Med.Over.Net

Masaža

Masaža je verjetno najstarejši način (samo)zdravljenja , saj se ljudje že od nekdaj zdravimo z dotikom. Poznamo več vrst masaž, med katerimi lahko vsak najde pravo zase.

Masaza celotnega telesa

Default avatar

mojca

Pozdravljeni!
Prvic sem odprla to rubriko z namenom, da bi zvedela, kje se "dobi" kaksna dobra masaza? Prejsni teden sem bila pri eni punci, ki se sele uvaja, pa mi ni bilo najbolj vsec. Mogoce preblago. Sem se ze boljse masirala-zal ne v Sloveniji. Zdaj pa bi se spet rada malo razvajala. Kje? Mi lahko kaj svetujete?
Default avatar

Mojca K.

Spoštovani,

počakajmo na uporabnike, da javijo svoje dobre izkušnje in nasvete.

Svetujem pa vam, da sami preizkusite nekaj masaž, saj je nekomu bolj všeč in blagodejna nežna masaža, drugemu pa veliko bolj čvrsta. Tudi tehnike se med seboj kar precej razlikujejo in v nekem obdobju smo dovzetni za eno, v drugem pa za popolnoma drugačno.

Vsekakor pa se mi zdi pomembno, da tudi maserju poveste, kaj vam je všeč, kaj želite in pričakujete, kakšno je vaše zdravje in počutje, s kakšnim namenom ste prišli (sprostitev, težave v določenem delu telesa...). Tako bo tudi on oz.ona lažje izbral(a) tehniko, globino dotika in vzpostavil(a) dober kontakt z vami in vi z njo(njim).

Lep pozdrav,
Mojca Kurent
Default avatar

????

Jekaj novega?tud mene bi zanimalo isto-le da na Štajerskem-kaksno zdravilišče,salon...
Default avatar

Tincci

Tudi mene to zanima, za Ljubljano. Jaz sicer hodim v salon Fanči na Galjevici, ampak imajo le enega maserja in je čakalna doba 2 tedna .. Se mi pa tudi ne da hodit nekam, kjer me bodo le božali:)
Default avatar

gri5zli

povprašaj v savna zlati klub tivoli, občasnoje tam ena masarka,