Forum: Skrinjica idej!

Ropotarnica dobrih idej in praktičnih nasvetov za dom, ustvarjanje, obdarovanje ... Forum za vse, ki bi si radi, s pomočjo tisoč in ene ideje naredili življenje bolj pisano.

Igre za rojstni dan

Odgovori Nova tema
Default avatar beese 14 Apr 2011 21:22

Kmalu praznujemo 18.-i rojstni dan in zraven seveda spadajo različne igre pa me zanima če ima kdo kake dobre ideje za kakšne igrce(da na koncu izpade smešno al pa kaj) ,ki bi se lahk priredile slavljenki?

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar polna idej 3 Jun 2011 14:36

  1. Ideje imam za igre
Jaz imam 10- rojstni dan in imam 9 iger.
Torej,
1. s privezani eni nogi z drugem prihitiš na cilj
2slepe miši
3.LIMBO DANCE vrvico držita dva torej en na eni strani drug na drugi pol pa grejo pod vrvico tako da smo nazaj nagjeni
4. ikanje presenečenja
5.POČEN BALON preden balon zavežeš daš notri list z napisani neki številki pol pa zavežeš in pol otroci poknejo in dobijo npr. št. 5 in dobijo listek z številko 5 inž majo eno nalogo
6. TEKMOVANJE otroke razdeliš u dve skupini pol pa tekmujeta npr. enga izberejo iz 1. skupine in enega iz 2. skupine pol tekmujeta ker prvi nariše avto,izreže list,...
7.UGANI GIBE to je tk da en nek pokaže drugi pa uganejo kaj kaže
8.KAZEN V ČASOPISU napišeš na en papir neko kazen pol pa zmečkaš in črez zmečkaš časopisn papir in pol si z glasbo podajate lst in ko se glasba ostavi unmo ko je nazadnje ko se je glasba ostavila ojel list on odpre in opravi kazen
9GLASBENI STOL glasbo vključiš ko se glasba ostavi se vsi posedejo na stole med glasbo se en stol umakne

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar tina 154 4 Nov 2011 09:13

boro kocke potrebujejo 4-... igralcev. Imajo dve kocki in moajo zadeti na obeh koskah enaki števili, ko negdo to zadane mora spiti kozarček boroničk. <3

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar tjaša 154 4 Nov 2011 09:15

za boro kocke potrebujejo 4-... igralcev. Imajo dve kocki in morajo zadeti na obeh koskah enaki števili, ko negdo to zadane mora spiti kozarček boroničk. <3

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar x man 17 Maj 2012 16:13

moja hčerka praznuje 13. rojstni dan in me zanima če ima kdo kakšen predlog za igre??

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Moti 23 Maj 2012 15:19

Moja hčerka bo praznovala svoj 12. rojstni dan s prijatelji. Rada bi imela spretnostne igre. Mi lahko kdo da kakšno idejo za igre?

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar ester 123 25 Avg 2012 16:45

imam par idej rojstni dan

1.V svoji sobi skriješ sladkarijo in tisti ki jo najde je potem njegova
2.S svojimi prijatelji se igraš flašo resnice
3.V papirčke napišeš kazni in jih potem zmečkaš in vsak igralec dobi eno kazen in mora potem to naredit
4.Ali pa ta igra je meni všeč da ko je glasba vsi plešejo in eden zaustavlja glasbo in ko glasbo ustavi se noben ne sme premikat če se premakne izgubi

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Aleša 1 Nov 2012 17:32

Jaz praznujem 11.let in nevem kakšne igre bi se igrali na zabavi.Prosim če imate kake ideje prosim napišite !!!!!! :) :) :) :) :)


HVALA!!!!!! HVALA!!!!!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Minimouse2 12 Nov 2012 13:05

Hei! kmal praznujm 12 rojstni dan..mam sicr par idej sam me zanima če je še kj tko zanimiuga :)

1.Igra čebula...to je taka igra k na usak list napišš eno smešno nalogo in pol use zavijš v eno kepo notr pa kkšna mejhna nagrada naprimr bonbon, čokolada...in si pač podajaš u krogu 1 pa vrti musko najbol je kkšno noro musko pa tko da bo bl zabavn xD in pol ko un ustav musko ustaumo si tut podajat in pr tistmu k kepa ustane odvije en list in nrdi nalogo...

ideje za naloge:

*da morš v posodi moke z nosom vn najdt neki dinarčkov
*v posodo z vodo daš neki jabolk in jih morš z usti vn pobrt
*nrdiš mešanico groznih sestavin in en more popit 3 požirke
...

