Avto.Over.Net

Avtomobilska zavarovanja

Odgovarjajo: strokovnjaki Zavarovalnice Triglav

Kako lahko prenesem bonus na svojega partnerja? Kaj naj storim v primeru prometne nesreče? Ali se lahko vozim s svojim vozilom, če mi je zavarovanje poteklo? Odgovore na ta in vsa druga vprašanja v zvezi z avtomobilskimi zavarovanji dobite na tem forumu.

strokovnjaki Zavarovalnice Triglav

ZavarovalnicaTriglav

zavarovanje ob totalki

Default avatar

renaultovc

Živjo, eno čudno vprašanje.

Avto imam zavarovan pri Triglavu. Nov megane. Zanima me v primeru totalke ali lahko pri vas dodatno zavarujem prevoz živali? Kot potnike? Redno v karavanu zadaj vozim dva psa namreč. Hvala.
Default avatar

ZavarovalnicaTriglav

Pozdravljeni,

avtomobilsko zavarovanje ne krije domačih živali med prevozom. Zavarovanje psa med prevozom je mogoče skleniti samo kot dodatno zavarovanje k temeljnemu zavarovanju psov. V tem primeru zavarovanje krije pogin ali usmrtitev psa oziroma stroške zdravljenja kot posledice nezgode med prevozom. Zavarovanje za psa lahko vključite v Triglav komplet in ste tako upravičeni do popustov v okviru kompleta, prav tako imate popust na zavarovanje drugega psa.

Lep pozdrav,

Aleš Zupan
Direktor kmetijskih zavarovanj
Default avatar

renaultovc

Hvala za hiter odgovor.

Kakšen komplet pa je to?
Default avatar

ZavarovalnicaTriglav

Triglav komplet je storitev, namenjena nagrajevanju zvestobe naših strank. Z vsakim novim zavarovanjem, ki ga priključite v komplet, se vam povečuje tudi skupni popust. Pogoj za sklenitev Triglav kompleta sta vsaj dve veljavni polici, od katerih je vsaj ena premoženjska, recimo zavarovanje za hišo ali avto. V komplet pa lahko vključite vsa zavarovanja družinskih članov in ožjih sorodnikov, ki živijo na istem naslovu.

V vašem primeru bi torej ob sklenitvi zavarovanja za psa že lahko sklenili komplet, v katerega bi vključili obstoječe zavarovanje za avto ter novo zavarovanje za psa. Pri tem bi se vam popust na novo zavarovanje za psa štel dvojno.

Več primerov izračunov ter lestvico popustov, ki vam jih prinese posamezno zavarovanje, lahko najdete tule: http://www.triglav.si/triglav_komplet.

Lep pozdrav,

Aleš Zupan
Direktor kmetijskih zavarovanj
Default avatar

renaultovc

Hvala za pojasnilo.

Moderatorji

strokovnjaki Zavarovalnice Triglav
ZavarovalnicaTriglav