Avto.Over.Net

Avtomobilska zavarovanja

Odgovarjajo: strokovnjaki Zavarovalnice Triglav

Kako lahko prenesem bonus na svojega partnerja? Kaj naj storim v primeru prometne nesreče? Ali se lahko vozim s svojim vozilom, če mi je zavarovanje poteklo? Odgovore na ta in vsa druga vprašanja v zvezi z avtomobilskimi zavarovanji dobite na tem forumu.

strokovnjaki Zavarovalnice Triglav

ZavarovalnicaTriglav

katero zavarovalnico priporočate?

Default avatar

Principessa

vsa leta sem vozila star avto, ki se mi ga ni splačalo zavarovati kasko.

Kmalu pa dobim novega in bi ga rada kasko zavarovala. Kakšen nasvet - katera zavarovalnica je najcenejša (in hkrati tudi zanesljiva)?
Default avatar

Bruno

Zavarovalnice,katera bi bila slaba ne poznam.Važneje je,da naredite zavarovanje po vaši meri,ter zaupate nekomu,ki vam takšno zavarovanje tudi sklene.
Lahko pa pišete na moj mail,pa vam odgovorim.
Lepo pozdravljeni,Bruno
**************************************
B&M Zavarovalna pisarna
Bruno Šneberger s.p.
Kermaunerjeva 17,1000 LJ
tel. 051/625-611
e-mail:[email protected]
Default avatar

BAKSUS

samo ne grawe pravkar sem namreč doživel bližnje srečanje s srno zaradi česar sem zapeljal na bankino in naprej v obcestni jarek avto pa imel kasko pri grawe kjer so mi obrazložili da nimam pravice do odškodnine kajti to sem lahko storil namenoma za zavarovalnino ,kljub temu da sem v avtu imel pet in sedem let stari hčerki.je res da najugodnejša pa ni sigurno, ampak kaj takega nebi pričakoval niti od zavarovalnic v centralni afriki,torej moj nasve čim dlje od GRAWE
Default avatar

Roman25

Živjo! Mane pa zanima sledeče:
Imam avto Peugeot 206 1.4 letnik 2006 in zaj hočem kupiti oz. sem ga že naročil Chevrolet Cruza 1.6 LS. Svoj avto sem hotel dat notr a so mi ponujali 6.000 Eurov za njega jaz pa menim da je to premal. Zato mi je brat rekel da ga raje prodam njemu za ta denar. Zato vas vprašam kaj moram narediti moram avto odjavit in prepisat na brata ali sklenit kako pogodbo, da bi me manj stalo.Zavarovanje pa tako ali tako prenesem na nov avto in doplačam. Kaj mi priporočate za novi avto kje naj naredim zavarovanje, kje bi me prišlo ceneje.Peugeota imam pri zavarovalnici Tilia.
A bi mi vi lahko izračunali zavarovanje novega avta? Hvala za odgovor.
Default avatar

TejaJ

Pri nas lahko vse uredite na enem mestu.
Pokličite v ponedeljek,pa se dogovorimo.
Lep večer,Bruno
**************************
Zavarovalna pisarna
B & M Bruno Šneberger s.p.
Bruno Šneberger
Uradne ure: Vsak dan.
gsm: 051/625-611
gsm: 070/867-040
Uradne ure: Od 8.00 do 16.00
tel/fax:01/429-7100
Mail: [email protected]