premalo dr*anja in še bolj rednega seksa... pa pleša se začne delat, podbradek, pivski trebuh, dobiš tisti žalostni pogled nedoje*enosti v očeh in si neprivlačen tako za malde kot stare...
no, se znaš pa vsaj duvat na forumih, ampak dvomim, da je to res kaka močna odlika :D :D :D v psihologiji temu pravijo kompenziranje, kar pogumno poguglaj ;)
Butl TM
ali si me popolnoma zamenjal ... ali pa lupaš takšne idiotizme, kot jim ustrezaš ☺poalrni sij nepr je napisal/a: ↑Je primitivno satrino rajcala njena prostaškost, nič presenetlivega in novega. Pa saj imata še privat klepet, morda pa končno dobiš pod stara leta, vse življenje tako željen fu-k, ki ga še nikoli nisi imel priložnosti dobit in doživet.:-)Butl TM je napisal/a: ↑(tudi ti) zgubljaš na očarlivosti, ker se ukvarjaš s tem polarnim ausšusom ... škoda, pa tako dobro si začelaena dobro dojebena je napisal/a: ↑
srček, očitno ti je v tretjem poskusu le uspelo ločiti živali od rastlin, da si lahko postal na čveku lol...
poalrni sij nepr
Ja ja saj bo bolš, mi je znano , da so se vse številne, ki so bile s tvojo nagravnožnostjo kot sam poveš, podpisale na vse konfine, ob katere si se drgnil, kot na-****** nedo-jebane, če povem s tvojimi besedami :-)Butl TM je napisal/a: ↑ali si me popolnoma zamenjal ... ali pa lupaš takšne idiotizme, kot jim ustrezaš ☺poalrni sij nepr je napisal/a: ↑Je primitivno satrino rajcala njena prostaškost, nič presenetlivega in novega. Pa saj imata še privat klepet, morda pa končno dobiš pod stara leta, vse življenje tako željen fu-k, ki ga še nikoli nisi imel priložnosti dobit in doživet.:-)Butl TM je napisal/a: ↑
(tudi ti) zgubljaš na očarlivosti, ker se ukvarjaš s tem polarnim ausšusom ... škoda, pa tako dobro si začela
Butl TM
buci buci buc ☺☺☺poalrni sij nepr je napisal/a: ↑Ja ja saj bo bolš, mi je znano , da so se vse številne, ki so bile s tvojo nagravnožnostjo kot sam poveš, podpisale na vse konfine, ob katere si se drgnil, kot na-****** nedo-jebane, če povem s tvojimi besedami :-)Butl TM je napisal/a: ↑ali si me popolnoma zamenjal ... ali pa lupaš takšne idiotizme, kot jim ustrezaš ☺poalrni sij nepr je napisal/a: ↑
Je primitivno satrino rajcala njena prostaškost, nič presenetlivega in novega. Pa saj imata še privat klepet, morda pa končno dobiš pod stara leta, vse življenje tako željen fu-k, ki ga še nikoli nisi imel priložnosti dobit in doživet.:-)
poalrni sij nepr
Nisi, ampak če spet povem s povzetkom tvojih besed, si zamudil priložnost, da bi bil prav cajt tiho. :-)Butl TM je napisal/a: ↑buci buci buc ☺☺☺poalrni sij nepr je napisal/a: ↑Ja ja saj bo bolš, mi je znano , da so se vse številne, ki so bile s tvojo nagravnožnostjo kot sam poveš, podpisale na vse konfine, ob katere si se drgnil, kot na-****** nedo-jebane, če povem s tvojimi besedami :-)Butl TM je napisal/a: ↑
ali si me popolnoma zamenjal ... ali pa lupaš takšne idiotizme, kot jim ustrezaš ☺
btw: nisem puhloglavka, ki bi jo tvoje osvajanje podrlo na hrbet ☺
Butl TM
očitno sem pravi čas tipkal prave nagra.vžnosti, da jih povzemaš ... btw: ti dovolim neomejeno uporabo, niso avtorsko zaščitene ☺poalrni sij nepr je napisal/a: ↑Nisi, ampak če spet povem s povzetkom tvojih besed, si zamudil priložnost, da bi bil prav cajt tiho. :-)Butl TM je napisal/a: ↑buci buci buc ☺☺☺poalrni sij nepr je napisal/a: ↑Ja ja saj bo bolš, mi je znano , da so se vse številne, ki so bile s tvojo nagravnožnostjo kot sam poveš, podpisale na vse konfine, ob katere si se drgnil, kot na-****** nedo-jebane, če povem s tvojimi besedami :-)
