Avto.Over.Net

Avtomobilska zavarovanja

Odgovarjajo: strokovnjaki Zavarovalnice Triglav

Kako lahko prenesem bonus na svojega partnerja? Kaj naj storim v primeru prometne nesreče? Ali se lahko vozim s svojim vozilom, če mi je zavarovanje poteklo? Odgovore na ta in vsa druga vprašanja v zvezi z avtomobilskimi zavarovanji dobite na tem forumu.

strokovnjaki Zavarovalnice Triglav

ZavarovalnicaTriglav

kasko....

Default avatar

Bunny

pozdravljeni!
zanima me naslednje v petek smo imeli prometno nesrečo verižno trčenje najprej v en avto tko bočno zadaj potem pa nas je odneslo še bočno v kombi z prikolico.(nesreča s eje zgodila zaradi tega ker smo se hoteli izogniti drugim avtom ki so bili že trčeni) avto imamo zavarovan polni kasko.. vendar so nam v avtohiši povedali da je možnost da ne bo totalka... kaj v tem primeru narediti? kaj se splača naj vam povem avto je star dobro leto Seat ibiza letnik 2007 stal je 11.000 € imamo ga na kredit. za zdajšna na grobo ocenjena škoda je prišla nekaj čez 7.000€ zanima me kaj pomeni ker imam polni kasko ali je možno da dobimo nov avto in ali bomo mi mogli kaj doplačat ali ne?? kako je s tem ?? nalepše se vam zahvaljujem lp
Bunny :)
Default avatar

Bruno

Škodo boste uveljavljali iz polnega kaska,plačali boste samo odbitno franšizo.Če pa ni zadosti bonusa pa še obvezno odbitno franšizo.
Vrednost vasega avtomobila se v prvem letu zmanjsa za 17%.Ce na avtomobilu niso poškodovani vitalni deli kot so podvozje..je najbolje za vas,da vam avto kvalitetno popravijo v ustrezni pooblaščeni delavnici.
Druga možnost pa je,da vam zavarovalnica izplača tržno vrednost avtomobila,vašega pa zadrži.-Precej težja možnost.

Vse dobro vam zelim ter lepo pozdravljeni!
**************************************
B&M Zavarovalna pisarna
Bruno Šneberger s.p.
Kermaunerjeva 17,1000 LJ
tel. 051/625-611
e-mail:[email protected]
Default avatar

sneško

G Bruno, kako ste prišel do formule, da vozilo v prvem letu izgubi 17%. Ne razumem s čim se vi vse ukvarjate, da vedno znate svetovato oškodovancem
Default avatar

Bruno

Sneško,ukvarjam se z zavarovalništvom,privat pa še s kaksno drugo stvarjo.
Bo v redu?
Lepo pozdravljen,Bruno
**************************************
B&M Zavarovalna pisarna
Bruno Šneberger s.p.
Kermaunerjeva 17,1000 LJ
tel. 051/625-611
e-mail:[email protected]