Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Še ena jasnovidka Stanka - ta je doma v Račah

Default avatar

Dalia2011

Me prav zanima, če se najde kdo na tem forumu, ki pozna to jasnovidko Stanko, ki je doma v Račah pri Mariboru? Mnenja?
Default avatar

kla

jaz jo poznam..vidi vse, plačaš mislim da 10 eurov na uro, dlea z runami in kartami, pove ti vse kar želiš vedeti pz. si sposoben prenest!
Default avatar

Dobrila

Ta gospa Stanka iz Rač dosti vidi vendar kasira 50€. Težava nastane takrat, ko ona želi, da si njena redna stranka. Kar pa se meni zdi, nesprejemljivo. Zato je potrebno dobro premislit preden jo obiščete!
Pa še to tako rada razlaga o strankah, ki so jo že obiskale in so njene stranke, tako da boste vi prav tako
postali zanimivi za njene zgodbe.
Default avatar

Minka iz Bistrice

Letos sem prvič obiskala Stanko v Račah vem, da tudi zadnjič. Zadrževala me je kar 3ure? Rečem lahko samo, da sem se slabo počutila po njeni terapiji.
Default avatar

vlkaiva

Lahko vprasam kje se nahaja oz. Kje zivi in koliko je stara ? Pac priblizno ker sem doma iz frama pa nevem za njo..
Default avatar

Iyann

Doma je v Račah, cesta proti Vidiču. Približno 50 je stara.
Drugače je pa prijazna.
Default avatar

Mikimiska army

A je možno dobit številko od te stanke iz rac na meil mgaluf @gmail .com ker sem ze bila pri njej pa mi je dejansko ugotovila pravzaprav povedala za bivsega tocno in se je tudi res naredilo ampak cena ni bila 50ampak koliko si pripravljen dati
Default avatar

pupika06019945

Tudi jaz jo poznam. Je zelo vredu, vse kar hočes ti pove, vse je vedela zame. Ko pa vidim da pišete da vas je 3 ure zadrževala??? A je komu roko zvila pa vas ni spustila domov? Pač je prijazna in vas ne vrže ven iz hise, za razliko od nekaterih drugih vedezevalk, pa cena je KOLIKO DAŠ IN NE 50€ to so totalne neumnosti. Ce se pa slabo počutite po seansi, pa ne vem kam silite ce niste sposobne prenesti resnice.
Default avatar

Biba22

Pozdrav. Odločam se, da bi šla k Stanki, mogoče tudi k Eleni Seničar. Poznate? Prosim za mnenje. Hvala
Default avatar

Mia1234

Samo pojdi... To je moj nasvet, pred dnevi sem se vrnila od obiska Stanke.. Kako srcna je ta oseba, vam ne znam povedat. Pove ti tisto, kar te bremeni, kar si sposoben prenesti in s cim se moras soociti, da bo zivljenje lazje. Obenem te opozori na zdravstvene tezave, lastne in od druzinskih clanov. Bi jo priporocala vsem, svet bi bil precej lepsi. Z Eleno pa nimam izkusenj, pa zaenkrat tudi denarja za njene terapije ne...
Default avatar

krofek_bb

Pozdrav.
Ali se lahko prosim zapiše telefonska številka go. Stanke. Bi bila zelo hvaležna
Default avatar

idaS

Lahko dobim kakšen kontakt od Stanke iz Rač?

Hvala
Default avatar

StopElena!

