Med.Over.Net

Nosečnost

Odgovarjajo: Branka Žegura, dr. med., spec. ginekologije in porodništva

Podpora, nasveti in vzpodbudne besede, ki vam pomagajo v trenutkih negotovosti, ko pričakujete otroka. Izmenjajte nosečniške radosti in tegobe.

Branka Žegura , dr. med., spec. ginekologije in porodništva

Branka Žegura

Dolga krvavitev po splavu

Default avatar

amelino

Spostovani

29.6. sem imela splav s tabletko zaradi odmrtja ploda. Imela krvavitev 7dni. Nato pa od takrat krvavim. 17.7.kontrola pri dr. Imela povisan hcg vidni neocisceni deli.

Ponovna kontrola 11.8. Poslana na urgenco.Na urgenci so me teneljito pregledali, hcg ni bilo vec, znakov vnetja nikjer, vidna je bila zadebelitev sluznice ter po njihovem mnenju nic zaskrbljujocega.
Svetovali so da počakam na menstruacijo.

Krvavitev podobna menstruaciji je prišla 13.8. a sedaj še vedno traja kot izcedek temne barve. Kot bi imela ze en mesec predzadnji dan menstruacije barva niha temno rdece srednje rdece. Moja menstruacija je navadno trajala 7dni. Nnimam bolečin ne vrocine.

Kaj menite vi koliko je normalno da taka krvavitev še traja? Mi svetujete ponoven ginekoloski pregled? Splav je bil skoraj 2.5meseca nazaj...je mozno da se telo se vedno cisti?
Hvala vam
Lp
Default avatar

snowshowers

Pozdravljena,

svetujem ti, da vprašanje zastaviš na forumu ABC ginekologije in porodništva, kjer odgovarja dr. Pušenjak. Na tem forumu se moderatorka oglasi izredno redko.