Starševstvo in vzgoja

Odgovarjajo: mag. Nataša Durjava, EAGT geštalt izkustvena psihoterapevtka • prof. Andreja Vukmir, spec. zakonske in družinske terapije • Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

Absolventski izled

Default avatar
Je varno poslat sina na absolventski izlet na Zakintos? S sošolci so zdaj čisto nori na to in baje da je to nov trend. Kakšna so kej vaša mnenja, kaj se dol dogaja v bistvu?
Default avatar
Ne, jaz nikoli ne bi dovolila sinu da gre na kaj takega, mi je rekla soseda da so od njene sestricne sinovi sli in da je bil to popolen razvrat, vsak z vsakemu in take zadeve..
Default avatar
Seveda!
Saj je to največje veselje. Povejte mu vse kar vam leži na duši in naj se čuva. To bi bila največja zamera z njegove strani. Pa ne se bat. Glede na to da se skrbite zanj, ste sigurno dober starš. Pomenita se.
Default avatar
Na absolventski izlet hodijo študentje po končanem študiju. Na maturantski izlet pa hodijo srednješolci. Velika razlika!! V programu, dejavnostih in samem nadzoru...
Glede na to da ste napisalu da bi svojega sina "poslali" na izlet predvidevam da je srednješolec. Saj absolventi so odrasle osebe ki se same odločijo ali gredo ali ne!

Bila sem na maturantskem izletu in smo se imeli odliiično. Veliko super neponovljivih spominov. Ni za zamudit. Naslednje leto pa grem tudi z absolventi na žur.
Ni pa dijaka za pošiljati na absolventa!!!

Moderatorji

mag. Nataša Durjava , EAGT geštalt izkustvena psihoterapevtka
durjavaN
prof. Andreja Vukmir , spec. zakonske in družinske terapije
Zavod Pogled
Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic