Nosečnost in obporodno obdobje

Odgovarjajo: Jasna Dolamič Gričar, družinska terapevtka, vzgojiteljica predšolskih otrok • Klavdija Slapar, dipl. babica

OTROŠKI VOZIČEK JEEP GRAND CHEROKEE

Default avatar
Ga kdo mogoče ima? Kje ste ga kupili, kdo je zastopnik v Slo za te vozičke? Kako se obnesejo? Kateri je NO. 1 voziček za vas???
Default avatar
Tvojega ne poznam,za mene pa je bil N.1 voziček Hartan,dokler ga ni prerastla.
Lp
Default avatar
Živjo,
eni naši prijatli so imeli Jeep vozicek model Wregler. Kupili so ga v Avstriji, misim da v Celovcu prav v trgovini kjer prodajajo tudi avtomobile Jeep. Jaz sem takrat rauzmela, da obstajajo trije osnovni modeli, tako kot avto: Grand Cherokee, Cherokee in Wrengler, razlika pa je ta, da ima eden štiri manjša kolesa, eden štiri večja, eden pa tri večja. Ti kolegi so tamalega ogromno prevozili okrog in so bili izredno zadovoljni z njim, pa še drag ni bil. Kolkr se pa spomnem ga takrat ( tega je ze eni dve leti) nisi mogel kupiti pri nas.

Tudi midva se navdušujema nad to znamko vozičkov, ga bomo pa rabili šele konec zime, tako da še ne hitima z nakupi. Ti predlagam, da gresta vprašat v Jeepovo trgovino v Ljubljano ( v blizini Bauhausa ), če vama lahko kaj pomagajo, čeprav so po moje ti vozički v Avstriji veliko bolj poceni. Vem pa tudi, da si jih lahko pogledaš na internetu, samo boš mogla malo pobrskati, ker si nisem zapomnila kje so si oni to ogledovali.

Midva boma, ko bo čas za to, vprašala za informacijo te kolege, tako da če vozička ne rabiš že v kratkem lahko sem gor napišem informacijo?

Lp
Default avatar
Tut jest ga še ne rabim, tko da te prosim da mi kakršnokoli informacijo o JEEPU pošlješ na mail >[email protected]>. Hvala!!!
Default avatar
sem si zapisala tvoj mail in ko bom vedela kaj več ti javim

lp
Default avatar
Moj mož je (že kar nekaj časa nazaj samo tako za firbec) gledal na nekih ameriških straneh jeep vozičke in vem da je takrat zračunal, da če bi ga naročila iz amerike, da bi naju prišel ful poceni, mislim da z vsem skupaj ( voziček+prevoz+davek) tam okoli 30-40 tisoč. Ga bom popoldan vprašala, če se še spomne na kateri stani je to gledal in ti jutri sporočim. Jaz še takrat nisem bila ne vem kolk navdušena nad vozički, tako da se nisem ravno zanimala za to.
No, ko boma kupovala voziček bi že rada, da si ga lahko prej v živo ogledam. Saj veš kako so včasih slike varljive, že barva je lahko za odtenek drugačna...

lp
Default avatar
Ja sej slaba stran tega vozička je, da ga uporabljaš od 6 meseca naprej. Kar pomeni, da moraš imeti dva..prvi s košaro, drugi pa ta, ki pa je besedah uporabnikov sicer oh in sploh, samo težak je pa baje ful.

Kar se tiče samega izgleda tega vozička, mislim da nima konkurence...ali pa mene znamka čisto zaslepi...(to bi reku moj dragi)


..u glavnem, treba bo premisliti pred nakupom!
Default avatar
sem probala odpreti to stran, ki si jo napisala, pa mi je ne najde?
lahko preveriš?

Moderatorji

Jasna Dolamič Gričar , družinska terapevtka, vzgojiteljica predšolskih otrok
Jasna Dolamič Gričar
Klavdija Slapar , dipl. babica
Klavdija Slapar