Forum.Over.Net

Ženski in Moški čvek

Badoo, Ona - On ...

Default avatar

miles

to so zbirališča poročenih je napisal/a:
Moja opazka se je nanašala na tvojo navedbo, da je tam samo 10-15% žensk. Morda v ponudbi res,na strani odjemalk pa bistveno več... ;)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Do what you can't.
Default avatar

to so zbirališča poročenih

miles je napisal/a:
Ne štekam?
Večinoma visijo na teh portalih moški, cca. 85%. Ponekod skoraj 90%.
Tu notri pa sploh ni upštevano, da je med ženskmi profili v resnici dosti moških. Ne vem sicer zakaj a eni moški imajo navado, da se delajo, da so ženske.
Tu in tam, ko sem bila tam gor, mi je celo kater tip priznal, da ima dva profila. V enem je moški, v drugem je ženska. Tako, da očitno je žensk še manj kot je videt na podlagi profilov.
Razen, če se ženske delajo, da so tipi.
Default avatar

miles

to so zbirališča poročenih je napisal/a:
Precej žensk je tam z diskretno skritimi profili, ki se ne dajejo na ogled in le (po)iščejo "plen"... ;)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Do what you can't.
Default avatar

to so zbirališče poročenih

miles je napisal/a:
O čem ti to?
Mislim o katerem portalu?
Namreč zdi se mi, da midva ne piševa o istih zadevah. Zdi se mi, da opisuješ portale, kjer se dobivate za seks avanture?
Tega ne poznam, nisem prakticirala nikoli.
Default avatar

miles

to so zbirališče poročenih je napisal/a:
Kaj pa je po tvojem Ona-On, šahovski krožek? ;)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Do what you can't.
Default avatar

to so zbirališče poročenih

miles je napisal/a:
Glej, ti bom verjela na besedo, da se tam fu..karite na polno. Tega nisem nikoli počela in me niti ne mika, ti pa verjamem na besedo, da se dajete dol na polno.
Default avatar

abyx

Bil sem na vseh mogočih portalih, in kaj lahko rečem,... dobival sem lažna sporočila za zanimanje, fake dobrikanje s strani portalov, ma točno vidiš da se jim gre samo da ti poberejo denar. Vsi so isti. Eni so pa še hujši. Eni so naravnost za obravnavo na sodišču, govorim or raznih scamih - prevarah. Že sam sem zapravil goro denarja skozi leta za razne članarine in bil celo opeharjen večkrat. Punce redko kdaj odpišejo, če sploh kdaj. Niso sposobne normalnega pogovora. Najbrž je res krivo dejstvo, da je na teh protalih 75% moških in 15% žensk in verjamem da moški v večini primerov navalijo na ženske tako, da mečejo slabo luč na celotno moško populacijo. Še nekaj, sem iz obale in že samo to dejstvo je pogubno za spletne zmenkarije. Nisem še spšoznal vredu primorke, pa če prav sem bil v vezi s najmanj štirimi. nha portalih primork je zelo malo, in so naj težje dostopne, nosijo se do neba in postavljajo na pedestal, očitno. Če jim je pa tako težko normalno odpisat ali odzdravit, da se potem počutiš kot neka smet in postopoma morda začneš zaradi takih reči celo še sovražit ženske.
Najboljši spoznavni portal je bil zagotovo Twoo. Ampak tudi tam ni več tako kot je bilo, postali so požrešni in če nisi plačljivi uporabnik si neviden pri njih. Vse skupaj mi gre že na bruhanje. Situacija pri nas na teh protalih je živi obup in dolgčas. Nič ne pomaga ugovarjat po mailu tem portalom. Če plačaš obstajaš, če ne pa pač ne. Tako je danes v tem svetu prepojenim z materializmom.
Default avatar

bila pa šla

abyx je napisal/a:
Na ona on ne moreš odpisat, če nimaš plačane članarine.
Niti seveda koga nagovarjat.

