Forum: Nosečnost

Podpora, nasveti in vzpodbudne besede, ki vam pomagajo v trenutkih negotovosti, ko pričakujete otroka. Izmenjajte nosečniške radosti in tegobe.

Dolga krvavitev po splavu

Odgovori Nova tema
Default avatar amelino 13 Sep 2017 23:49

Spostovani

29.6. sem imela splav s tabletko zaradi odmrtja ploda. Imela krvavitev 7dni. Nato pa od takrat krvavim. 17.7.kontrola pri dr. Imela povisan hcg vidni neocisceni deli.

Ponovna kontrola 11.8. Poslana na urgenco.Na urgenci so me teneljito pregledali, hcg ni bilo vec, znakov vnetja nikjer, vidna je bila zadebelitev sluznice ter po njihovem mnenju nic zaskrbljujocega.
Svetovali so da počakam na menstruacijo.

Krvavitev podobna menstruaciji je prišla 13.8. a sedaj še vedno traja kot izcedek temne barve. Kot bi imela ze en mesec predzadnji dan menstruacije barva niha temno rdece srednje rdece. Moja menstruacija je navadno trajala 7dni. Nnimam bolečin ne vrocine.

Kaj menite vi koliko je normalno da taka krvavitev še traja? Mi svetujete ponoven ginekoloski pregled? Splav je bil skoraj 2.5meseca nazaj...je mozno da se telo se vedno cisti?
Hvala vam
Lp

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar snowshowers 14 Sep 2017 14:05

Pozdravljena,

svetujem ti, da vprašanje zastaviš na forumu ABC ginekologije in porodništva, kjer odgovarja dr. Pušenjak. Na tem forumu se moderatorka oglasi izredno redko.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh