Med.Over.Net

Starši in otroci

Za naše navihance je potrebno biti iznajdljiv, domiseln, ustvarjalen, igriv, vesel, nasmejan, iskren, vztrajen, včasih zaskrbljen ... Preberite izkušnje in zaupajte svoje.

homoseksualci med našimi otroci, geji ki imajo otroke!

Default avatar

Arizona66

Pozdravljeni,
Danes sem šla s svojima otrokoma na obisk k pediatru. Tam sta bila tudi dva geja z očitno svojim otrokom?! V čakalnici sta se ves čas držala za roke in moji otroci so morali to gledati. Stopila sem do njih in sem ju prosila če lahko prenehata s svojim početjem. Bila sta ogorčena in ignorirala mojo pripombo. Nimajo naši otroci pravice odraščati v normalni družbi??? Od kdaj imajo lahko še celo otroke?? Čisto sem pretresena ker ne vem kaj naj v takšnem primeru naredim da moji otroci niso priča homoseksualnem obnašanju??
Default avatar

limonca320

Vsak človek ima pravico, da je z osebo ki jo ljubi. homoseksualci postajajo del naše družbe. Nič ni narobe z njimi, prav tako so dobri starši in normalni ljudje z enakimi željami kot heteroseksualci. le spolna usmerjenost je drugačna, kar pa ni tvoja stvar, kakor ni tvoja stvar kakšne usmerjenosti bo tvoj otrok. Otokom preprosto razložiš da obstaja več različnih ljubezni, ter ga naučiš odraščat v strpnosti do drugačnega.
Default avatar

Tak

Naj ti najprej povem, da sem se registrirala izključno zaradi tvojega prispevka, pa nisem nikoli imela tega namena, debatirati preko forumov.
Kot prvo vsak človek ima pravico biti to kar je, kajne? Tudi, če zaradi tega malce izstopaš ali pa si smatran kot drugačen, kakorkoli. Verjetno si tudi za svoja otroka želiš, da bosta sprejeta, spoštovana ne tarča posmehov itn. Če se imata dve osebi heterosexualne orientacije "pravico" držati za roke, potem se imamo tudi mi -tisti homosexualci, ki smo takšen bavbav. Gre se za osnovno "človeško pravico" si dovoliti biti to kar si. Če pa tebe to moti, se pa stran obrni in ne glej, še manj ne provociraj, da bi meni to naredila bi verjami, da dobila nazaj še namerno provokacijo pa da vidimo kako se boš ti počutila, ko te nekdo obsoja za nekaj na kar nimaš vpliva. Da, tako je nismo sami izbrali kaj smo oz koga ljubimo. Malo več strpnosti in ljubezni do vseh, pa bosta otroka odraščala v normalnem okolju. Otroci niso tisti, ki obsojajo in kritizirajo, tega se naučila ah le kje? Od svojih staršev.
Default avatar

Arizona66

Ne moti me če so- ste homoseksualni pari skupaj, moti pa me provokacija v tem primeru iz stvari teh dveh moških, saj sta se edina držala za roke tam in ne vem kaj...zanimivo da so se drugi pari ki so bili tam lahko normalno obnašali pred otroci. pač če bo moj otrok istospolne usmerjenosti ko odraste bom sprejela to dejstvo, tudi sprejela bom če bo kadilec. Ampak bom se pa trudila da otrok ne bo izpostavljen kadilcem in kadilski družbi in tej kulturi saj je tako manjša možnost da moj otrok pobere te vzorce in se preda kajenju in slabim razvadam. Mislim da je podobno z homosekualnostjo. Manj bo izpostavljen manj je možnosti da to postane. Me pa pretirano ne skrbi saj istospolna usmerjenost ni v človeški naravi.
Default avatar

Arizona66

Ne motijo me homoseksualci v naši družbi, strpnost bi bila lahko izkazana tudi iz njune strani kajne? Saj sem ju lepo prosila če se lahko zadržita v čakalnici oziroma prenehata s svojim početjem....
Default avatar

bancy

Kjerkoli boste, ne boste mogli ubežati stvarem oz.dogodkom za katere nočete, da jih vidi vaš otrok. Pa sta vas otroka vprašala, zakaj to počenjata dva moška skupaj? Kaj ste pa na to odgovorila?
Rekli ste, da bi sprejeli, če bi vaš otrok postal istospolno usmerjen. Postavite se v tako situacijo, da bi vi gledali svojega sina, kako se ubjema z drugim in vas bo ignoriral, ko mu boste rekli naj preneha.
Res je, da tak dogodek kot se je vam zgodil ni primeren za oči vaših otrok ampak slej ko prej, ko ga boste seznali s tem boljše bo.
Default avatar

prosim ne mi s takimi

Prosim, da nehate zganjat moralno paniko s takšnimi naslovi in takšnim ogorčenjem.

