Avto.Over.Net

Avtomobilska zavarovanja

Odgovarjajo: strokovnjaki Zavarovalnice Triglav

3 avtomobili - ugodnosti?

Default avatar

%%%

So pri ZT kakšne dodatne ugodnosti, v kolikor bomo imeli zavarovana 3 vozila?
Default avatar

ZavarovalnicaTriglav

Pozdravljeni,

Zavarovalnica Triglav svoje zavarovance nagrajuje s Triglav kompletom. To je bonitetni program, ki na enostaven in pregleden način nagrajuje vašo zvestobo – s popusti na zavarovanja. Popust je odvisen od sklenjenih zavarovanj. Vsako avtomobilsko zavarovanje npr. prinaša 2% popusta. V primeru, da imate pri nas sklenjeno tudi zavarovanje doma, življenjsko ali zdravstveno zavarovanje, se dodatno šteje tudi ta popust. Tako na primer trije avtomobili pomenijo skupaj 6 % popusta, ki se prizna za vsa zavarovanja, vključena v komplet. Če zavarovanje sklepate na novo, pa se upošteva celo dvojni popust. Seveda pa je pri izračunu upoštevan tudi paketni popust, ki je odvisen od obsega zavarovanja avtomobila (obvezno, kasko, itd.).

Več o popustih in Triglav kompletu si lahko preberete na tej povezavi http://www.triglav.si/triglav_komplet, in v članku http://vsebovredu.triglav.si/dom-in-dru ... av-komplet

Priporočamo vam, da se za konkreten izračun obrnete na našega zastopnika, ki ga lahko naročite na naslednji povezavi http://www.triglav.si/storitve/naroci_zastopnika/. Spletni informativni izračun namreč ne upošteva vseh popustov, ki bi vam v takem primeru pripadali.

Lep pozdrav,

Moderatorji

strokovnjaki Zavarovalnice Triglav
ZavarovalnicaTriglav