Med.Over.Net

Nosečnost

Podpora, nasveti in vzpodbudne besede, ki vam pomagajo v trenutkih negotovosti, ko pričakujete otroka. Izmenjajte nosečniške radosti in tegobe.

Bolečine med nosečnostjo

Default avatar

Trebušček

Živjo. Je katera med vami, ki je med nosečnostjo imela bolečine v spodnjem delu trebuha in v križu? Kaj bi to lahko pomenilo? Sem v 9 tednu, dva dni mazaj sem imela prvi pregled in uz, vse super in ok. Sedaj me pa že skoraj 24 ur bolita trebuh in križ, podobno kot pri menstruaciji. Drugih posebnosti, kot kak izcedek ali slabo počutje ni. A je to lahko samo od večanja maternice? Ima katera podobno izkušnjo?
Default avatar

Lotif

Najbrz je od raztezanja. Ce je bilo na pregledu vse ok, se nimas cesa bati. Ce slucajno zacnes krvaveti, pa le pojdi v bolnico... sicer pa te do konca caka se kar nekaj “bolecin” v smislu raztezanja, nemara tudi v krizu zaradi vecanja trebuha, kak glavobol, tiscanje v zelodcu zaradi kisline... to vse pride zraven v paketu ;). Jej vlaknine in probioticno hrano (kefir), gibaj se po zmoznostih, pij veliko vode, kak brusnicni caj, da malo prepucas mehur (se zna rado zgodit kako vnetje) ... pa bo vse ok. Srecno!
Default avatar

Trebušček

Hvala. :-)