Forum.Over.Net

Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?

Iščem žensko iz petkove 8.9.17 zabave!

Default avatar

Goodpeaseofmeat

V petek sem bil na praznovanju prijateljev (mož in žena) sta imela oba 40. letnico.
Na zabavi sem srečal noro hudo punco, ki je ves večer plesala. Resnično mi je všeč in rad bi jo bolje spoznal!
Punca je blond, srednje postave, živahna, zgovorna, simpatična, stara približno 30 let. Srečal sem jo prvič. Sva tudi govorila, vendar zaradi glasnosti muzike, nisem slišal njenega imena. Pomagajte mi tisti, ki ste bili v petek 8.9.17 na zabavi v Lukovici! Ko sem jo hotel prositi za telefonsko številko, sem ugotovil, da je ni bilo več na zabavi, kar naenkrat je izginila!

Če bi bilo tako enostavno....bi se že predstavil in tudi vprašal bi prijatelja, ki sta me povabila na zabavo.... Ampak stvar je takšna, da jaz nisem samski in tudi tam nisem bil sam, prav tako ona ni samska in tam je bila z partnerjem! Zato poizvedujem na ta način. Vem, da bojo sedaj polno kritike zaradi tega....ampak žal ta ženska je nekaj posebnega, v sebi ima nek magnet, ki me privlači in tudi, če greva vsaj na kavo, bom srečen. Moram jo spet videti in govoriti z njo.
Default avatar

Maja00007

Ženska, ki jo opisuješ je Maja iz Kamnika. Vsaj skoraj 100% sem. Te čisto razumem, tudi sam sem nor nanjo, sem njen znanec.
Default avatar

Sara2500

Iz opisa sodeč gre za Saro B. iz Dolnjeg Vakufa. Nazadnje je bila videna na včerajšnjem seminarju o mikrosintezi obstoječih parametrov oblazinjenega pohištva na Inštitutu Jožef Stefan. Tam je tudi objavila izvrsten referat o prostokibernetičnih psihosfinktralnih analizah kurtoaznih integralov, ki obravnavajo pojav prhljaja na mladoletnih mesticih iz Nikaragve.
Default avatar

Opisuješ

100% sem, da gre za Matildo Starokrasno iz Neotesancev.
Default avatar

pomojem

ej to je pa zih rdeča kapica
Default avatar

a-a

pomojem je napisal/a:
ej to je pa zih rdeča kapica
Ne, to je Pepelka. Samo njenega čevlja še ni našel.
Default avatar

Ne rabi te

Goodpeaseofmeat.... pa ktera te sploh hoče, no?!