Med.Over.Net

Nosečnost

Odgovarjajo: Branka Žegura, dr. med., spec. ginekologije in porodništva

Podpora, nasveti in vzpodbudne besede, ki vam pomagajo v trenutkih negotovosti, ko pričakujete otroka. Izmenjajte nosečniške radosti in tegobe.

Branka Žegura , dr. med., spec. ginekologije in porodništva

Branka Žegura

Dober ginekolog v Kranju

Default avatar

monika82638

Pozdravljene.
Mene pa zanima ali ima katera izkusnje z dr. Nino Slabe.
Na voljo sem imela le dve: dr. Ireno Kirar Fazarinc in dr. Nino Slabe. Odlocila sem se za dr. Nino Slabe.
Ce je katera izmed vas bila pri dr. Slabetovi bi bila vesela vasega mnenja o njenem delu.
Lp, Monika
Default avatar

pikicaa_pika

V Kranju sprejemata nove paciente dr. Irena Kirar Fazarinc in dr. Nina Slabe.
Z nobeno (se) nimam izkusenj, ker sem morala menjati ginekologa, na izbiro pa sem imela le njiju.
Punce napisite ce ima katera izkusnne z dr. Nino Slabe, o dr. Ireni Kirar Fazarinc je napisano ze kar nekaj o Slabetovi pa nic zato bi bila vesela vase izkusnje.
Lp
Default avatar

Gorenjka30

Vrabičeve ni že od poletja....v Tržiču, kjer je tud delala, jo nadomešča dr. Lavrič. Mal mi je vse skp čudn ker tok casa traja...prepisala sem se k njej zarad priporocil, pridm tja enkrat in nje ni blo vec :( ocitno mora bit nekej ful bolana...sam menim, da bi mogl dat kako drugo primerljivo ginekologinjo delat namest nje...dr Lavric se mi zdi absolutno prestar da še opravja to delo....
Default avatar

Mata339

Ne hodite k dr. Vrabičevi! Vedno je odsotna, ko je v ambulanti, je pa skrajno nesramna in pokroviteljska. Niti si ne vzame časa za pacientko in je na splošno brez občutka in velikokrat žaljiva. Tudi znanke imajo slabe izkušnje z njo. Pri njej sem bila veliko let, dokler ni šla predaleč. Tako, da trenutno iščem drugo ginekologinjo.
Default avatar

Over0net0ego

Jaz sem se enkrat davnooo odlčala za nove zdravnike, frizerje, itd. in čekirala mnenja po raznoraznih forumin, pa sem se tako večkrat nasr*la kot ne.
Mojo ex. gineko so enkat blazno hvalili potem pa tunkali - no jaz sem hitro spoznala da ni tisto za kar jo imajo in sem menjala. Isto je bilo z zobarjem.

Zdaj vzamem cel spisek na spletu ali pogledam na internet in pokličem kr enega pa grem sama sprobat. In surprise..........tisti ki jih nobeden po forumih ne hvali se izkažejo za prave perle. Po moje jih ljudje nočejo razkriti da ne bi dobili preveč strank in zanje ne bi imeli časa. :)))

Imam res zlato zobarco in super ginekologinjo, obe več kot zadostujeta za moje potrebe, s tem da pri prvi so zahteve zelo visoke ker imam hudo alergijo na kovine.
Tudi jaz ju ne želim razkriti, naj ostaneta 'moji'. :))) Vsak ima svoje mnenje in svoje zahteve zato trdim, da si mora vsak oblikovati svoje mnenje, vsi pa imamo pravico do menjave in tako je prav.