2.pol flaša resnice/izivou


3. slavne usebe...usak napiše 1 slavno usebo na listk in ta listk prpopa na sosedovo čelo in pol usak sprašuje 3 uprašanja npr. a sm punca? a sm pevka? a mam rjave lase?....in pol mormo ugutovit

4. sal and ice challenge....to pa na last no odgovornost her se ti to pozna še oak tedn! na roko al pa nekam daš sol gor pa led in tko držiš in pol kdo dl zdrži..mal peče ampak pol ni hudga sam fejst rdečo roko maš...

5. cimet...ta isto na lastno udguvornost +12...v usta si daš žličko cimeta...boste vidl grozn je! xD

6. lah greste klicat is zasebne številke kkšno številko in jih hecate npr. fanta kličš in ga uprašaš zkj ga dons ni blo na baletu...

7. to se pa ponavad nrdi slavlencu...na list paperja narišš 5 polj in v usazga kok točk šteje..potem pa uzabete kovanec najbolje za 1/2 eura in slavljenec si ga zatakne za oko pač za kost gor da nebo kdo mislu da si ga u oko tlač ;) pol pa more cilat te polja in usakič k vrže morte is svinčnikom zlo na trdo obrobt da se bo na kovancu poznala sled svinčnika in usakič znova ko si ga bo zatlačil za oko bo bolj črn okoli...

8. Lahko greste na karaoke party: http://www.karaokeparty.com/ in tekmujete z drugimi kdo bolje poje... :)

9. lahko greste na chatroulette in se pogovarjate in hecate z ostalimi! :)

10. lahko sami delate torto in je ful zabavn k se mal packaš ;)

to je to upam da vm bojo ideje ušeč! ful je zabaun! <33

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Minimouse2 12 Nov 2012 14:55

Aja pa še kkšne dobre muske mi lah pliss napišete
poznam ene dobre sam jih ni vlik ;)

-and we danced
-night of my life
-Italiana
-weekend
-Nelly just a dream
...

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Haha.... 20 Jun 2013 19:33

Kaksne ideje za igre na prostem......13.rojstni dan!
Hvala!!!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Haha.... 20 Jun 2013 19:34

Kaksne ideje za igre na prostem......13.rojstni dan!...Hvala!!!!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar JAZ:D 4 Dec 2013 11:26

Prikaži citatbeese je napisal/a:
Kmalu praznujemo 18.-i rojstni dan in zraven seveda spadajo različne igre pa me zanima če ima kdo kake dobre ideje za kakšne igrce(da na koncu izpade smešno al pa kaj) ,ki bi se lahk priredile slavljenki?

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar hopmarinka 5 Dec 2013 21:06

Živjo,

mi s prijatelji vedno tistemu ki praznuje pripravimo kot nek "program". Igre vključimo na podlagi tega s čim se ukvarja ta oseba ali pa kaj ima rada. Imam nekaj splošnih igrej, ki jih lahko vključite, če vam bo katera zanima.

Ena igra se imenuje: LIMONA (vsi se postavimo v krog in si z usti podajamo košček limone ali pa karto od remija. Ta je bila vsem zanimiva in smo se precej nasmejali)

2.igra se imenuje RULETA (slavljenec si mora izbrati sotekmovalca moškega ali žensko. Imaš 4 kozarčke. V 2 naliješ za en prst vodke, v druga dva pa navadno vodo isto čisto malo. Premešaš in potem najprej slavljenec izbere en kozarček, spije, in če se da prikrije ali je spil vodo ali vodko. Potem en kozarček spije sotekmovalec, nato spet slavljenec in zadnjega ponovno sotekmovalec)

3.igra se imenuje na glavo (tukaj ti 2 pomagata da narediš stojo, te držita za noge, ti pa po slamci piješ iz kozarca poljubno pijačo. Ni nujno cel kozarček. Ta nam je še posebej všeč in jo izvajamo na vsaki žurki.)