Biba22 je napisal/a:
Pozdrav. Odločam se, da bi šla k Stanki, mogoče tudi k Eleni Seničar. Poznate? Prosim za mnenje. Hvala
Jooj, samo k Eleni Seničar ne! Sem bila pred časom, 48€ vrženih proč. OK, na to sem itak računala, sem se pač odločila, da gre ta denar od mene in ga ne bom obžalovala. Denarja ne. Izkušnjo pa. Z eno besedo: brezzveze. Z več besedami: dolgočasno, plehko, nezanimivo, mestoma naravnost neinteligentno. Če že greste k jasnovidkam, pejte k takim, ki, če ne drugega, imajo vsaj nek nastop, neko karizmo, odločnost, prepričanost v svoje sposobnosti. Bo vsaj zanimivo! Pri tej Eleni pa ... saj ženska je zelo prijazna, ampak ble-fi-ra! Blefira tako amatersko, da je že težko gledat! Pravi, da neke svetnike vidi ... in potem zapre oči, kao otrpne, kao prisluškuje sporočilom iz kdovekje ... amapk je tako zaigrano, da bi ji človek najraj rekel: Ej, ok, saj ni treba! In seveda ne ugane nič. Uganila bo mogoče samo vašo starost, in sicer tako, da bo na list napisala nekaj številk, potem vas bo vprašala, koliko ste stari, in če bo ta številka napisana, bo to "dokaz", da "vidi". Če številka ne bo napisana, bo dobra tudi tista, ki je najbližja. Skratka, ne vem, no, koga lahko s tem prepriča. O drugih zadevah pa naklada v tri dni, z vami to nakladanje nima nič zveze (zelo "jasnovidno" pa bo ugotovila, "da ste v redu človek, samo vas je treba, če po domače povem, malo zbrcat, da boste začel migat", in na to izjavo je tako ponosna, da se vidi, da se jo je nekje naučila, ona je namreč Rusinja, in to ima ona za vrhunec svoje jasnovidnosti. Resno, no??) Meni osebno ni zadela popolnoma nič. N.I.Č. Zgrešila tako kolosalno, da ne vem, kako da se ni kar tam v zemljo vdrla. Napovedi za prihodnost? Nič od nič, neko momljanje, neke nedoločnosti, splošnosti, trivialnosti ... in niti te se do zdaj, skoraj 3 letih, niso niti malo "uresničile" (res, kako lahko jasnovidka tako seka mimo na VSEH možnih nivojih??)
Skratka, ne nasedajte tej Eleni in drznem si reči, ne nasedajte njenim zgodbicam o hudih preizkušnjah ob rojstvih njenih otrok in podobnim neslanostim. Če boste šli k njej, se boste pač na lastne oči prepričali, da drugega kot izmišljene in nategunske te zgodbe niso.
Default avatar

tilka2

Elena je draga, mislim da ima zdaj že 80 ali celo 90 evrov. Tudi mene zanima Stanka Dončev. Razmišljam, da bi šla k njej in bom vesela vsakega mnenja. Hvala in lepe praznike vsem
Default avatar

Pipo

Mnenja o Stanki Doncev. Prosim. Mislim, da bi mi res lahko koristil obisk pri njej. Hvala
Default avatar

Se ena

Prosim vas za kontakt od Stanke Doncev in se za kako mnenje. Prosim. Borim se trenutno z življenjem, imam tudi psihoterapijo...
Iščem nekaj, kar bi mi lahko pomagalo. Sicer v te reči ne verjamem 100%, dopuščam pa možnost da nekateri imajo neke sposobnosti... Ne vem. Hvala vam.
Default avatar

Primož

Moje mnenje. Ne nasedajte nobenemu, ki od vas pobira denar. Če potrebujete pomoč in v spodbudo, lahko to naredi vsak, samo vedezevalcem ne, vse temelji samo na prepričevanju, boljši kot so, bolj verjamete, enako delajo tudi marketinški guruji, ali prodajalci raznoraznih skladov, vse je predvsem samo biti čimbolj prepričljiv in ljudje verjamejo, najlažje pa je neke zasluge položiti v roke neznanih sil, ker ne morete preveriti navedenega. Obenem pa ciljajo na dejstvo, da vam bo nerodno govoriti o tem drugim in zato računajo, da so varni pred razkrinka njem.
Če imate težavo z motivacijo , vam jaz lahko pomagam in poslušam brezplačno. Samo napišite mi na mailih ali pa ZS.

Primoz
*************************************************************************************
https://www.atrix.io

Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net
Default avatar

seven_h

Kje se da dobiti kontakt gospe Stanke?
Z go. Eleno imam tudi jaz slabe izkušnje. Govorila je sicer o mojih težavah in kako bi jih naj rešila (seveda to vse poznam in vem, kako bi jih bilo potrebno rešiti, ampak življenje ni črno-belo), ni pa niti malo namignila, kakšna bo moja prihodnost na tem področju, tako da mi ni dala niti malo upanja, niti ni povedala, ali bom sploh uspela te težave rešit.
Default avatar

Lotka1981

031 259 810 stanka
Default avatar

Bolhica29

Takle bom napisala..pa ne delam reklame nikogar,da ne bo pomote..! Nekaj let nazaj- natancneje 7, sem se razsla s fantom.. Takrat je je bilo to zame tako hudo,da sem obiskala in preklicala en kup vedezevalk..med njimi tudi to Stanko-zanimalo me je predvsem,ali bova s tem bivsim se skupaj. Rekla je,da bom z drugim zivela v tujini (naj bi se konec istega leta).. Ko zdaj pomislim za nazaj.. Bivsi se je takrat res vrnil,ampak sma se predlani spet razsla. In ne vem,ali je bilo nakljucje,ali je res videla- z novim fantom sem se preselila v tujino,kjer zivima ob vodi in povrhu je se temnolas. Ce je kaj na tem,je imela glede tega vse prav,ampak v casu pa je res zeloo zeloo kiksnila..