Forum: Manualna medicina - zdravljenje gibalnega sistema

Diagnostika in terapevtsko zdravljenje pri bolečinskih stanjih, odprava simptomov hrbtenice, sklepov, mišic, bolečin v križu, glavobolov, vrtoglavic, slabosti, težav na področju notranjih organov in določenih nevroloških obolenj. Odpravlja vzroke bolečin brez zdravil in kirurškega posega.

Bolecine v nogah med napori

Odgovori Nova tema
Default avatar NikaLister 16 Mar 2017 23:37

Pozdravljeni,
Sem Nika in od kar se spomnim imam bolecine med menstruacijo. Problem je v tem da ne govorim o krcih V predelu maternice vendar se bolecine pojavljajo v predelu desne nove in sicer na notranjem delu stegna in potekajo do kolena... Dokler so se pojavljale med ciklom jim nisem posvecala posebne pozornosti sedaj pa se mi pojavljajo tudi med tekom... Sicer bolecina popusti po cca. 10 min vendar so neznosne in jih neznam primerjati z nobeno bolecino... Opravila sem pregled ozilja, ki je pokazal da so moje vene in arterie zdrave, probleme imam samo s perifernim oziljem... Opazila sem da se bolecine pojavljajo bol intenzivno ko ne grem na veliko potrebo. Sem res obupana, pila sem Naklofen 400mg vendar ni pomagal...

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar Sergej Fedorov 23 Mar 2017 19:35

Pozdravljeni,

na podlagi vašega zapisa sumim, da gre za krč v mišici t.i. musculus iliopsoas. Priporočam, da preverite, če ne gre morda za endometriozo, obiščite ginekologa in opravite ultrazvočno preiskavo. V kolikor suma na endometriozo ni, gre verjetno za posledice sprememb v ledvenem delu hrbtenice. Podobne simptome lahko povzroča draženje korenine L4. V slednjem primeru vam lahko s tehnikami manualne medicine uspešno pomagamo.
Lep pozdrav,

Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog
spec. manualne medicine

Ordinacije manualne medicine MO-GY v Sloveniji:
Ljubljana, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21
Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Denis Kupa, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13
Moravske Toplice, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13
Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Aleksej FIlipov, T: 05/300 23 77
Koper: dr. Aleksej Filipov T: 05/300 23 77

Brezplačna telefonska številka: 080 12 03

http://mo-gy.si/
[email protected]

V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh