Med.Over.Net

ARHIV - alternativa in zdravo življenje

tečaj maserstva

Default avatar

david1982lj

lahko pogledas na www.tecaj-masaze.net www.tecaj-masaze.net
pogosto imajo akcije kjer ponujajo masazne mize kot darilo...drugač pa lahko delaš brez npk-ja, pomembno je da znas masirati, jaz delam že 4 leta brez npk-ja, imam svoj sp
Default avatar

kristincaaaa

Pozdravljeni, imam vplačan tečaj masaže pri Vitalu v Kp, vendar ga trenutno ne morem opravljati, zato me zanima če bi kdo prevzel moje mesto in bi tako lahko dobila denar nazaj ;) seveda bi se lahko zmenili za kakšen popust ;) .. v kolikor ste zainteresirani me lahko kontaktirate na [email protected] ;)
prilagam se njihovo stran, kjer si lahko pogledate podrobnosti : http://www.tecaj-masaze.si/ ..
V upanju, da najdem zamenjavo, LP ;)
Default avatar

miki888

Vidim, da nekateri sprašujete o tečajih masaže. Pri masaži je predvsem pomembno, da dobiš dobre osnove, zato je potrebno izbrati pravo šolo, z referencami, ki ti že med tečajem in tudi po tečaju ponuja največ za vloženo plačilo. Sam sem se odločil za Vital, ker vsem svojim tečajnikom omogočajo poleg izvedbe tečaja, posoje in prodajo masažnih miz, pribora, še možnost ponovnega obiska tečaja, kot tudi po novem različne zaposlitvene možnosti - http://www.tecaj-masaze.si/moznosti-zaposlitve.php, kar se mi zdi zelo dobro za začetnika, ki še ne začne takoj delati na svoje…

Pri njih sem opravil tečaj klasične masaže, tečaj športne masaže in še tečaj protibolečinske masaže stopal. Skozi izvedbo tečajev so me prepričali, da so strokovna ekipa, ki na nas kandidate ne gledajo samo kot na stranke, ki jim bodo samo plačali tečaj, temveč kot na ljudi, ki prihajajo po pomoč, po nasvet. Sam sem imel in dobil odgovor na nešteto vprašanj. Na njihovi spletni strani se lahko prepričate, da izvajajo tečaje v skoraj vseh slovenskih mestih, kar se mi zdi tudi velika prednost pri izbiri in odločitvi.

Jih priporočam. Na vas, ki iščete, je pa stvar odločitve. LP
Default avatar

Croci.croci

ančka9 je napisal/a:
Glej pri masaži je tako, da je predvsem pomebno, da dobiš dobre osnove, potem pa je več al manj vaja tista, ki ti da grif oz. občutek za telo. Za lastno uporabo je čist fajn vzet en navaden tečaj, ki navadno ni tko drag in se naučiš malo teorije in predvsem prakso. Moja prijateljica je bla v Ljubljani na tečaju http://www.spirit-star.com/tecaji_masaz ... masaze.htm in je bla full zadovoljna. NA spoščen način podanih full velik prijemov in tut osnovno teoretično znanje.
Priporočam :)
Draga Ga.oz.Gos.Ančka

Najprej vas lepo pozdravljam kot maser/terapev...

Strinjam se z vašo trditvijo , (Glej pri masaži je tako, da je predvsem pomebno, da dobiš dobre osnove, potem pa je več al manj vaja tista, ki ti da grif oz. občutek za telo..)..
Bi vas pa samo opozoril da, navadni tečaji sicer res zadostujejo da pridobiš nekaj bistvenih tehnik masaže vendar kot maser/terapev moraš biti tudi seznanjem, kar je pri masaži bistvenega pomana Anatomija in sestava človeškega telesa saj moraš vedeti kaj in kako masirati ne tako kot opažam v velikih primerih ko v masažnih salonih ljudje izpilijo tehniko masaže o strukturi in pomenu pa nimajo kaj dosti pojma in to me resnično žalosti, da ljudje opravljajo neko dejavnost, ki jo izvajo površno. Zato je bolje, da izvedeš tečaj masaže NPK , ki je res malce dražji vendar pridobiš vso potrebno znanje, ki ti omogoča učinkovito predvsem pa kavalitetno storitev, ki jo izvajaš...

Maser/Terapevt je strokovnjak, ki zna, s svojim poglobljenim znanjem in celostnim uvidom, oceniti stanje telesa na fizični, psihični in energetski ravni in izvesti terapijo ali najbolj optimalno kombinacijo terapij, ki lahko:

preprečijo, zmanjšajo ali odpravijo določene bolečine in zdravstvene težave,
celostno sprostijo in negujejo telo na psihofizični in energetski ravni
pomagajo k dvigu življenske energije in posledično kvalitetnejšem življenskem slogu.


Če želite podrobenje informacije pa me lahko kontaktirate na mail :
[email protected]

Lep pozdrav !


Maser/ terapevt