Forum.Over.Net

Skrinjica idej!

Ropotarnica dobrih idej in praktičnih nasvetov za dom, ustvarjanje, obdarovanje ... Forum za vse, ki bi si radi, s pomočjo tisoč in ene ideje naredili življenje bolj pisano.

Zapper proti parazitom.Deluje?

Default avatar

suzana.ardela

Zanima me Zapper proti parazitom:http://paradevices.com/.A kdo to uporablja?Je kankšen učinek.Sicer hodimo na bioresonanco,za rastrupljanje in proti kandidi,pa bi radi še dodatno pomagali.Hčer ima sicer Fibromialgijo(bolijo jo vse mišice in sklepi) kot posledico cepljenja Hpv.Ker smo že veliko preizkusli me zanima .če to deluje?? Naj razjasnim:http://med.over.net/forum5/read.php?421,8379245.Potem ko nam je na bioresonanci (smo bili že 6x)potrdila kandido,so ji tudi zdravniki na vulvi dobili kandido in sedaj še analni test(delali smo ga zaradi eozinofilije)je pozitiven na parazite.Ker ji nobene protibolečinske tablete ne pomagajo(Lekadol,Ibuprofen,Naprosin, niti Naklofen)pač iščemo kaj bi ji pomagalo.V tej knjigi(Terapija za vse bolezni) piše,da so lahko bolečine zaradi parazitov oz. pri njej lahko tudi zaradi Hpv virusa .Kdo ve kaj vse je bilo v cepivu!Punca je bila prej vedno zdrava!!! Ima kdo pozitivne izkušnje?Lp Suzana
Default avatar

egon1966

Fibromalgija
Moja žena ima to bolezen!
Na Hrvatskem in v Avstriji si z to boleznijo upokojen.
Slovenija še ne priznava to bolezen. Pa še marsikatero drugo bolezen ne priznava!!!!
ZAPPER DA! Do določene meje.
Frekvenco izbereš.
Za trajno rešitev bolezni pa ne verjamem. Mogoče pa JA!

LP Egon


Si do zdaj kaj rešil ? Če si še sploh na internetu!
Default avatar

suzana.ardela

Pozdravljen,sem še na netu in sem večkrat tudi objavila stanje hčere.Njej so tudi dali diagnozo in to zelo hitro saj drugega niso nič dobili in nam tudi dejali naj si pomagamo z alternativo če nam karkoli pomaga.Mi smo ji dajali predvsem Vitamine in to te ki jih uporabljajo športniki(sin se ukvarja z bodybildingom in dela v trgovini Proteini ) in sicer predvsem ker je imela velike probleme poleg bolečin ,tudi z spominom (čeprav je bil B12 v mejah normale-v Slo),a seji je spomin po nekaj mesecih odlično popravil-v 8 raz. je bila odlična.Drugače pa ta Zapper nisem videla nobenih sprememb .Mi ji sicer namesto protibolečinskih tablet ,ki jih itak mora vzet pred naporom ,da delujejo vsaj nekaj ,dajemo raje Homeopatske -Arnica iz lekarne.Koje pa hudo masiramo z Konjskim balzamom ,ki ga tudi uporabljajo športniki ob nategih ,zvinih...lepo hladi in sprosti mišice in sklepe.
Nekaj mojih objav:http://med.over.net/forum5/read.php?105 ... sg-9232335
Upam ,da sem vam kaj pomagala
.Lp Suzana
Default avatar

marjaaana

živjo, a ste probali z intoleranco na hrano. Sama sem imela isto bolečine po sklepih grozne in utrujena zelo. ko sem naredla test v kliniki Analiza v Beogradu in zacela z dijeto so bolečine zginile.