Forum: Masaža

Masaža je verjetno najstarejši način (samo)zdravljenja , saj se ljudje že od nekdaj zdravimo z dotikom. Poznamo več vrst masaž, med katerimi lahko vsak najde pravo zase.

masaza in...

Odgovori Nova tema
Default avatar mirjana45 15 Jul 2008 16:27

Pozdravljene-i!

Imam vprasanje sicer bolj zenske narave ampak tudi moski odgovori oz. izkusnje so dobrodosle.
Bila sem na masazi in vse je bilo se ok do takrat, ko sem se iz ne prav znanega razloga dokaj mocno vzburila. Maser je sicer to opazil in meni je seveda postajalo cedalje bolj nerodno. Seveda je videl izcedek iz noznice. Nakar me je vprasal, ce prekine oz. naj nadaljujeva drugic in seveda sem rekla, da ne. Bolj iz sramezljivosti sicer pa mi je kar prijalo. Nakar je ocitno to razumel narobe oz. njemu v prid in se je vedno bolj priblizeval mednozju. Verjamete ali ne men je prislo. Sicer se me po mednozju ni dotaknil niti malo ampak saj veste, vse je v glavi.
Sedaj pa ne vem kaj naj naredim... Zelim si se masaze in mi je prav nerodno stopiti tja, ker bo izpadlo, kot da si zelim se kaj vec. Sicer pa v ekstazi nisem prepricana, ce ne bi pustila se kaj vec. Zal pa je to tudi edini masazni salon pri nas okoli in bi morala vec 10 km vstran, ce bi hotela menjati salon. Je pa tudi edini maser v tem salonu.

Kaksne imaste kaj izkusnje s tem. A ste se ve-vi tudi kdaj vzburili?

lp

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar bbbb88 19 Jul 2008 22:03

A tako, a je bilo zanimivo...masaža je le kontakt in lahko pride do
takih zadev...sicer pa je to znak sproščenosti, ke rče je nekdo napet
tega nebi doživela. V katerem mestu pa je to, privat salon ali je med večjimi?

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar g.minister 20 Okt 2008 13:41

Jaz sem kar nekaj časa obiskoval masažni salon, kjer me je maserka po vsaki masaži spravila tudi do konca. Pa to ni bil nek saloon iz oglasnika in tudi ne mlada maserka. Je pa masirala exktremno dobro in, ko zapreš oči zavor ne vidiš več.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar moski 14 Jan 2009 09:36

Se da dobit diskretno kontakt te maserke?

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Branko K 15 Jan 2009 10:25

mirjana45
Tako je, da pri masiranju pride vedno do neke intimne bližine. Če se masiranec ne sprosti ni masaža neko globoko doživetje. Torej z sprostitvijo pa pride lahko tudi do še globjih občutnih stanj. Vse je v dogovoru oz. v pogovoru, ki mora zagotoviti potrebno razdaljo, obenem pa tudi duševno bližino, da človek lahko je, kar je. Gre za sprejemanje na duhovni ravni.
Kolikor je meni znano ritem masaže sam po sebi lahko vpodbudi razživlajnje, med drugim celo vzburjanje, obstaja pa tudi pristop, ki zaradi notranje naravnanosti maserja pripelje samo do globinske sprostitve, brez kakšne spolne komunikacije.
Dejansko je na maserju zelo velika odgovornost, kam bo masažo peljal, sploh če masira žensko.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Branko K 15 Jan 2009 12:48

Zelo zanimiva tema. Načeloma mora biti med maserjem in masirancem zaupanje, ki omogoči, mirno premoščanje takih tretutkov. Za dobro masažo je osnova globoka sproščenost masiranca, zato so taka stanja vedno mogoča.
Torej pogovor o vsem in to na diskreten način.
Osebno menim, da do vzburjanja pripelje določen ritem masaže, vendar ni nujno v vseh primerih. Torej menim tudi, da osebna notranja umirjenost maserja ravno nasprotno, lahko pelje masiranca v globoko sprostitev, kjer človek pozabi svoj spol. Govorim o lasnih izkušnjah.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar Ana Z. 31 Mar 2009 20:08

Hja,
oreng se strinjam z Brankotom, drugače pa pri masaži človek res lahko ugotovi kake nove erogene cone. nerodno, ker to lahko zbudi en "čudne občutke" ali privede do skušnjav čisto nepovezanih z masažo.
Zagovarjam to, da maser ohranja distanco in pokaže, da je masaža masaža, tko kot je tudi avtomehanik avtomehanik, pa če nam je še tko seksi;)

S pozdravi,
Ana Ziherl

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar zaala 3 Avg 2009 23:14

Pa kako zaboga je maser videl obmocje med nogami? Kaj nisi bila pokrita? Ravno zato jaz nikoli vec ne grem k moskemu maserju, ker je vedno ista zgodba. Pred sabo imajo zensko telo in se naslajajo in delajo z njim, kar hocejo. To zame ni maser, temvec perverznez. Seveda stranki nekaj klobasa o strokovnosti svoje masaze, da se lahko dotika tudi zadnjice in notranje strani stegen, nekateri celo prsi, a povem vam , da temu ne bi smelo biti tako. Sama sem maserka in poznam te stvari, zato ve, o cem govorim.
No, saj pa ce komu pase, pa tudi prav.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar joškec 11 Sep 2009 10:19

Jaz skoraj pri vsaki masaži doživim orgazem......

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Robert Kmetec 14 Sep 2009 11:27

Pozdravljena,

Ponavadi vsaj v profesinalnih salonih strankam ponudimo tangice (hlačke) za enkratno uporabo, ali pa ima oblečene svoje lastne, da zagotovimo diskretnost med masažo. Prav tako se uporabi brisača za pokrivanje delov, ki jih trenutno ne masiramo.
Seveda se lahko kje zgodi, da kak maser ali salon zadeve "prilagodi" ampak tukaj lahko ti kot stranka zahtevaš ali prosiš za neko diskretnost.

Lep pozdrav,

******************************
NEGA TELESA Robert Kmetec
Dalmatinska ulica 39, Maribor
GSM: 040 / 459 596
www.negatelesa.si
E-mail:[email protected]

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh