Med.Over.Net

Nosečnost

Podpora, nasveti in vzpodbudne besede, ki vam pomagajo v trenutkih negotovosti, ko pričakujete otroka. Izmenjajte nosečniške radosti in tegobe.

NUHALNA SVETLINA - PUŠENJAK

Default avatar

[email protected]

Pozdravljene, zanima me, kje vse se lahko naročim za pregled nuhalne svetline pri Dr. Pušenjaku. Na zgornjem forumu posreduje samo vse telefonske kjer preglede opravljajo, ali pa nobene (torej, nobene:(
Prosim, če mi katera lahko posreduje njegovo telefonsko.
Hvala in lep vikend!
[email protected]
Default avatar

KAJA

TELEFONSKA ŠTEVILKA JE: 01 430-28-00
Default avatar

barbi 2

ali pa pokliči direkt na 01/510 68 00, kje je center za neplodnost in kjer Pušenjak tudi opravlja te meritve, pokličeš in poveš kaj bi rada. To je v TPC Dravlje, naslov: Ulica Bratov Babnik 10......
Default avatar

solatka

oj

Če nimaš drugih težva pojdi raje v Domžale kjer si bodo vzeli čas za tee cca 20-25 min in ti vse natančno pregledali pa še svojega otročka boš videla. Jaz sem bila pri Pušenjaku in sem zelo zelo razočarana. V 10 min je blo konec. Vzela sem svojga poleg da bo otročka vidu, namreč jaz sem ga pri svoji gin kako je mahal z rokicami.... in ko ni nič videl sva bila oba tako razočarana da sem kar rekla Pušenjaku ali lahko kaj govorite ko gledate jaz nič ne vidim. Ko sem pa prišla ven po 10 min bi pa najraj jokala, 12000 za to da sem tam ležala in nič videla.
Čist nč nisem na ekranu vidla, sikica pa je zmazek. Od moje gin je pa tako lepa da se cel otroček vidi. Skratka če bi se jaz odločala bi šla v Domžale kjer punce resnično pohvalijo.

Smo moje mnenje
lp
Default avatar

?!?

solatka - ne biti preveč razočarana, ampak pregled NS ima določen namen.

Ta pa ni, da bi ti čimveč videla, da bi videla mahanje z rokicami ipd (praviš 12.000 pa nisi nič videla), ampak da zdravnik čimveč vidi, izmeri in določi kakšno je tveganje za DS.
Mislim, da je Pušenjak pravi strokovnjak in da je on prav tako natančno pregledal otročka, kot tvoja G, mogoče pa je, da je za to porabil manj časa.

Tudi svojega dragega potolaži, da ima ta pregled točno določen namen, k svoji G pa hodita gledat, kako otroček maha...
Default avatar

KARMEN

Jaz pa sem z Pušenjakom zelo zadovoljna sem iz mb pa sem k njemu šla na nuhalno, delal amniocintezo in še seaj grem k njemu na morfologijo. Jaz sem z njim zelo zadovoljna v primerjavi z našimi ginekologi v mb. Edino zadovoljna sem še s svojo ginekologinjo ZAVRŠNIK-MIHIČ.
Default avatar

JaninaM

Jaz sem bila ravno včeraj pri njemu in sem bila zadovoljna. Poleg tega, da ga je vsega pregledal, izračunal NS ..., sem ga tudi zelo dobro videla. Pa tudi slikica, ki jo je dal hčerki, je ok.

Lp
Default avatar

Nike

Midva sva bila s Pušenjakom izredno zadovoljna, veliko sva videla, bil je zelo prijazen in komunikativen. Tko je blo fajn, da bi najrajši še enkrat šla.

Nike
Default avatar

Tanja1

Zdravo!

Midva z možem sva bila včeraj pri dr. Pupenjaku in moram ga zelo pohvaliti, saj si je res vzel čas. Tudi za to, da je malega precej pregledal, ker me je zanimal spol. Pa mi je povedal, da je 90% fantek.