Na neplačljivem portalu sem se na prijazen oz. normalen nagovor vedno odzvala. Na primitivnega pač ne, ali če je imel kdo že v profilu prav odbijajoče napisano, a je tukaj gor sploh kaka resna ... Kaj čem s takim, ki je že vnaprej negativno nastrojen?
Sicer pa tudi moški niste zgled resnosti, in to recimo ravno tudi Primorci. Neki Primorec ves razočaran, da nikakor ne more nobene spoznat, da je že malo obupal, komunikacija je potem nekako stekla v ugodno smer, je kar obetalo, zdel se mi je zanimiv ... potem pa počasi popoln mrk z njegove strani. Na vsakih par dni enovrstično sporočilo, potem pa počasi še tega ni bilo več.
No, na tak način je potem res lahko razočaran. In niti ni edini primer.
Kar je bilo pa tistih nekaj srečanj v živo, je bilo pa čisto v redu, parkrat je preskočila iskrica, parkrat ne, na žalost se pa nič ni obneslo na dolgi rok. Ne morem pa rečt, da nisem spoznala v redu moških, ker v bistvu vsi, s katerimi smo se videli, so bili okej. Samo za skupaj nismo bili.
Default avatar

no in kaj ima to veze

miles je napisal/a:
Menda noče reči, da je takih na tisoče in tisoče žensk na portalih? Ampak če to veš, te je očitno začopatilo več njih, torej si lahko ponosen, si namreč vroča roba!
Default avatar

abyx

bila pa šla je napisal/a:
Milsim da lahko odpišeš na ona-on, ampak sumim da se tvoje besede avtomatsko pretvorijo v generično avtoimatizirano ona-on sporočilo, da te mine sploh odpisat. Saj samo taka generična sporočila dobivam jaz, prav me razjezi, ker ali opdgovoriš ali ne isto je... ponavadi tej portali ti pošljejo generično avtomatizirano sporočilo, že čim se kdo nov prijavi na portal, ali kar na random. Enako je bilo na Twoo, dolker nisem določene zadeve onemogočil v nastavitvah. Potem sem videl šele kdo se resno zanima zame, prej sem prejemal kaka 3 avtomatska sporočila na dan, pol pa nič več, niti ogledov profila, in kar naenkrat je zmanjkalo 3/4 žensk is seznama moje okolice in take... Sami neki levi triki, da plačaš :D

Najboljši je bil nek fracoski site, kot sem kasneje izvedel, seveda preveden v slovenščino... neki easy-zmenki.com ali neki takega se je klical. vsakič ko sem prišel na stran sem potem v roku dveh ur dobil okoli 20 sporočil, zelo lepo napisanih, kot da bi jih nekdo res ročno pisal. Ok sem si rekel, če je tu taka situzacija se pa prijavim, plačam in pa da vidimo... Od vseh tistih sporočil, do takrtat se jih je nabralo kakih 60, niti enega odgovora. ko sem postal plačljiv član je vsa aktivnost obmolknila. Seveda ni trajalo dolgo, da sem se izpisal in kasneje po letu dni opazil, da mi še vedno trgajo članarino za vsak mesec preko kreditne kartice. Ej sem znorel. Razpisal sem in dosegel maximum, povračilo članarine ampak samo do 50% ali nekaj manj. Sramota kakšne trike imajo nizkotne. Kako je lahko kaj takega sploh legalno?
Default avatar

abyx

Aja pa sem pozabil povedat še to, da so mi trgali vsake 3 mesece taka da je bila transakcija še težje zasledljiva, če nisi lih redno spremljal stanje na kartici. Jaz pač nisem.