4.igra menjava kozarčkov (pri tej igri si slavljenec izbere sotekmovalca, in en drugemu z zavezanimi očmi držita in nalivata pijačo v usta. Tukaj je fino, da imate za slavljenca za vsak slučaj kaj za preoblečt če se slučajno polije.)

5. igra "karte" (izbereš karte as, dama, kralj, poba, 10, 9, 8, 7 odvisno koliko je igralcev in jih obrneš. Vsi sedite v krogu. Vsakič nekdo dvigne eno karto, po vrsti. Če dvigneš AS pomeni da vsi pijete, če dvigneš damo, pijejo vse punce, če dvigneš poba, pijejo vsi fantje, če dvigneš kralja, ga daš na stran. Tisti ki dvigne četrtega kralja spije cel kozarček. Karta 10 pomeni da govorite številke. Od 1 do 21. Vsak od sotekmovalcev izreče eno številko, po vrsti, v smeri urnega kazalca. Če izrečeš 2 zaporedni številki se smer obrne. Naprimer nekdo reče 5,6 pomeni da se smer spremeni. Naslednji lahko reče 7,8 pa ponovno spremeni smer. Tisti ki se zmoti pije. Ko pridete do 21, tisti ki reče 21 pije.)

6.igra banana (okrog pasu ima privezano banano s katero mora spraviti žogico od točke A do točke B na kvadrat iz kartona v eni minuti. Če ji uspe pijemo mi, če ji ne pije ona.)

7.igra računalnik (opisati mora postopek vklopa računalnika, brez, da v katerem koli stavku uporabi besedo "računalnik", drugače pije)

8. igra slalom (izbere sotekmovalca s katerim tekmuje. 20x se zavrtita okrog palice, nato morata med ostalimi člani hoditi slamom. Člani so postavljeni v dveh vrstah en za drugim.)

9.igra komisija (slavljenec izbere 3 sotekmovalce. Tisti trije grejo ven. Pokazati bodo morali, kako dirkajo med seboj. Nekdo vozi formulo, nekdo traktor in nekdo motor, Čim bolj se morajo vživeti in kazati zraven kako vozijo. Komisija bo mislila da ocenjuje kdo je bil najboljši, da ji prikazujejo kako so na wc-ju)

10. igra vremenska napoved ( pri tej igri dobi scenarij, ki ga bere, zraven ima rekvizite in mora napovedovati vreme in kazati po zemljevidu smešne kraje kot so ritomeče pa tam kjer je napovedan dež mora to prebrati z odprtim dežnikom, kjer bo sonce mora imeti sončna očala, kjer bo sneg pa kapo, rokavice, šal..)

11. igra izkaži se ( izberi sotekmovalca, obvezno nasprotnega spola. Imaš 3 tablice, na katerih bodo 3 naloge, "veselica", "nočno življenje", "latinska amerika", kar izbere mora zaplesati. Pri veselici se pleše polka, pri nočnem življenju prikazujeta ples iz diskacev, pri latinski ameriki pa latinskoameriski ples kar ga pozna iz tvjev. Če se s sotekmovalcem ne potrudita dovolj, morata izbrati drug način plesa in ga odplesati.)

Upam da vam kaj pomaga, imam še nekaj iger če bodo koga zanimale. Lahko pa še vi javite kakšno zanimivo.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar tea leka 25 Jan 2014 14:50

lahko bi sla z prijateljicami na izlet in zraven kaksna odrasla oseba

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar tkjh34 7 Feb 2014 14:24

hej

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Zala K. 24 Mar 2014 19:20

ZUNAJ ALI PO STANOVANJU LAHKO SKRIJEŠ NEKAJ MAJHNIH PREDMETOV. IGRALCI JIH MORAJO NAJTI IN VSAK PREDMET JE VREDEN ENO TOČKO. TISTI, KI IMA NA KONCU NAJVEČ TOČK ZMAGA.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar hahaha 2 Jun 2014 19:41

a ma kdo ideje za birthday k jz bom stara 11 let pa nimam niti ene

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar <3 love 24 Jun 2014 17:10

praznujem 12 rojstn dan pa me zanimajo kake igre zuni ???(zanimive !!!)

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar zalaxx 24 Jun 2014 17:15

kake fajne so v knjigah hi-hi sposot si jo v knjižnici <3333

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
cron
Na vrh