Avto.Over.Net

Avtomobilska zavarovanja

Odgovarjajo: strokovnjaki Zavarovalnice Triglav

oderuški triglav

Default avatar

oškodovan

V prometni nesreči pri izogibanju divjadi se je zgodila prevrnitev,avto je totalka.Kaska ni ,so pa zavarovana stekla in luči.Pride cenilec od triglava pogleda ,poslika dvakrat ga vprašam kaj bo kaj ne bo plačana,vedno odg. isti dobite vse po pošti.Nakar sledi šok,škodo oceno 1500e za avto 6 let,90000 km 1. lastnik brez kakršnih koli obrazložitev ktera šipa se menja ktera se polira itd.vglavnem podlo nestrokovno obnašanje cenilcev kot da so bogovi.
Prosim če ma kdo kak pametn nasvet,k to je pa več kot očitno da se delajo norca iz svojih zavarovancev,zdele jih mam pa dost,2000-2500e na leto jim naša hiša pusti in ko se neki zgodi pa skor nič ne dobiš.

ps
Čim dlje od triglava!
Default avatar

ZavarovalnicaTriglav

Pozdravljeni,

konkretnega primera žal ne poznamo, zato ga ne moremo podrobneje komentirati. Vsekakor imate kot stranka v fazi ocenitve zagotovo možnost vpogleda v dokumentacijo ali natančnejšega razgovora s cenilcem, kaj je ocenjeno (odvisno od zavarovalnega kritja) in po kakšnih kriterijih je cenilec prišel do ponudbene vrednosti. Na podlagi vašega zapisa ocenjujemo, da v vašem primeru temu ni bilo tako. V kolikor se z oceno cenilca ne strinjate, lahko podate pisno pritožbo in bo zadevo morala obravnavati pritožbena komisija skladno s pritožbenim postopkom.

Lep pozdrav,
Služba za reševanje avtomobilskih škod
Default avatar

alpi80

ojla
poznam osebo,ki je imela nekako podoben primer,le, da je v drugo prišla na zavarovalnico v spremstvu odvetnika in glejga no na koncu je dobila 5 kratno izplačilo,ja petkrat toliko kot so ji na začetku ponujali
tako,da v vsakem primeru se je treba posvetovati z odvetnikom,pred ko kaj podpišemo na zavarovalnici
škoda,da nas zavarovalnice nategujejo res škoda...

Moderatorji

strokovnjaki Zavarovalnice Triglav
ZavarovalnicaTriglav