Avto.Over.Net

Avtomobilska zavarovanja

Odgovarjajo: strokovnjaki Zavarovalnice Triglav

Kako lahko prenesem bonus na svojega partnerja? Kaj naj storim v primeru prometne nesreče? Ali se lahko vozim s svojim vozilom, če mi je zavarovanje poteklo? Odgovore na ta in vsa druga vprašanja v zvezi z avtomobilskimi zavarovanji dobite na tem forumu.

strokovnjaki Zavarovalnice Triglav

ZavarovalnicaTriglav

zaleteli smo se z neregistriranim avtomobilom

Default avatar

Naty123

Pozdravljeni

Konec aprila sva s fantom imela prometno nesrečo, v kateri sem bila jaz kot sopotnica huje poškodovana, fant in oseba v katero sva priletela sta imela le lažje poškodbe, po parih dneh odpuščena iz bolnice.
V policijskem zapisniku je zapisano, da je za nesrečo kriv moj fant, ker je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad vozilom in potem sva bočno drsela po cestišču ter priletela v nasprotno vozeč avtomobil.
Avto v katerem sva bila midva je bil neregistriran, in sedaj me zanima ali škodo, ki je nastala na avtomobilu v katerega sva priletela krije moj fant, saj če bi bil avto registriran bi krila škodo zavarovalnica? Prav tako moje zdravljenje?

Lep pozdrav
Default avatar

TejaJ

Če se je nesreča pripetila v 30 dneh po izteku zavarovanja bi bilo možno,da bi zavarovalnica,pri kateri je bilo vozilo registrirano poravnala škodo na oškodovančevem avtomobilu.Če je datum nesreče kasnejši,je vaš fant odgovoren in bo moral poravnati nastalo škodo.
Lepo pozdravljeni,Bruno
**************************
Zavarovalna pisarna
B & M Bruno Šneberger s.p.
Bruno Šneberger
Uradne ure: Vsak dan.
gsm: 051/625-611
gsm: 070/867-040
Uradne ure: Od 8.00 do 16.00
tel/fax:01/429-7100
Mail: [email protected]