Med.Over.Net

Nosečnost

Podpora, nasveti in vzpodbudne besede, ki vam pomagajo v trenutkih negotovosti, ko pričakujete otroka. Izmenjajte nosečniške radosti in tegobe.

primotren in nosečnost

Default avatar

barbalina

Pozdravljene,

moja prijateljica je ugotovila, da je v drugo noseča - zaželjen otrok. Vendar pa je tudi ugotovila, da je v cca. 5 tednu nosečnosti jemala Primoten zdravilo. Drugi teden je naročena na nuhalno in tudi ginekolog ji bo povedal, kakšno je mnenje strokovnega kolegija (obdržati otroka ali ne). Zanima pa jo ali je katera imela podobno situacijo in kako se je kasneje razvilo oz. kaj je bilo z otrokom če je katera v takšni situaciji donosila.

Prosim vse tiste, ki ste imele podobno situacijo, da ji poveste vaše izkušnje, saj veste ... vsaka informacija je dobrodošla :) da se vsaj malce lažje oz. ne lažje, temveč vsaj z več informacijami odločiš za otroka.

Hvala

B.
Default avatar

Zaskrbljenaa

Pozdravljena barbalina

Tudi sama sm pila primotren v 4 tednu nosecnosti zaradi vnetja mehurja, ko seveda se nism vedela za nosecnost. Na nuhalni je sicr pokazalo da je hvala bogu use normalno, ampak sm zaskrbljena, ker je primotren v skupini c in se bojim za posledicami na plodu. Kako je potekala prijateljicina nosecnost in ali je bilo use uredu z dojenckom? Ceprav je tvoja starejsa objava upam na odgovor.. Lep pozdrav