Skratka, pohvala.

Tanja
Default avatar

pomarančica

jaz sem bila enkrat pri pušenjaku, v drugi nosečnosti pa pri strahovi. Vtela si je več časa in več povedala. Baje je bila ona na izpopolnjevanju v Londonu in tudi v Moj malček je napisala članek o nuhalni svetlini. Pove tudi, da je spolovilo dokončno razvito šele v 14. tednu in je zato nepraivlno, da napoveduješ spol.
Default avatar

labodka80

Ljudje smo si različni in enemu je bolj všeč ta, drugemu drugi človek. Sama sem bila pri Strahovi, pa morem reči, da sem bila izredno razočarana in k njej zagotovo ne bi šla več. Nisem gledala na uro, kako dolgo sem bila noter in tudi nisem šla zaradi mahanja rokic. Sem si pa želela izvedeti čim več o mojem otročičku. Ona pa je večji del pogovora govorila o partnerjevi službi in si dovolila nekaj neprimernih opazk. Bila sva osebno prizadeta, o najinem otročku zvedela bore malo in se tja zagotovo ne bova več vrnila.

Poznam pa še dve punci, ki sta bili razočarani nad njenim odnosom in tja ne gresta več. Ena izmed njiju je šla v drugo k zdravnici v ZD Domžale (žal se ne spomnim priimka) in je bila zelo zadovoljna.

Vem, da je datum začete teme star, a ker v iskalniku še vedno "vrže" ven tudi ravno to, sem se odločila, da delim svoje mnenje.
Živi in pusti živeti!
Default avatar

Tina86

Pozdravljeni,

tudi sama sem bila na NS pri dr. Strah in sem (sva) izredno nezadovoljna nad njenim
nesramnim obnašanjem (razne nepotrebne pripombe). Notri sva bila celih 5 minut. Sicer
je bilo z otrokom vse ok in nisem imela posebnih vprašanj, vendar naju je njeno obnašanje vrglo na rit.

Hvala, nikoli več.
Default avatar

luny

Jaz se tudi podpišem da je dr strah za en drek 60€ za njeno blebetanje in eno slikico ter 10 min res hitrega govorenja, sva bila tam že prvič ker jo je ena nadomeščala in je bila super, sem pa bila na morfologiji pri pušenjaku in za 80€ res kapo dol, zelo prijazen, strokoven.
Default avatar

vsak po svoje

Pozdrav,
midva sva bila pri dr.strah na NS,pa očitno je imela dober dan (glede na vaše pisanje). Vzela si je čas,vse nama natanko razložila na ekranu, obračala malčka da sva videla glavico,podplatke,možgančke, čeprav se tam meri samo tista kost. Skratka o samih izvidih nama je razložila kaj pomenijo, bila je dobre volje, smo se tudi nasmejali.

Mislim,da ima vsak zdravnik (kot tudi mi) dobre in slabe dneve in zdaj kakor naletiš. Res pa ni prijetno, da je njihov odnos hladen samo če vsaj tisto kar mora opravi profesionalno,potem tudi to pozabiš.

LP
Default avatar

Klavija89o

Ali opravlja porodnisnica Postojna nuhalno svetli na napotnico? Hvala
Default avatar

Go Postojna

Klavija89o je napisal/a:
Ali opravlja porodnisnica Postojna nuhalno svetli na napotnico? Hvala
Ja opravlja. Jaz sem pravkar dobila napotnico in se bom tja naročila.
Default avatar

Klavija89o

Pozdravljeni Ali ima kak upli folna kislina. Pri nt oz trisomy 21.ce je nejemljes redno oz jo sploh nejemljes. Hvala
Default avatar

Klavija89o

Pozdravljeni. Glede nato, da mi je dhd zmanjsal moznost trisomy21 nuhalna 1:125 dhd 1:880.bi vi se vedno svetovali amino?