Še najslabša varjanta in pravzaprav čista kriminalna združba je stran http://www.sms-zmenki.com/
Tam sem spoznal lepo simpatično očarljivo, in nasploh navidezno idealno punco Stelo. Seveda sem prebral pogoje, 2€ na povratni sms, jaz pa lahko pošiljam sms-e zastonj, če se ne motim je bilo tako. No rekel sem si ok če porabim 5 smsov za se smenit da se dobiva v živo je to že kul. Hah, to je bila norišnica. Najprej me je omrežila potem pa se izogibala srečanja v živo, še naprej me je mrežila, bila je sladka, ženstvena full kul punca za katero sem umiral da se dobiva v živo pa ni šlo in ni šlo. Premnogo krat sva se zmenila vse kraj in čas in vse in vedno je prišlo nekaj vmes, da je morala zmenek odpovedat. Najbolj ironično je ker punca živi, vsaj po njenih podatkih okoli 3 km stran od mene in poznam ljudi, ki jo poznajo. Če je bila to res ona, in vse kaže na to, da je bila, je lagala zelo močno o vsem živem, prava playerka. Ma vam rečem in me je sram a dosti časa in denarja sem zapravil z njo... Kar se je začelo kot firbec in flirt se je nadaljevalo v razkrivanje resnice z moje strani in laganje z njene. Bili so momenti ko je pošiljala smse kot nora, verižno, pa bodi si z ljubečim, bodi si jeznim tonom, kakor kdaj. Jaz sem takrat bil še zelo naiven in verjel v pravico, verjel sem da bom razkrinkal to kriminalno združbo in če bo treba šel iskat pravico na sodišče. Med neko sms-zaljubljenostjo in obupanostjo sem se Igral detektiva, ob enem pa naivno verjel, da morda je nekaj dobrega v tej ženski, naivno sem verjel da sva za bit skupaj in da jo bom morda celo prepričal prestopiti mejo te anonimnosti, in da jo bo zapekla vest ali kaj takega. Kaj nisva midva vse doživela prek telefona... Zdi se mi, kot da pol življenja sem preživel z njo, preko smsov :D Verjetn osem bil njen najboljši klient oz žrtev. Ko sem se te odvisnosti dokončno odvadil, kar ni bilo lahko, in prekinil definitivno vse stike z njo sem doživel poraz. Moja zgodba nobenega ni zanimala. Spoznal sem da tu ne bo nikakršnega razklrinkanja kriminalne združbe zato ker s tem ko sem jaz sprejel pogoje in drobni tisk, sem jim dal zeleno luč naj me izkoriščajo po mili volji. Jah take le imamo. Po forumih sme pisal takrat in celo naletel na nekoga ki je imel podobno izkušnjo in celo prišel tako daleč da je ugotovil kraj kjer obratujejo, kraj je baje skrit v Ljubljani, neka trgovina mu dela krinko, zdaj pa ti modeli sms-ajo za denar. Tudi policijo moja zgodba ni nikoli zanimala. Imel sem shranjene transkripcije najinih pogovorov, a jih niso zanimale. sodeč po temu, da sem jim mojo zgodbo na široko opisal in nikoli prejel drugega odgovora kot njihovega generičnega, avtomatiziranega, kjer je pisalo neki v stilu, da primer je v čakalni vrsti da bom obveščen o poteku primera, to, kar se očitno ni nikoli zgodilo. V glavnem stran od sms zmenkarij, ker te organizacije so živ kriminal!
Default avatar

Gobica33

Mene so pa sami neki moški iz južnih republik klikali, sem šla po parih dneh dol z badooja. Pa nimam nič proti njim drugače. Avanture pa res ne bi imela z njimi.
Default avatar

Mr G

Spletne zmenkarije delajo samo na zaslužku. Če plačaš imaš posledično lahko tudi višjo oceno ipd.. Tudi sam sem na Badoo, ampak že kar nekaj časa ne uporabljam. Za moje pojme, je najboljša varianta spoznavanja na tak način, Facebook.

