Med.Over.Net

Nosečnost

Podpora, nasveti in vzpodbudne besede, ki vam pomagajo v trenutkih negotovosti, ko pričakujete otroka. Izmenjajte nosečniške radosti in tegobe.

First sign duo( ima katera izkusnje ) ali je pozitiven?

Default avatar

medvedka89

Pozdravljene, test sem opra ila 6,5,4 dni pred "upam da" izostalo menstruacijo. Z fantom se trudiva ze ta drugi mesec in res upam da bo pozitivno. Ima kera izkusnje s testi first sign duo. Upam da ni lazno pozitivno. Prilagam sliko.

PicsArt_09-08-02.04.35.jpg
(91.37 KiB)

Default avatar

kaj pa vem no

Po mojih izkušnjah sta bili črtici bolj skupaj, ne toliko narazen.
Default avatar

medvedka89

Torej mislite da so te crtice nekaj drugega? Ker v navodilih ne razberem kje tocno bi naj bila 2 crtica... Plus tega sem prvic delala test le in se res ne spoznam na to:/ bom se pocakala nekaj dni in ponovila...namrec slabo mi je vsak dan in na lulat me tisci na pol ure.
Default avatar

Tamkajšnja7

Ta test je negativen.
Default avatar

abc nosečnosti

Žal se moram strinjati - to je negativen test. Mogoče ti bo lažje, če kupiš kakšnega, ki ima posebno okence za kontrolno črtico in posebno okence za rezultat. Tam ni dvoma, na katerem mestu mora biti črtica. Lahko pa seveda poskusiš tudi z digitalnim testom. Srečno, upam, da zagledaš plusek ali črtico čim prej!
Default avatar

snowshowers

Pozdravljena,

žal moram tudi jaz potrditi, da je to negativen test. Prilagam sliko pozitivnega testa first sign duo, da vidiš, kje morata biti črtici. Ampak ne pozabi, da imaš še nekaj dni do menstruacije, tako da se tudi rezultat lahko še spremeni. Srečno!
Priponke

fsd2.jpg
(53.29 KiB)

Default avatar

Katjalll

pozdravljeni! ali mi lahko nekdo prosim pove, če je ta test pozitiven? delala sem ga dva krat in dva krat je nastal ta zmazek.

22809658_10210434668651480_1412737516_n.jpg
(7.06 KiB)

Default avatar

abc nosečnosti

Pozdravljena, ta test je neveljaven.

Če sta bila testa iz istega zavitka, je bilo verjetno nekaj narobe s serijo. Če sta bila iz dveh ločenih, pa je možno tudi, da si ju preveč prepojila z urinom.

Poskusi še enkrat, natančno upoštevaj navodila za uporabo in srečno!
Default avatar

mony87

jest pa mislim, da si ga premalo casa imela v urinu. ponovi testiranje
Default avatar

Pikica3423

Kaksen je bil razplet tega?
Default avatar

Pikica3423

Mislila sem na medvedko...ce si se aktivna tukaj.
Default avatar

medvedka89

Ni blo pozitivno:) sem pa včeraj ponovno ugledala plusek. :)) Po splavu ki sem ga imela marca. Dobila sem najlepse bozicno darilo:)