Forum: Nosečnost

Podpora, nasveti in vzpodbudne besede, ki vam pomagajo v trenutkih negotovosti, ko pričakujete otroka. Izmenjajte nosečniške radosti in tegobe.

Dober ginekolog v Kranju

Odgovori Nova tema
Default avatar monika82638 11 Feb 2017 00:01

Pozdravljene.
Mene pa zanima ali ima katera izkusnje z dr. Nino Slabe.
Na voljo sem imela le dve: dr. Ireno Kirar Fazarinc in dr. Nino Slabe. Odlocila sem se za dr. Nino Slabe.
Ce je katera izmed vas bila pri dr. Slabetovi bi bila vesela vasega mnenja o njenem delu.
Lp, Monika

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar pikicaa_pika 13 Feb 2017 00:19

V Kranju sprejemata nove paciente dr. Irena Kirar Fazarinc in dr. Nina Slabe.
Z nobeno (se) nimam izkusenj, ker sem morala menjati ginekologa, na izbiro pa sem imela le njiju.
Punce napisite ce ima katera izkusnne z dr. Nino Slabe, o dr. Ireni Kirar Fazarinc je napisano ze kar nekaj o Slabetovi pa nic zato bi bila vesela vase izkusnje.
Lp

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Gorenjka30 13 Feb 2017 09:48

Vrabičeve ni že od poletja....v Tržiču, kjer je tud delala, jo nadomešča dr. Lavrič. Mal mi je vse skp čudn ker tok casa traja...prepisala sem se k njej zarad priporocil, pridm tja enkrat in nje ni blo vec :( ocitno mora bit nekej ful bolana...sam menim, da bi mogl dat kako drugo primerljivo ginekologinjo delat namest nje...dr Lavric se mi zdi absolutno prestar da še opravja to delo....

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Mata339 11 Apr 2017 11:41

Ne hodite k dr. Vrabičevi! Vedno je odsotna, ko je v ambulanti, je pa skrajno nesramna in pokroviteljska. Niti si ne vzame časa za pacientko in je na splošno brez občutka in velikokrat žaljiva. Tudi znanke imajo slabe izkušnje z njo. Pri njej sem bila veliko let, dokler ni šla predaleč. Tako, da trenutno iščem drugo ginekologinjo.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Over0net0ego 17 Jan 2018 15:35

Jaz sem se enkrat davnooo odlčala za nove zdravnike, frizerje, itd. in čekirala mnenja po raznoraznih forumin, pa sem se tako večkrat nasr*la kot ne.
Mojo ex. gineko so enkat blazno hvalili potem pa tunkali - no jaz sem hitro spoznala da ni tisto za kar jo imajo in sem menjala. Isto je bilo z zobarjem.

Zdaj vzamem cel spisek na spletu ali pogledam na internet in pokličem kr enega pa grem sama sprobat. In surprise..........tisti ki jih nobeden po forumih ne hvali se izkažejo za prave perle. Po moje jih ljudje nočejo razkriti da ne bi dobili preveč strank in zanje ne bi imeli časa. :)))

Imam res zlato zobarco in super ginekologinjo, obe več kot zadostujeta za moje potrebe, s tem da pri prvi so zahteve zelo visoke ker imam hudo alergijo na kovine.
Tudi jaz ju ne želim razkriti, naj ostaneta 'moji'. :))) Vsak ima svoje mnenje in svoje zahteve zato trdim, da si mora vsak oblikovati svoje mnenje, vsi pa imamo pravico do menjave in tako je prav.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Na vrh