Kot ste že nekateri zapisali, zunaj so samo še pari. Med tednom si v službi, v soboto je praktično edina šansa za spoznavanje. Ne predlagajte krožkov in podobnih dogodkov, ker enostavno ne ostane tako veliko časa. Vikend ponavadi porabim za športne aktivnosti, najraje sam ali v znani družbi. Če ne to, potem skočim na obalo, hribe ipd. Ampak spet je težko, da spoznam žensko 200km stran od doma. Zvečer malo ven, potem je pa že nedelja...

Omenjate, da moški ne pristopajo. To ni njihova krivda, to ste ženske same povzročile. Bodimo realni, ni vsak za vse in nekateri pač niso dobri v navezovanju stikov, pa to ne pomeni, da je slab človek, je pač neroden, če znaš sama bolje, reši situacijo, ne pa da se obnašaš nesramno, arogantno, vzvišeno, nedostopno itd. Pa druga stvar, meni je izjemno težko priti do neke zaprte družbe in se vsiljevati, sploh pa ne, kadar so v tej družbi še moški, ker deluje, kot da so te punce od njih ;-).
Default avatar

abyx

Mr. G zelo lepo si to napisal, in je res točno tako. Sploh danes, ki živimo v taki grdi, grdo nastrojeni družbi, kjer šteje le koliko SE znaš reklamirat in prodajat naokoli, kjer zajebek drugega je kraljuje in brezobraznost je njegova desna roka...

Kaj pa npr. da se najde kdo ki je recimo depresiven, anksiozen, pretirano čustven, ki iz takega ali drugačnega razloga težko vzpostavlja stik še posebno z nasprotnim spolom? A so tej ljudje nič vredni v družbi?!? Pa kolko jih je takih, ki imajo že tako težko življenje in pol še tu naletiš ne te čarovnice na forumu, ki jih takoj označijo za bolnike, mamine sinčke, nesposobneže, invalide in ne vem kaj še vse... in ob vsem temu požvižgajo na vsa čustva, ki niso njihova.

Take so te čarovnice, ki pojma o pojmu nimajo, ki jim je point v lajfu predvsem to da razširijo noge in se zaparazitirajo na nekoga, tako da ga naredijo doživljensko odvisnega od njih s seksom, kajpak,... če pa jo imajo zlato. Daleč stran od takih, samo daleč stran, ker te ti spijejo kri in pojejo živce, da bi se najraje niti ne rodil. Ker ponavadi se ne znajo normalno pogovarjat, ko se gre za reševanje problemov, kaj šele da bi dale kdaj kak koristni nasvet. Vem internet mi je popačil vizijo do žensk in skoraj utopil željo ljubezni v meni. Ampak vseeno, rajši samski do konca svojih dni, kot z eno tako čarovnico :)
Default avatar

Ne odpišejo

abyx je napisal/a:
Ne odpišejo ti, ker ne morejo.

Tip lahko napiše, ona ne odgovori, ker ne more.
V tem primeru napiši kak drug kontakt - mail recimo. Pa se ti bo oglasila.
Default avatar

Težava je v vseh Vas

To kaj je smisel badooja,twooja,raznih plačljivih portalov kot so neke zmenkarije in onaon je sami nateg.Polovica je fake profilov s strani proizvajalcev.Preden se sploh odločiš plačat,počakaj da vidiš kaj se dogaja.premljaj profile,da vidiš koliko jih je sploh resničnih.

Tisti,ki ste takoj plačali in upali nekaj čudežnega,pa je v vam težava.Hitrost ubija.Obupanost pač.

Rekel pa bom,da tisti ki želite samo sex pejte na FB,Tinder ali pa v porno industrijo,ampak kljub vsemu svojo glavo k seb spravit.Ker sumljivo,da ne najdete sexa in avanture pri sodelavki,sosedi,družbi.

Tsiti ki želite spoznati nekoga,pa najprej delajte na sebi,uredite sebe,postanite samozavestni,odgovorni,... Pa ne mi rečt,da ste vsi samozavestni,ker niste,ker ni vrag,da ne bi našli kako ljubezen med prijatelji,sosedi,sodelavci,družbi,preko FBja,sindikalni izleti.