Ste rekli, da vas je strah, da bodo otroci potem imeli večjo možnost prevzeti te "neprimerne" vzorce obnašanja iz okolice; mene pa bolj skrbi, kakšne vzorce bodo prevzeli od vas, če tako burno odreagirate na nekaj tako vsakdanjega kot držanje za roke dveh odraslih ljudi (česar morda vaši otroci sploh opazili niso). Pa kako se je počutil otrok tistega para pred katerim ste njegova starša javno ozmerjali? Ne, sej, za otroke gre.... (!!!)

Pa sploh nisem vedela da se še pogovarjamo o tem, ali se homoseksualnost prenaša iz okolja..., kvečjem se pogum tistega, ki pove svoji okolici, da je gej, prenese iz okolja (recimo, lažje mu bo, če ve, da bo obdržal brezpogojno ljubezen svojih staršev - v Sloveniji je toliko ljudi, ki se boji reakcije okolice in potem svojo usmerjenost skrivajo, če ne represirajo in se "normalno" poročijo, samo da bi ustregli družini).

Sploh pa ne vem, zakaj bi morala opravičevat pravico katerihkoli dveh ljudi, ki se s tem strinjata, da se držita za roke, pa vseeno - ste pomislili, da je morda z otrokom kaj kronično hudo narobe, in je bilo držanje za roko znak medsebojne podpore? In ja, kot vidite so lahko homoseksualni pari čisto korektni starši, ki peljejo otroka k zdravniku, celo skupaj si delita to opravilo, kot dokaj malo staršev, se imata očitno rada in nudita otroku ljubeče okolje za odraščanje in razvoj. In ne, njun otrok staristično gledano ne bo homoseksualec, če pa bo, bomo to vedeli izključno zato, ker je odraščal v odprtem okolju, kjer je lahko to kar je.


<3
Default avatar

straight

zgleda, da so res sami homoseksualci na forumu. bolano
Default avatar

miles

Arizona66 je napisal/a:
Čisto sem pretresena ker ne vem kaj naj v takšnem primeru naredim da moji otroci niso priča homoseksualnem obnašanju??
Draga pretresenka.
Najprej si vzemi minutko zase, globoko vdihni, se vsedi na usnjeno zofo v svojem lepo pospravljenem stanovanju in pomisli...
Kako se boš odzvala, ko/če ti bo nekdo od TVOJIH otrok nekoč povedal, da ga privlači isti spol. Da, to je možno.
In ko boš spet priča takšnemu grozljivemu prizoru, zgolj pomisli, da bi lahko bil tvoj otrok del tega / takšnega para...
In prepričan sem, da se boš takšnemu paru drugič zelo prijazno nasmehnila. :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Do what you can't.
Default avatar

Srdanovicag

Zaradi napake v razvoju sem bila oditi ka v 6 mesecu ..mesec dni po porodu sem imela pregled pri ginekologu ki mi je napovedal obilno menstruacijo..ta menstruacija traja ze 17 dni zanima me ali je to normalno ali ne?
Hvala za odgovore
Default avatar

zababekbezi

Tipično za homoseksualce.. če rečeš, da te moti da se v javnosti držijo za roke si takoj proti njim.. briga mene kaj delajo doma za zidovi, ampak zakaj samo oni lahko delajo vse javno brez posledic.. kar oni naredijo ni nikoli narobe.. ker če kaj rečeš proti njim si njihov sovražnik.. bedarija.. mene ne moti, da se imajo radi in hvala bogu zato.. ampak gre se za osnovno obnašanje in izkazovanje naklonjenosti v javnosti, ki je otroci ne razumejo kot mi in pošteno povedano, tudi jaz ne hodim s partnerjem in se ne vesim po njem, pa čeprav imava skupaj otroke. Gre se za bonton družbe, ne pa za spolno usmerjenost.. dajte si vbit v glavo, da niso vsi proti vam, ampak tudi vi lahko dobite kdaj kakšno upravičeno kritiko za vaše obnašanje.. in SPET POUDARJAM. nihče nima nič proti, če ste geji in lezbijke.. samo BONTON OBNAŠANJA v družbi otrok je tokrat bil pač slab z njune strani.. to je to. Moj sine bi sigurno komentiral, ko ne ve kaj to pomeni, pol bi pa ON bi tarča grdih pogledov.. itd... začaran krog. Drugače pa me ne moti, če imajo otroke.. poznam pare, ki bi bilo bolje da nebi nikoli imeli otrok..družine so takšne in drugačne..bolje gejevski starši in ljubeč odnos, kot pa heteroseksualni par z nasiljem v družini.. to je vse kar bom rekla
Default avatar

