Ženski in Moški čvek

Starostna razlika

Default avatar
Sem že gospod srednjih let. Sedaj me je pa začela ogledovati mnogo mlajša gospodična (vsa rdeča in mokra, enkrat sva debatirala, sem se ji malo nasmehnil pa še po enem naklučju je mislila da se za njo zanimam in je vsa nora sedaj, no ko sem videl reakcijo pa že sam razmišljam ali naj jo vzamem) in čeprav je debela se mi kar fajn zdi. Po moje ne ve da sva tok narazen. Moram reči da z leti se gleda samo še letnik, kot pri avtu. Prvo je letnik, pol kilometri, pol ohranjenost. In velikrat je nov polo/golf boljši od starega mercedesa :) Pač zaradi stroškov, nezanesljivosti in vsega... Ocenjujem da je imela ene 3 kurce v življenju, je še skor nerabljena.

Pa veste kaj je še dobro ? Ta mladenka je mlada, lepo naraven obraz ima, lep, le teža jo jebe, samo ker je mlada je še vse napeto, bi se po moje dalo še zrihtati, pa tudi če ne, mladost je mladost. Sej bi ji dal ene huh kok 5-10let časa, da si porihta še težo. Pa itak, tok let mlajša, to je zame trofeja. Bi bil glavni na vasi, medtem k moji vrstniki vsi stare kobile porivajo v štali.

Pa spet ni taka lepotica, da bi me stiskalo v želodcu za njo, v smislu a jo je kdo nategnil, speljal, a se ji je kaj naredilo ipd... Je neuničljiva, bolj dominantne sorte, samo ker sem tok starejši, bi me vsaj rahlo spoštovala :) Bi imel pa vse porihtano, ker je tipična kmečka deklica, mora skos delat, če ne ni srečna. Se prav, vse opran, zlikan, kavsa v obilju, saj zgleda nenasitna. Pa nič me neb skrbelo, ker je tisto vrste žensk, k majo neverjetno srečo, takim se nič ne zgodi. Lohk jo pošleš v afganistan bombe deaktivirat, pa se bo cela nazaj vrnila. Medtem k lepo pošleš v trgovino pa se ji bo nekaj zgodilo. Ni vredno. Kot folk k ma ferrarije, pa potem ne more jest, če ne vid avta iz gostilne, če je vse ok. Ta je pa tisti, VW golf, neuničljiv, praktičen, še vedno dost ugoden. NOV!!!

Prednost malo slabših žensk je, da se jim praktično nikoli nič ne zgodi, kot zakleto. Stabilnost tudi nekaj pomeni. No zdej moram samo še preverit če ima kaj premoženja, to bi bil pa še dodaten plus.

Medtem k se mi moje vrstncie gabijo, so že sive, kot ene stare mamce so, bruh. Ko jih vidim me kar srat prime, saj ne morem verjeti, da so to moje vrstnice. Medtem k se ob tej mladi počutim kot mladenič.
Default avatar
Srednja leta je napisal/a:
PROSIM ZA IZBRIS teme...

