Forum.Over.Net

Skrinjica idej!

Ropotarnica dobrih idej in praktičnih nasvetov za dom, ustvarjanje, obdarovanje ... Forum za vse, ki bi si radi, s pomočjo tisoč in ene ideje naredili življenje bolj pisano.

Komu zaupat tisk letakov, tisk plakatov, tisk kuvert,..?

Default avatar

Bergy

Zanima me če ma kdo kakšne dobre izkušnje s tiskanjem oziroma lahko priporoča poceni tiskarno za tisk letakov, plakatov in ostalih tiskovin? Potrebujem nižjo naklado, ugodno ceno, offset kvaliteto. Digitalni tisk ne pride v poštev, ker imam z njim slabe izkušnje.

Hvala za odgovore :)
Default avatar

h3x0r

Če rabiš koga, da to potem raznosi sem jaz tu.
Default avatar

Boris12

Zdravo
Če potrebuješ manjše naklade in offset tisk, me pokliči na 041/693-749ali
kontakt na mail [email protected]email.si
Imam tudi oblikovanje in priprava na tisk, če kaj rabiš.
lp
Boris
Default avatar

Mernik

Če še nisi našel ti priporočam spletno tiskarno unitedprint.si. Osebno sodelujem z njimi že neki časa in moram reč, da sem z njimi izredno zadovoljen. Majo velik range artiklov + hitro dostavo in kar je najpomembnejše ugodno ceno. Aja pa po njihovih podatkih gre za ofset tisk (kar se vid tudi na izdelku). Mogoče v kakšnih primerih niso najbolj fleksibilni (izsekovanje, UV lak,...nimajo) ampak se pač prilagodiš če se da.

l.p. Merk
Default avatar

Bergy

Hvala za informacije.

Boris: hvala za info. :) Ti javim, če bom v kratkem kaj potreboval. A maš kakšno spletno stran, da si lahko mal ogledam ponudbo?

Mernik: hvala za tale unitedprint. Malo sem na hitro pogledal in zadeva je res zanimiva. Podobna zadeva kot natisni.com ampak oni majo nek čuden vmesnik in se nisem preveč znašel na njihovi strani.
p.s. Pa je res OK kvaliteta, ker nebi rad da spet dobim neko sran.. v roke?

Hvala za pomoč!

l.p. Berny
Default avatar

Mernik

Kvaliteta je po mojih normativih ustrezna in je boljša od tistega kar sem prej naročal preko digitalnega tiska. Vse moje stranke so dosedaj bile zadovoljne. Edino kar so mi enkrat poslal še en paket, ki ni bil namenjem meni ampak nekomu drugemu - verjetno so malo zablodili. So rekli da mi ga ni treba vračat pa sem mel malo za podkurit ;)
Fino mi je ker mi ni treba več klicarit tiskarjev ampak samo oddam naročilo preko interneta in dobim na dom ali pa pošljejo kar direkt moji stranki. Sicer se pa odloči sam. Jaz sem se in moram reč da sem zadovoljen, da sem jih našel.

l.p. Merk
Default avatar

natisni.com

Bergy je napisal/a:
Podobna zadeva kot natisni.com ampak oni majo nek čuden vmesnik in se nisem preveč znašel na njihovi strani.
Ne vem sicer o kakšnem vmesniku je bilo govora, ker je za naročila bilo potrebno le poslati email ali obrazec, v zadnjem času pa imamo na voljo tudi w2p opcijo torej oblikovanje preko spleta za določene artikle, najdete jo na https://online.natisni.com. Prepričani smo, da lahko omenjenim stranem konkuriramo tako s ceno kot kakovostjo, pa še bolj fleksibilni smo in zadeve so natisnjene doma ne v tujini.

lp

matej (natisni.com)
Default avatar

Demago

www.demago.si

Digitalni tisk - nižje naklade: vizitke, vabila, kuverte, zlloženke, katalogi....
Offset tisk - višje naklade: plakati, letaki, zloženke, katalogi, knjige...
XXL-velikoformatni tisk: cerade, mesh, vinyl, zastave, fototapete, tisk in konturni obrez na trde podlage (alubond, forex, pleksi...).
Default avatar

Andrej P.

Jaz pa že kar nekaj časa hodim v studio Jager. Tam mi kar oni ocenijo ali se mi bolj splača digitalni tisk ali ofset tisk.
Default avatar

tiskarna Aero

Tiskarna Aero v Centru Tiska na Vojkovi, če še kdo potrebuje ...
Priponke

62847_center-tiska-logo.jpg
0 (40.23 KiB)

Default avatar

Grafika Gracer

Pozdravljeni,

V našem podjetju Grafika Gracer na dnevni ravni opažamo, da ogromno ljudi, ki naš obišče ne pozna glavne razlike med digitalnim tiskom in offset tiskom.

Glede na vrsto tiska in količino vam pri tem svetujemo katero obliko tiska uporabiti.

Pred dnevi smo pripravili tudi dva krajša članka na to tematiko, ki vam bota na kratek in razumen način predstavila digitalni tisk in offset tisk. V kratkem bomo napisali tudi članek, kjer bomo direktno primerjali enega z drugim. Upamo, da boste iz članka izvedeli vse informacije, ki vas zanimajo.

Digitalni tisk http://www.grafika-gracer.si/digitalni-tisk/
Offset tisk http://www.grafika-gracer.si/offset-tisk/

S prijaznimi pozdravi,
Grafika Gracer