slovenkaaaaa

Omg, kaka starokopitnost... normalno so se pred otroki obnasali tisti, ki se NISO drzali za roke?
Default avatar

slovenkaaaaa

Midva z mozem se doma veliko cartava, lubckava, bozava... ko otroka gresta kam na obisk, me potem doma vprasata, zskaj se oni nic ne cartajo... zakaj stric teti nikoli ne da poljuba ali se je dotakne? Kaj jaz vem, zakaj ne. Ocitno, ker to ni normalno ENIM.
Default avatar

sprehajalec20

Mogoče malo pretiravaš čeprav ja res je čudno da se morata tudi v čakalnici skupaj držat . Homoseksualci si zelo radi izkazujejo ljubezen na javnih mestih, občasno se mi zdi da prav z veseljem druge posiljujejo s tem ampak kaj češ taki pač so imajo svoje pravice tako kot vsak drug kar je prav. Pri njih me moti edino ena stvar in to je ravno to "posiljevanje" drugih z njihovo hooseksualnostjo, najbolj se to kaže v njihovih shodih. Kaj hočeš pokazati s tem ko si obleče usnjene strgane hlače kjer mu ven gleda rit in jajca z prstani v joških ter tak hodi naokol. kaj točno hoče s tem dokazat, da je primitiven ali kaj drugega?
Default avatar

mogoče pa ti nisi normalna

Arizona66 je napisal/a:
Pozdravljeni,
Danes sem šla s svojima otrokoma na obisk k pediatru. Tam sta bila tudi dva geja z očitno svojim otrokom?! V čakalnici sta se ves čas držala za roke in moji otroci so morali to gledati. Stopila sem do njih in sem ju prosila če lahko prenehata s svojim početjem. Bila sta ogorčena in ignorirala mojo pripombo. Nimajo naši otroci pravice odraščati v normalni družbi??? Od kdaj imajo lahko še celo otroke?? Čisto sem pretresena ker ne vem kaj naj v takšnem primeru naredim da moji otroci niso priča homoseksualnem obnašanju??
to da sta se držala ves čas za roke ti ne verjamem, to si zdej napletla zraven ker nimaš nobenega drugega faktorja "groze", ker kdo gre k zdravniku s svojim otrokom in se potem drži za roke? noben hetero, noben gejevski in noben lezbični par. tako da to si pospravi pod povšter, ker to si napisala zaradi pridobivanje pozornosti.

tvoji otroci niso bili priča homoseksualnemu obnašanju, tvoji otroci so bili priča dvem osebam, ki se imata rada in od tega nimaš ne ti ne tvoji otroci ne škodo ne koristi. tvoji otroci imajo škodo od tebe, ki jim doma vcepljaš homofobna prepričanja.

in ja, geji se SAMI ODLOČIJO da bodo geji, prav imaš. sami se ODLOČIJO da bodo poniževani, stereotipirani, zaničevani, žaljeni, diskriminirani in s pravicami v manjšini. jap, en ku*Rac v ustih je vreden odločitve živet stigmi, spet imaš prav.

odraščati v normalni družbi? malo poglej po spletu kako živijo v državah ki jim cerkev ne pere možganov.

ISLANDIJA
Katoliška vera med prebivalci: malo manj kot 4%
Pravice istospolnih parov: od leta 1945!

kako funkcionira država? fenomenalno.
Default avatar

kdosem

slovenkaaaaa je napisal/a:
Midva z mozem se doma veliko cartava, lubckava, bozava... ko otroka gresta kam na obisk, me potem doma vprasata, zskaj se oni nic ne cartajo... zakaj stric teti nikoli ne da poljuba ali se je dotakne? Kaj jaz vem, zakaj ne. Ocitno, ker to ni normalno ENIM.
se podpišem pod to

pustite ljudem živeti kot si sami želijo. pa kaj če se za roke držijo in poljubljajo pa naj so to moški, ženske,....
jaz jih podpiras že zaradi tega ker so pripravljeni pokazati svoj obraz, svojo ljubezen, čustva, odprtost. ko si odrasel, to vejo najbolj moški - moraš biti kar močna in trdna osebnost da se še vedno poljubljaš in za roke držiš pred drugimi - in vsaka jim čast za to.
vedno sem občudovala ljudi ki so že v letih pa si še vedno tako izkazujejo ljubezen ...zelo lepo je to
Default avatar

Mojca11

Ne morem verjet. Par, ki se ima rad, se je drzal za roke. Nezaslisano.

Nekateri imate premalo svojih tezav v zivljenju...