Med.Over.Net

Nosečnost

Podpora, nasveti in vzpodbudne besede, ki vam pomagajo v trenutkih negotovosti, ko pričakujete otroka. Izmenjajte nosečniške radosti in tegobe.

vrtec galjevica ali prule

Default avatar

vms

Ojla punce !

Danes sem začela premišljevati glede vrtca (marec ali april 2008). Glede na to da sem iz Ižanskega konca, občina vič me zanima vrtec Galjevica in Prule ki sta mi najbližji. Če ima katera izkušnje bi prosila za čimveč info.pozdravček vsem !
Default avatar

Karmen M.

Ojla!

Kolikor vem imajo na vrtcu Galjevica vedno gnečo in zavračajo prijavljene tako, da za vse ni prostora. Se pozna, da so gradili nova nasalja- hiše, kjer je polno mladih z otroki in to je posledica.

Pričakuj, da ima tista, ki lokalno stanuje v tistem okrožju, prednost pred drugimi iz drugih okrajev.

Je pa tam še vrtec pri OŠ (ta stari) Oskar Kovačič in še en na Zelenem Hribu, al kako se tam reče, med bloki zadaj za podjetjem Silvaprodukt.

Ne vem natančno.

Za Prule nimam pojma.

lp,

Karmen M.
Default avatar

Pokalina

Vms, Prule spadajo pod Vrtec pod gradom. Mi smo z njimi zadovoljni, ampak smo v drugi enoti (ne v Prulah). Mogoče vprašaj ravnateljico vrtca, ki vodi forumTi pa svetujem, da čim prej oddaš vlogo za vpis. Upam, da ni že prepozno.
Default avatar

brinolina

Tudi jaz se odločam med navedenima dvema vrtcema. Še kakšne izkušnje? Kolikor vidim glede Vrtca pod gradom ni nobene pripombe:)Za Galjevico nisem prepričana...ima še kdo bolj sveže izkušne z enim ali drugim? Hvala in LP
Default avatar

Amel

Naš je v galjevici, ampak mi je žal da je tam ker je ravnateljica pokvarjena do amena, ne vem ali bi sploh lahko najdli slabšo osebo za vodjo vrtca kot je sedanja ampak žal tako je...je pač moje mnenje, če pa vas zanima za kaj lahko razložim vse po vrsti...
Default avatar

Amel

Pozdravljeni, zaradi nestrpnosti, sovraźnosti zaradi vse veçjih pritiskov ravnateljice vrtca da podpišemo izjavo da imamo otroka z posebnimi potrebami kar seveda ni res tem več so źelje ravnateljice kako bi pridobila finančna sredstva ki ih dodeli občina vrtcu će ta ima v svoji enoti otroka z posebnimi potrebami, zaradi hujskanja drugih staršev proti nam seveda pod pritiskom ravnateljice smo se odločili uzeti otroka van iz tega vrtca in ga bomo imeli doma v vrtec nikoli več, preveč ga imava rada da bi mu uničila življwnje zaradi nekaj pokvarjenih oseb v vrtcu, nesposobnost uzgojiteljic je katastrofalna ampak delajo po navodili ravnateljice in ji krijejo hrbet v nečasnem delu omalocaževanja staŕšev in otroka, sem zelo užaljen obenem pa vesel ker sem rešil otroka pred monstrumima vrtca galjevica....dobro premislite kaj počnete in komu otroka zaupate, naš otrok je naše življenje in ni igrača ki si jo lahko ponovno kupimo zato ga bomo zavarovali od monstrumov v vrtcu galjevica...