Avto.Over.Net

Avtomobilska zavarovanja

Odgovarjajo: strokovnjaki Zavarovalnice Triglav

Kako lahko prenesem bonus na svojega partnerja? Kaj naj storim v primeru prometne nesreče? Ali se lahko vozim s svojim vozilom, če mi je zavarovanje poteklo? Odgovore na ta in vsa druga vprašanja v zvezi z avtomobilskimi zavarovanji dobite na tem forumu.

strokovnjaki Zavarovalnice Triglav

ZavarovalnicaTriglav

Moznost izplacila skode

Default avatar

Oskodovanka

Pozdravljeni!
Imela sem prometno nesreco, stala sem pri rdeci luci na semaforju in se mi je gospa zaletela odzadaj. Izpolnili sva evro obrazec. Ker je avto star 20 let, me zanima,ce mi zavarovalnica lahko izplaca skodo z odbitno fransizo,ali morem dat avto popravit? Gospa ima zavarovan avto pri Savi.
Hvala in lp
Default avatar

ZavarovalnicaTriglav

Pozdravljeni,

kot je razvidno iz vašega vprašanja, je domnevna povzročiteljica prometne nezgode zavarovanka Save, tako da se morate oglasiti na cenilnem centru zavarovalnice povzročiteljice (Save), kjer bodo opravili ogled vozila/cenitev vozila in podali navodila za odpravo škode.

Škoda se lahko izplača po ocenitvi (pavšal) oz. po računih. Glede na starost vozila pa gre lahko tudi za ekonomsko totalko. Več o tem si lahko preberete na naslednji povezavi: http://vsebovredu.triglav.si/na-poti/dr ... ni-totalko

Več vam bodo povedali pri Zavarovalnici Sava.

Lep pozdrav,