Med.Over.Net

Starši in otroci

Odgovarjajo: Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

pri 5h pa še ne govori

Default avatar

takole

pol leta otroku vsak dan dodajajte probiotike-možgani in črevesje so enake sestave, vpliv na IQ dokazan pred kratkim. PA kakšnega bioenergetika npr Zlatka Šafariča obiskujte pa vam bodo otroci zacveteli. srečno!
Default avatar

seena123

"takole", si pa res fino cinična. Škoda izgubljati besede...
Default avatar

testirajte

Ni cinizem, vzrok je v veliki meri znan, le povedo ga javno skoraj nikoli, morate sami naštudirat. Cepiva blokirajo nekatere možganske funkcije, enako če bi bil otrok iz drugega vira zastrupljen s kovinami itd., nevodi nujno do avtizma, ampak to je blokada v čelnem režnju, seveda tega ne vidite, dokler otrok mora govorit, a ne govori.In potem povezave kao ni. Blokada govora pomeni veliko stvari, da otrok govori skoraj nič, da govori kratko in počasi, da ne uspe z govorom slediti mislim, on lahko vse razume, hoče govorit, vendar so sinapse in nevroni okvarjeni. Če najdete ustrezne študije, preberete znanstveno literaturo, poslušate intervjuje z imunologi, ki tega ne skrivajo, šele potem veste, od kod večinoma pride. Testirajte otroke na aluminij in na težke kovine, pojdite nekam, kjer znajo razstrupiti vse to. Mnogo otrok prej ali slej k sreči spregovori, se jim nekako odpre, nekateri rabijo pa veliko pomoči. Večina nikoli ne izve, od kod.
Default avatar

blokada

Le kaj vse so nam blokirala cepiva, ko so nas cepili in to z mnogo slabšimi cepivi, kot so na voljo sedaj. Izgleda, da zmožnost kritičnega razmišljanja.
Default avatar

simerone

poznam otroka iz sosesščine, ki ne govori pri 5 letih.Oče alkoholik in se ves čas ko je doma samo dere.Verjetno je pri tem otroku to problem, kaj je pri tebi pa ne bi mogla rečt.
Default avatar

Obiskovalec

Mi imamo enak problem. Sicer je nas star 3,5 leta pa govori bolj bogo, sele pred kratkim se mu je odprlo. Vidimo napredek ampak je pocasen. Upamo da bo. So Vam kaj rekli v zvezi z avtizmom ali ekspresivno govorno motnjo.

Moderatorji

Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic