Forum: Masaža

Masaža je verjetno najstarejši način (samo)zdravljenja , saj se ljudje že od nekdaj zdravimo z dotikom. Poznamo več vrst masaž, med katerimi lahko vsak najde pravo zase.

Masaza celotnega telesa

Odgovori Nova tema
Default avatar mojca 12 Maj 2004 13:40

Pozdravljeni!
Prvic sem odprla to rubriko z namenom, da bi zvedela, kje se "dobi" kaksna dobra masaza? Prejsni teden sem bila pri eni punci, ki se sele uvaja, pa mi ni bilo najbolj vsec. Mogoce preblago. Sem se ze boljse masirala-zal ne v Sloveniji. Zdaj pa bi se spet rada malo razvajala. Kje? Mi lahko kaj svetujete?

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Mojca K. 14 Maj 2004 00:47

Spoštovani,

počakajmo na uporabnike, da javijo svoje dobre izkušnje in nasvete.

Svetujem pa vam, da sami preizkusite nekaj masaž, saj je nekomu bolj všeč in blagodejna nežna masaža, drugemu pa veliko bolj čvrsta. Tudi tehnike se med seboj kar precej razlikujejo in v nekem obdobju smo dovzetni za eno, v drugem pa za popolnoma drugačno.

Vsekakor pa se mi zdi pomembno, da tudi maserju poveste, kaj vam je všeč, kaj želite in pričakujete, kakšno je vaše zdravje in počutje, s kakšnim namenom ste prišli (sprostitev, težave v določenem delu telesa...). Tako bo tudi on oz.ona lažje izbral(a) tehniko, globino dotika in vzpostavil(a) dober kontakt z vami in vi z njo(njim).

Lep pozdrav,

Mojca Kurent

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar ???? 4 Jul 2004 18:57

Jekaj novega?tud mene bi zanimalo isto-le da na Štajerskem-kaksno zdravilišče,salon...

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Tincci 11 Jan 2005 14:20

Tudi mene to zanima, za Ljubljano. Jaz sicer hodim v salon Fanči na Galjevici, ampak imajo le enega maserja in je čakalna doba 2 tedna .. Se mi pa tudi ne da hodit nekam, kjer me bodo le božali:)

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar gri5zli 28 Sep 2014 00:05

povprašaj v savna zlati klub tivoli, občasnoje tam ena masarka,

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh