Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek forum – strokovno o hrani

forum – strokovno o hrani

Mislim, da bi bilo dobrodošlo, da bi se odprl kak forum o hrani, kjer bi odgovarjal kak živilski tehnolog ali kak drug strokovnjak z dotičnega področja. Na Prehrani, starševski čvek in drugih forumih se pogovori pogosto vrtijo okoli zdrave priprave hrane – na primer, kdaj se uniči salmonelo, ali se lahko živila zamrzuje, kako ena vrsta hrane vpliva na prebavo ali absorbcijo druge in podobno. Torej ne laična vprašanja o kuhanju ampak o živilih in hrani kot taki.
Žal sama nisem s tega področja, tudi nikogar ne poznam, ki bi lahko to prevzel.
Upam, da koga najdete.

Dobra ideje, je tod okoli kakšen živilski tehnolog?

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Prehrana je interdisciplinarno področje, zato bi veljalo poleg živilskega tehnologa povabiti še kakšnega drugega strokovnjaka, saj bodo vprašanja najbrž pestra. Idealna za to področje bi bila dr. Dražigost Pokorn, ki je zdravnik in se ukvarja s prehrano ter njegova žena dr. Jožica Pokorn, ki je živilska tehnologinja 🙂

nova
Uredništvo priporoča

Samo ne vem, če bi bila prostovoljno pripravljena tukaj sodelovati? Ju morda kdo bolj osebno pozna?

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

POzdravljeni,
tole stran mi je posredovala prijateljica. Če lahko kot živilski tehnolog odgovorim na kakšno vprašanje in tako komu pomagam, bom to z vseljem storila. Moram pa opozorit, da je to zelo široko področje, jaz sem se več ukvarjala s prehrano in manj s tehnologijami predelave živil.
Dr. Pokorn in gospa dr. Pokorn sta na svojih področjih res vrhunska strokovnjaka in vsaj dr. Dražigost še zelo aktiven. Povabilo bi bilo primerno.
Torej sama sem pripravljena odgovoriti na kakšno vprašanje po svojih zmožnostih, sicer pa lahko pomoč poiščem še kje.
LP
Risa

Risa – glede na to, da ni nobenega odgovora več od tu naprej, bi bilo mogoče fajn, če bi lahko pisala kar Primožu ali Andreji direkt na mail. Morda nista videla…

Smo videli in forum je že na seznamu za izdelavo.
Risa, predlagam, da se o podrobnosti res dogovorimo preko maila:

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Super.

Holja,
malo daljše počitnice, ampak saj to je del zdravega življenja.
Vsekakor se javim na zgoraj navedeni naslov, pa se dogovorimo.
lp Risa

Risa, malo smo zgubili stik. Se lahko oglasite:

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Pozdravljeni. Morda to ni pravi naslov, ampak vseeno. Potreboval bi živilskega tehnologa za kakšen nasvet glede proizvodnje v prehrambeni industriji. Smo novo podjetje, ki bo na trg postavilo nove produkte in bi nam pomoč izkušenega tehnologa prišla zelo prav. Seveda bi za svoje nasvete in pomoč dobil primerno “nagrado” Če kdo pozna koga ali pa če se kdo javi sam bom zelo vesel. Lahko mi pišete na mail za nadaljne dogovore. [email protected]

Hvala 🙂

New Report

Close