Forum.Over.Net

Skrinjica idej!

kako odstraniti bradavico

Default avatar

mamamimi

Zanimajo me vaše izkušnje s TRAJNIM odpravljanjem bradavic. Za vsak nasvet se vam že vnaprej zahvaljujem!
Default avatar

Karletto2

15 let tega, mi jo je odstranil zdravnik specialist (preko napotnice). omrtviči, zamrzne in odtrga.
Default avatar

pametna punca

Zdravo!
Že takoj povem, da deluje, samo moraš imet .....
enkrat je bila glavna bradavica, ki se je razmnožila.Moraš najti glavno in na njej ugasniti cigareto.Lahko je tudi od koga drugega, če sam ne kadiš.
Pritisneš, držiš sekundo-lahko pa tudi cigareto ugasneš na bradavici.

To je moja lastna izkušnja.nimam več bradavic.

PP
Default avatar

toygirl

mogoče se bo komu zdelo smešno, a meni je pomagalo. Po rokah (nekako nad prsti obeh rok) sem imela bradavice (11 jih je bilo). Šla sem k zdravnici, ki mi je dala neko mazilo, pa ni pomagalo nič. Videti je bilo grozno, sploh, ker sem bila v najstniških letih in še bolj občutljiva za mnenja in opazke drugih. Prijatelj mi je svetoval naj uporabim zobno pasto. Čisto navadno. Sem si namazala bradavice in res... po dveh dneh so se posušile in odpadle. Od takrat nimam nobenih težav. Sem pa tudi slišala, da pomaga cigaretni ogorek, samo jaz ravno ne bi imela ožganih rok. :)
Default avatar

Nataša P

Uf, groza, kaj eni delate iz sebe ... Sicer se pa ravno te dni vrti reklama po TV o nekem sredstvu za zamrzovanje.
Jaz sem staknila bradavice v bazenu, ko sem še v študentskih letih redno plavala, torej sem jih imela na dnevnem redu ... :) Meni je pomagala ena rožica, ki menda raste po vrtu kar tako, brez veze, ko pa jo (mislim, da samo poleti) pretrgaš, priteče par kapljic mlečka. Ta mleček daš na bradavico, puf, kar izginile so po vrsti.
Za kako zmrznitev (cigareti?!?) pa nisem glih najbolj pogumna. :)
Nataša Purkat,
moderatorka foruma Al' prav se piše

Lektor'ca | www.lektorica.si | [email protected]


Prosim, uporabljajte iskalnik!
Default avatar

maya ?

Osebno pri trdovratnih bradavicah ne pomaga nič, vsaj meni ne. Po podplatih obeh nog sem imela skupno verjetno čez 100 bradavic. Hodila sem k dermatologu dve leti vsak mesec enkrat, da so mi jih odstranjevali ( pa mi jih niso zamrznili z dušikom). Nekaj let sem imela mir, sedaj imam zopet 3 bradavice in sem kupla za probo tale sprej , osebno mi ni pomagal čisto nič.
Default avatar

Kameja

zdravo, malo pozno....morda pa se rabis nasvet. Bradavico sem ilmela na podplatu, sem kupila in probala veliko stvari pa nic. Nato sem nasla v knjigi Vse ob svojem casu; Ko luna pada-se pravi ze prvi vecer po polni luni-imas cas do mlaja. Vsak vecer si na bradavico daj strok cesna, prerezanega na pol. Seveda zalepi s flajstrom, da ti ne pade dol in pojdi spat. To delaj dokler luna pada. Ko luna zacne rasti prenehaj. Vkolikor se ni ok, spet pricni po polni luni....
Meni je pomagalo, ena bradavica mi je odpadla ze v prvem trtmaju, druga pa v tretjem. Se je splacalo.
Default avatar

SV

mamamimi je napisal/a:
Kje pa jih imaš? Po vratu?
Javi se mi na mail, imam en krasen naraven izdelek.Stane samo 6 eur.

