Forum.Over.Net

Skrinjica idej!

Ropotarnica dobrih idej in praktičnih nasvetov za dom, ustvarjanje, obdarovanje ... Forum za vse, ki bi si radi, s pomočjo tisoč in ene ideje naredili življenje bolj pisano.

Igre za rojstni dan

Default avatar

7 years

Iman nekaj idej za rojstni dan upam da vam bojo všeč

1.Vsedete se v eno vrsto in enga izberete da bo ugibal ko postavi prvemu vprasanje si prvi izmisli odgovor sam ne sme bit tako vprasanje da je odgovor da ali ne. Potem gre do drugega in ga vprasa drugo vprasanje on pa odgovori na prejsno vprasanje. Ko on ko sprasuje pride do konca mora ogotoviti kako bolezen imajo. Ta bolezen se imenuje odgovor na prejsno vprasanje.

2. Vsedete se v krog in dva pošlete taj ko se nic ne cuje. Ta prvi ko pride nazaj mu recete da ste (kao) izbrali enga ki najglasneje muka. On pove nekoga in recete da je pravilno ogotovil in kak mu je to ratal. Potem pa pride drugi noter in mu recete da so izbral (kao)najglasnejso kravo in da more ugotovit kdo je to isto kot pri prvemu.ko pove nekoga recete da ni on in da naj se poskusi enkrat in to da se bojo bolj glasnejsi. Potem date znak (npr. tri stiri) in potem vsi utihnete in on ko je prvi prsu pa on sam zamuka fullll smesn
Default avatar

rojstni dan

kupi si igro drinkopoly zabavna jem in lahko se tudi malo napiješ