Najprej pa se morate vprašat kdo inkaj ste in za kaj se vas vsi izogibajo,zakaj se ne zaljubite in ko se spoznate,spremenite vzorec življenja,samozavestni se zgodi BUM,dobite povabila sodelavcev za kak drink,žur,izlet,tudi sosedje opazijo,da ste drugačni in jih pritegnete.

To da ste nategnjeni in se pustite nategnit,ste si samo Vi krivi in noben drug.Enako ko kupite sladko pijačo ali pa neko stvar za razvajanje,pojeste in si pravite,kaj sem zapravil denarja za brezveze.In na to boste prodajalca in proizvajalca obsojali kaki nategovalci so?Sigurno.

Tako da vam je najbolje gore denarja začet porabljat v kake športne aktivnosti ali skupinske aktivnosti,kjer sigurno lahko spoznate koga.Prav tako Vam je tudi nekaj denarja dobro namenit v kake duhovne delavnice za duhovne sprememe in osebne rasti,meditacije,nato skupni izleti,spoznate sami sebe in spoznate druge ljudi.Ne sramujte se sebe,svojih dejanj,svoje preteklosti,pšriznajte si,oprostite si in začnite na novo.

Ali pa sedite doma,porabljajte denar za nategune in se živcirajte.

Pa nato pomislite kdo je na boljšem:Nekdo ki se živcira,čaka vsak sms,nedružaben,jezen,zafrustriran,slabo spi,zboleva,uničuje zdravje ali pa nekdo ki hodi ven,se druži,športnik,dela na osebni rasti?
Default avatar

Akam

Badoo je zelo slab portal, ker ni nobene.moznosti.selekcije.Ona on je super.Naredis si filter : izobrazba, kraj bivanja, visina,...In takoj dobis sogovornika.Tukaj sem spoznala par super tipckov.S tazadnjim sva se zal.razsla,po 1.letu
Default avatar

zastonj je neresno

Na tem badoo-ju, in isto Ona - On bruhas, kako neresen folk je na teh straneh.

Sami ste krivi. Ker greste tja, kjer je zastonj. In za zastonj še NIKOLI ni bilo kvalitete. Ne more niti biti, če portal delajo "robotki"....

Tiste resne, vendar redke agencije (ne Badoo, ne ona-on) namreč naredijo s kandidatom intervju in tako preverijo večino potrebnih podatkov.

V Ona-on pa vsak/vsaka napiše, da je top model, si odvzame 12 kg in izobrazbo napihne za dve stopnji...
In vi tem "podatkom" verjamete in tratite čas, kot, da boste živeli 120 let.

Madona, če ti nekdo najde v današnjih časih partnerja ali partnerko, ki ostane tvoja življenska sopotnica, je pa to najbrž vredno 200 ali 300 evrov?

Vredno v primerjavi z enim usranim mobilcem, ki je vreden največ 35 evrov - stane pa 600 evrov. Mobilc, ki ga menjaš enkrat ali dvakrat letno...

Človek NI mobilc. In kvalitetnega spopotnika je težko najti. Preko Ona-on pa vsekakor nemogoče...
Default avatar

tipi75

Jurck00 je napisal/a:
Obadva portala sta bedna. Ona on in Badoo, sama sem bila na Badooju pred leti, sedaj vidim da so še tujci gor. Sem se dobila z nekaj tipi z obeh portalov, nič kaj obetavnega. Eni tipi sploh ne znajo komunicirati z žensko, drugi imajo kar eno sliko, ko jih srečaš v živo pa groza. Normalnih je mogoče 1%, ostalo ološ. Sem bila prej še na portalu najdiljubezen.si , isto ološ. Pa še plačljive članarine, Badoo jih vsaj nima.
Default avatar

Z drugo osebo se dobis

Iz nekega zornega kota mogoce malo zgleda kot na sliki, drugace se pa dobis s cisto drugo osebo. Nima smislaa