P.S. ...eni zamenjujete bradavice za kurja očesa...
Default avatar

tanaja29

Po rokah sem imela bradavice...
Kak teden do dva sem jih "mazala" z belo šolsko kredo. Odpadle so, nikoli več se niso pojavile...
Default avatar

Naty-ka

Zdravo.Imam eno vprašanje.Na peti na nogi imam gromozansko bradavico ki je trda kot kamen vendar še vseeno boli ko hodim.Šla sem v lekarno dobila malo flaško v kateri je bila temna rjava tekočina,morala sem mazati 3x na dan 15 dni.To sem storila in tudi bradavica mi je odpadla sicer pa mi je zrastla nova še večja kot prej.Mislim da tisto mazilo nič ne pomaga.Zdaj bi rada vsaj en recept da jo odstranim, vendar to brez zdravnika odstranila bi jo rada sama doma.Ali se to da?? ALI RES ZOBNA PASTA POMAGA?Prosim za odgovor!!
Default avatar

Naty-ka

Zdravo.Nekaj tednov nazaj sem vas prosila za odgovor, vendar vseeno hvala, ga ne potrebujem več.Našla sem mazilo s katerim odpravljam bradavico.Čedalje manj jo je.Ta čarobna krema ki mi pomaga odstraniti velikansko bradavico je NAVADNA OGNJIČEVA KREMA.Večno življenje tistemu ki jo je naredil.Hvala
Default avatar

modrizajec

Rastlina krvavi mlečnik (Chelidonium majus). Odtipkajte ime v google - slike, da dobite prestavo, za katero rastlino gre. Cvete spomladi, ima rumeno-oranžen mleček. Iz sveže odtrganega stebla na bradavico nakapljamo malo soka, ko se posuši, postane temno rjav. To ponavljamo nekaj dni. Res pa moramo vsakič sveže odtrgati - če nesemo šop rastlinic domov in jih damo v vazo, ne bo nič iz tega, ker nekako izgubijo ves sok. Bradavica izgine - ne odpade, kar skopni in je ni več, tudi ponovi se ne (vsaj ne na istem mestu). Jaz sem to slišala bogvekdaj od bogvekoga (ustno izročilo pač) in za hec probala. In glej, bradavice so šle!
Veliko uspeha!
Default avatar

eennaa

Živijo... tudi jaz sem imela bradavice na prstih na roki in so mi izginile tako da sem jih namakala v jabolčni kis, 3 dni nekajkrat na dan...izginile so takoj in se niso nikoli več pojavile..tega je že 8 let.
Default avatar

lojzka*

Hčerki sem vsak večer pred spanjem naredila oblogo iz gaze namočeno v domač jabolčni kis, čez pa polivinil, da se ne posuši. To sem počela zaporedoma 7 dni, če je zelo trdovratna lahko 10; nebo škode! Zadevo pustiš na bradavicah samo čez noč. Mi smo bradavice uspešno odpravili za večne čase.
Srečno!
Default avatar

simka38

Tudi jaz sem bradavice uspešno odpravila s krvavim mlečkom. Imela sem jo tudi na podplatu, pa sem parkrat namazala in je ni bilo več. Je pa treba biti previden z bradavicami na rokah, saj je ta rastlina rahlo strupena in moramo paziti, da mleček ne zaide v usta.
LP
Default avatar

slikicaa

Pa še en nasvet:
poleti ko začnejo zoreti fige, si lepo odtraj še nezrelo figo, stisneš da priteče ven mleko in namažeš. Samo pazi-
Ne smeš preveč, samo kapljico!!
Default avatar

amater0000

imam eno vprašanje oče je imel nekaj let bradavico pod pazduhom in si je kar naenkrat sred noči namislil da si jo bo zavezal, da se bi tujek posušil. in me zanima ali je možno da se kakšen kontra učinek pojavi? a je to dobro pustiti mirovati dokler se zadeva sama posuši?

že v naprej se zahvaljujem za odgovor!
Default avatar

antoniooooo

kako odstraniti bradavico
Default avatar

kiki1236589

no men pa res nič ne pomaga od teh naštetih kakšne nasvet?
Default avatar

Ruski vojak

Predvčerajšnjim mi je 75-letni znanec pripovedoval, da je kot majhen otrok imel bradavice (ne vem, ali po rokah, mogoče). Pri njih so bili vojaki - mislim, da četniki, ki so se umikali pred partizani. Starši so rekli, da ne vedo, kako odstraniti bradavice, pa je vojak rekel: "Saj ima zdravilo sam - polula naj se nanje!"

Ali deluje, pa ne vem. ;)