poalrni sij nepr
Vsekakor, če te ne bi mal demenca j. :-)Butl TM je napisal/a: ↑očitno sem pravi čas tipkal prave nagra.vžnosti, da jih povzemaš ... btw: ti dovolim neomejeno uporabo, niso avtorsko zaščitene ☺poalrni sij nepr je napisal/a: ↑Nisi, ampak če spet povem s povzetkom tvojih besed, si zamudil priložnost, da bi bil prav cajt tiho. :-)Butl TM je napisal/a: ↑
buci buci buc ☺☺☺
Extrasonce
Butl TM
Ne podtikaj svojih težav drugim.poalrni sij nepr je napisal/a: ↑Vsekakor, če te ne bi mal demenca j. :-)Butl TM je napisal/a: ↑očitno sem pravi čas tipkal prave nagra.vžnosti, da jih povzemaš ... btw: ti dovolim neomejeno uporabo, niso avtorsko zaščitene ☺poalrni sij nepr je napisal/a: ↑
Nisi, ampak če spet povem s povzetkom tvojih besed, si zamudil priložnost, da bi bil prav cajt tiho. :-)
Grda resnica nep
spet slabokrvnost
nima verjetno problema kot ti
poalrni sij nepr
Če si 40 letnica ti je za oprostit. :-)nima verjetno problema kot ti je napisal/a: ↑
Zartrose
Starost pri moških ne pove dosti o moškem, tudi če je mlad, ker se najdejo praktično v vseh starostnih razponih ogromno takšnih, ki takoj zgrabijo 1. zastonjsko priložnost za seks, pa najsi gre za 20-letnico ali pa 60-letnico, bodisi majhno ali veliko žensko, suho ali debelo, štirioglato ali okroglo...ena dobro dojebena je napisal/a: ↑srček, očitno ti je v tretjem poskusu le uspelo ločiti živali od rastlin, da si lahko postal na čveku lol...polarni sij nepr je napisal/a: ↑Fajn tvoja zrelost, inteligenca in vrednost so izjemni, s tem se upravičeno lahko ponašaš in sanjaš naprej. :-)ena dobro dojebena je napisal/a: ↑
hahaha dragi polarni sij in še neprijavljen za povrhu... krepko se motiš!
tridesetletnik me je pri mojih 44 obdelal ko raketa in rekel, da boljšega f.ka v lajfu ne bo več dobil in mu zares verjamem, ker moja ga zna stisnt, to, kar pa delam oralno, meji na čudež ;)
po letu dni sem ga morala dobesedno zabrisat s sebe, ker so za njim čakali že drugi, veliko bolj interesantni primerki, prav tako en star 28 let, drugi 33 ... no, zdaj sem s tem... 33-letnikom ;)
tko da... vsakemu svoje, poleg tega zgledam za pogledat 35 :D :D :D
Ena milfa
Se priblizujem 40etim, vendar zgledam vizuelno tam med 28-30. Tudi postavo inam lepo, pa opazam, da sem zanimiva precej mlajsi populaciji ( pa noben ne ve, da mam solo obveznega otroka). Tako da cetudi emso je visok, izgled pravi drugace;)polarni sij nepr je napisal/a: ↑Za mlalde moške ste milfice, vendar le na jeziku, da vas zajebavajo, dotaknili se vas tako ne bi nobeden, za vrstnike ste pa samo stare babe, za kakega šestdesetletnika pa mogoče še katera celo zanimiva. :-)
sam prašm
Kolko si pa kej visoka?Ena milfa je napisal/a: ↑Se priblizujem 40etim, vendar zgledam vizuelno tam med 28-30. Tudi postavo inam lepo, pa opazam, da sem zanimiva precej mlajsi populaciji ( pa noben ne ve, da mam solo obveznega otroka). Tako da cetudi emso je visok, izgled pravi drugace;)polarni sij nepr je napisal/a: ↑Za mlalde moške ste milfice, vendar le na jeziku, da vas zajebavajo, dotaknili se vas tako ne bi nobeden, za vrstnike ste pa samo stare babe, za kakega šestdesetletnika pa mogoče še katera celo zanimiva. :-)