Med.Over.Net

Nosečnost

Podpora, nasveti in vzpodbudne besede, ki vam pomagajo v trenutkih negotovosti, ko pričakujete otroka. Izmenjajte nosečniške radosti in tegobe.

najboljša ginekologinja

Default avatar

tlaptilou

Navdušena sem nad svojo novo ginekologinjo - dr.Tul-Mandič. Izredno prijazna, pozorna, vedno si vzame čas in mi vse razloži kot je treba. Čist nekaj drugega kot prejšnja.
Kako ste ve kaj zadovoljne s svojimi? Dajmo malo hvalit, ko je že zunaj tako turobno.
Default avatar

Ema1

Dr. N.T.-M. je res fenomenalna. Sicer ni moja ginekologinja, sam bila pa v času nosečnosti 2x pri njej na UZ. Špica!
Default avatar

ena 2

Moja G V ZD Fuzine je odlicna.

Imam pa zelo slabe izkusnje z dr. ki jo tukaj hvalite. Vsak ima kdaj slab dan.
Default avatar

Debby

moj glas za dr Branko Colja Lovšin iz Plave lagune! vse, kar si želiš...
Default avatar

lenca

Tudi jaz sem s svojim ginekologom (dr. Handžan) FUUUUL zadovoljna - vsaj za zdaj (po treh obiskih).
Default avatar

Mojca1456

Moja G v ZD Vič dr. Tadeja Štrumbelj, jo ne menjam za noben denar. Zelo, zelo zadovoljna.
Default avatar

žiž@

Tudi jaz imam dobre izkušnje z dr. Tul Mandič in bi jo izbrala za svojo, če ne bi imela boljše. Moja je Živa Novak Antolič iz ljubljanske porodnišnice. Kar je meni najbolj pomembno, je to, da se ti res posveti in v ključnih trenutkih zna biti človek, ne le zdravnik. Ne zamenjam je za nič na svetu.

Ko se bo upokojila, pa bo seveda treba poiskati nekaj drugega.
Default avatar

cenca

Jaz pa navijam za dr. Šubic iz ZD LJ Šiška, prijazna, na vsa vprašanja ti odgovori, res se ti posveti, res ena A
Default avatar

kokica76

Moj glas gre pa moji ginekologinji, dr. Gregorič iz Nove Gorice.. sem z njo res zadovoljna, všeč mi je ker ne preveč komplicira, kar vprašaš pa ti po domače odgovori.:):) pa še nikoli nisem naletela, da bi bla slabe volje.
Default avatar

bobrica

Jaz sem menjala pa že pri tri in nihče ne prekaša Biserke Štajerec- Martin. Je zelo realna, strokovno zelo usposobljena in specializirana tudi za razne preglede, zaradi katerih mi ni treba skakat v LJ ali Domžale. Pa vedno si vzame čas, da odgovori tudi na kakšna neumna vprašanja:))
Default avatar

Barby

dr. Branka Colja Lovšin iz Lj. !!!
Default avatar

ROBIN

Zame pa je najboljsa dr. Neda Bizjak iz Sempetra pri Novi Gorici. Res je super!
Default avatar

moja gin.

Moja je U. Gašper Oblak iz Lj. Meni je SUPER!!!
Default avatar

bety2

Jaz ime moje ne bom omenjala, sem pa bila zelo nezadovoljna oz. na koncu se je iskazalo, da je bilo vse narobe in da bi naša pikica kmalu šla (pri moji G. pa je bilo vse bp). Bi pa pohvalila dr. Tul, ki nas je rešila...
Default avatar

bodoča nosečka

Lep pozdravček!

Sicer nisem nosečka in nisem še nikoli rodila, pa vas vseeno rada prebiram in berem nasvete bodočih mamic.
Ginekologinjo imam v Ljubljni (U. Oblak Gašper), Ob zadnjem pregledu sem bila zelo razočarna nad njenim odnosom. Bila je zelo neosebna, kot da sem kos mesa, ki šari po njem. Ni mi niti razlagala kaj dela. Od takrat nisem več šla na pregled, ker imam nekako kar strah pred njo. Sem že razmišljala, da bi menjala, vendar moram najti ginekologinjo s pravim pristopom. Nisem nevem koliko zahtevna, ampak vsaj lep odnos pa pričakujem. Ko bom zanosila bom skoraj sigurno menjala ginekologinjo.

Lep pozdrav, bodoča nosečka
Default avatar

Skr bna

Še en glas za Geršak, nesporna "carica" med vsemi dohtarji, kar sem jih dala skozi. Če bi po njenem vzoru vzgajali dohtarje, bi zelo redki imeli kakršnekoli pritožbe. Njena pasicentka sem 17 let in ko so nas najbolj preganjali, naj se odločimo za drugega G, ker je bila bistveno prepolna, mi niti na kraj pameti ni prišlo, da bi se kam prepisala. Združuje visoko strokovnost s pristno človeško toplino in iskreno skrbjo. Res, izpade že malo kičasto, če hočeš realno napisat o njej. V glavnem, jaz jo zelo cenim in spoštujem ter ji zaupam.

Pohvalila pa bi vsekakor tudi dr. Tanjo Sršen-Premru, ki ima njej podoben pristop, čeprav na prvi pogled deluje malce "oddaljeno". Moram reči, da sem tudi z njenim odnosom in pristopom nadvse zadovoljna. Žal mi je samo, da sem se na začetku podredila in nisem v patološki amb. vztrajala, da hočem k njej.
Default avatar

SandaST

Tudi moja ginekologinja je Urška Gašper Oblak iz ZD Fužine!
Že prej sem bila full zadovoljna z njo. V prvi nosečnosti sem se pri njej počutila kot carica, zdaj v drugo pa isto. Vse pove, kar jo vprašaš. Pri UZ vse sproti razlaga. Mislim, da nosečnice nasploh še lepše obravnavajo. Že sestra se čist razveseli novice.
Meni je ODLIČNA in je ne zamenjam za nič na svetu.
Default avatar

katja

dr. Branka Colja Lovšin je zakon
Default avatar

szahod

Jaz imam pa Jerman Kačič na Metelkovi pa ni najboljša. Nič ne razloži, večino časa je tiho, ponavadi je groba... Porazno.