Za vsak primer, da se ne prepozna...
Default avatar
Prej izbris, da kdo ne prepozna tebe ... če slučajno še komu ni jasno, kakšen si.
Default avatar
elizabeta II je napisal/a:
Mislim da je že jasno. Vseen pa ni dobro da po naklučju samo pomisli, da sem to jaz napisal :) No pa še ostalim vrstnikom ne želim zasvinjati koruze, saj razmišljamo podobno :)
Default avatar
Elizabeta pa tebi sem hotel prihranit rane, ko bi vidla, da je mladost nad vsem oz veliko večino, a lej, si takoj zavohala temo kot krt žuželko 500m pod zemlo :)
Default avatar
Srednja leta je napisal/a:
Multikeksić, priporočam kakšno leposlovno knjigo za boljšo domišljijo in izboljšan stil pisanja. :)
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar
Matjažko kaj če bi raje poskrbel, da se ta tema tako hitro zbriše, kot tiste k se govori o tebi ?
Če bi bil stil malo boljši ga ciljna publika tukaj ne bi razumela.
Poleg tega pa a ni dovolj, da se že ti siliš s prefinjenimi izrazi in stili, da zgledaš bedaku sofisticiran, medtem ko te tisti, katere želiš očarati, takoj prepoznajo kot neznalico.
Default avatar
Ej matjažko, prosim da navedeš svojo izborazbo, da slišimo že enkrat. Siliš se biti analitik, književnik a si po moje največ srednješolsko izobražen "samouk" raznih POP stvari. No ajde da slišimo. Ajde izpljuni že. Tipični bifejski modrec, pametuje o vsem a ne ve nič. No ajde da slišimo, morda se bo sedaj tema hitreje izbrisala.
Default avatar
Sahar torta je napisal/a:
A o meni se tudi odpirajo teme? Zgleda, da sem popularen med MON-najstnicami, še posebej pri Starunklji in Lepolaski... Sem kot strup za ženske. Bojda je Robi malo ljubosumen in pobriše moje tematske fan-klub topike. :)
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar
matjazko je napisal/a:
Že ene 3 so bile, pa ne vem če je bla katera dlje od 10min gor.
Default avatar
A se še ni zbrisalo ? Slovenščino sem imel vedno odlično lepo prosim. Bedak me res ne bo učil.
Default avatar
Kam je šla pedričina zdej ? No da slišmo kvalifikacije. Ta bo koga učil o domišljiji in stilu ja. Zabit ko pes, neveden.
Al je tako pameten, da se je kar sam naučil kajne. Se vidi, verjetno zna od gume zamenjat do možganske transplantacije :) Zlo verjetno pa ni za nobeno rabo. Fizičnih del ne zna, kakšne resne izobrazbe/kvalifikacije nima. Tako ni uporaben ne za fizično in ne za akademsko delo. Nič od nič. Nikogaršnja zemlja. Dober le za lapat. Idelan za bivšo YU kjer so trije stali en je pa delal. Ta bi pa zabaval pijane delavce oz ne, še ti bi ga vn vrgli, saj bi jih moril z analizami in nasveti, po moje bi vsak dan surfal v školjki. Še najbolje bi odigral v filmu Let nad kukavičjem gnezdom.
Default avatar
Oz ne, če bi šel tale skret sedaj čez poletje malo delat, bi lahko napisal "leposlovno" knjigo "Poletje v školjki", saj bi večino časa v njej preživel, z glavo navzdol seveda. Delavci bi ga hitro poštimali, da ne bi bil več tak mevžka.
Default avatar
Srednja leta je napisal/a:
Učenje od pametnejših in lepših ti ne sme biti izpod časti. :)
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar
matjazko je napisal/a:
Mi ni, samo kaj ko ti to nisi. Dokaži mi, da si in se ti bom podredil za učenca. Vajenec me pa res ne bo učil, dokaži mi nasprotno. Prosim za tvoje reference lepo prosim. Sam sem slovenščino opravil z odliko, tudi nadaljno izobrazbo po srednji s CUM LAUDE. Če si pametnejši, lepši me prosim vzami za učenca, samo prvo mi to dokaži, če ne se pa sam poberi s temi svojimi "nasveti".
Default avatar
Srednja leta je napisal/a:
Biser slovenskega leposlovja z vložki latinščine za nas neuke in neizobražene navadne skladiščnike? :D
Imej malo občutka in se spusti še na naš nivo, da te bomo vsaj okvirno razumeli.
Jan Pesjar je napisal/a:
Pa saj tega navadni forumaš ne šteka, ker noben od nas ni dorasel tvoji literarni velični!
Naj ugibam, pa ne zameri moji neukosti, a gre morda za Grumov ekspresionizem?
Ampak se mi bolj dozdeva, da je to oni pes, ki je kastrolo lizal? :D haha
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar
Haha "vložki latinščine" kajne :) Bedak. Ma ti še za v skladišče nisi dober. Morda bi bil dober za vratarja, če bi imel še varnostnika zraven, saj tebe bi prefukali sam da bi te vidli.

P.S. Drugače pa Slavko Grum je eden najpametnejših/redkih, k so dejansko razumeli tisto o čemer so pisali. Za razliko od ostalih, k so zgolj izlivali svoje frustracije in črnino na papir :) Saj je bil kot prvo zdravnik in je veliko črpal iz psihiatrične klinike kjer je bil zaposlen :) Delo GOGI je zelo globoko, čeprav bedaku zgleda debilsko.
Default avatar
Srednja leta je napisal/a:
Kakšen skladiščnik no, za svetovalca imam dar, pa ženskega psihologa. Tebe bi zastonj terapiral, pod pogojem, da spremeniš spol, ker v trenutnem stanju si verjetno malo preveč poraščen za moj okus. Ti samo povej, kaj te muči? :D
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar
Tvoje kvalifikacije prvo :)

Za take ženske k ti misliš pa verjetno res ne rabiš veliko, vikend tečaj pa diploma :) Poznam jst take patrone. Vse zastonj delajo, ženske plačajo le "souporabo" prostora 50EUR, po 12 jih vzame na enkrat, pa še potem po 3-4 srečanjih se pričakuje kuverta, kjer se pričakuje vsaj 50EUR. Ampak drugače je pa vse zaston, samo uporabi prostora plačujejo. Zdravi pa vse, od telesnih do psihičnih bolečin. Že žensko boli glava mu samo pošlje SMS, on odgovori, da bo bolje, plača pa mu naslednjič (50 EUR). Evo, to je tvoja idealna služba, BIO mojster, samo moraš met diplomo po metodi, drugače ti ne verjamejo najbolje, moraš imeti šolo :) Brez heca, to ti predlagam. Če bi se pa rad mene sploh dotaknil, telesno al duševno, pa prvo izvrži svoje listine ven, kot predpogoj :)
Default avatar
ti imaš dar kvežjemu za doživljenjskega id.iota, ki se bo ob obilici treninga (mogoče) enkrat do 74-ega leta naučil kaj je modrc in kako se ga odpre.