Forum.Over.Net

Skrinjica idej!

Ropotarnica dobrih idej in praktičnih nasvetov za dom, ustvarjanje, obdarovanje ... Forum za vse, ki bi si radi, s pomočjo tisoč in ene ideje naredili življenje bolj pisano.

kateri šivalni stroj za začetnico amaterko?

Default avatar

sivam.si

Hojla vsem,

če ste iz Maribora in zelo, ali pa tudi manj, zagnane za šivanje, si lahko pogledate našo spletno stran : www.sivam.si . Ne bo vam žal! Lahko se prilagodimo in pridemo v vaš kraj, če se zbere več kandidatk.

Lep dan in veliko užitkov! :)
Default avatar

vi-model

Jaz imam Janome stroje in sem zelo zadovoljna. Šivajo tudi zelol debele materiale. Moraš paziti na kvaliteto igel in sukanca, od teh jaz uporabljam le najboljše. Moji izdelki, ki so šivani na Janome strojih so na voljo na www.vi-model.si, pa si lahko ogledate, kaj vse zmorejo.
Default avatar

anshika80

Ravno prejšnji teden sem pri Strimi naročila šivalni stroj Janome 415 SET, ker imajo zdej eno hudo akcijo, da za isto ceno dobiš še podaljšano mizo in set dodatnih tačk. Ma super stroj, pomoje bom še za bozička hitro eno naročila-sej jih verjetno pri Strimi kupuje:D
Like it:)
Default avatar

LaLaLa

Lep pozdravček.

Jaz bi pa samo povprašala, če kdo slučajno podari kakšen delujoč šivalni stroj? :) Trenutno si ga ne morem ravno privoščiti, da bi ga kupila zato iščem tu po spletu kakršnekoli informacije, če ima kdo kakšnega viška, da ga ne potrebuje ter da ga podari.
Če kdo kaj ve sem dosegljiva na email naslovu: [email protected]

Hvala za kakršnekoli informacije:)

Pozdravček iz Kopra :)
Default avatar

Nikaaa

Pozdravljeni,

Rada bi se naučila krajšati hlače, več ali maj gre za tanjše blago. Doma imam en stari šivalni stroj - Pfaff Hobby 380, ki pa ga niti slučajno ne znam uporabljati. Nisem prepričana, če še ima vse dele, ker niti ne vem kaj je kaj in kaj preverit. Pripravljena sem tudi kupiti cenejši nov šivalni stroj, da se sploh naučim uporabljati in ki bi mogoče imel kakšna navodila, kam sploh natakniti cvirn, kako uporabljati ipd. V eni trgovini sem zasledila Toyota eco15cb za 72€ ( https://www.youtube.com/watch?v=W4jOzn7JmHA ), pa me zanima vaše mnenje - bi bil to dovolj dober stroj za svojo ceno, da bi z njim osvojila osnove in si lahko krajšala hlače? Zaenkrat ga namreč ne bi potrebovala za nič drugega. Mi morda priporočate kakšen drug stroj, ki bi ga dobila za približno tako ceno?

In še nekaj - glede na to, da šivalnega stroja nikoli nisem uporabljala - mislite da se lahko sama toliko priučim, da si uspešno krajšam hlače ali je za to ponavadi nujno potreben tečaj?

Najlepša hvala za odgovore!
Default avatar

Veritas - šivalni stroj

Priporočamo nakup šivalnega stroja Veritas.
Več na: www.sivalni-stroji.si
Veritas že od 1904
Default avatar

Veritas - šivalni stroj

Za začetnico priporočamo šivalni stroj Veritas 2500, ki je cenovno dostopen.
Več na www.sivalni-stroji.si
Default avatar

B.K.

Saj vsi hvalimo določene modele šivalnih strojev Janome, Elna, itn., in na koncu ugotovimo, da jih proizvaja eno samo podjetje nekje na kitajskem, tajvanu,... No pa poglejmo
W6 šivalni stroj: https://www.w6-naehmaschinen.de/naehmas ... -1800.html Janome šivalni stroj: http://www.sivalna-tehnika.si/produkt/h ... /tipi-stro...
Elna šivalni stroj: http://www.liupka.com/Sivalni-stroji/Si ... troj-1000-... Ali se jaz motim? Ali je to en in isti šivalni stroj! Seveda je samo pod drugim imenom. Lp
Default avatar

ZZAVBI

HOJLA,ZA TEBE IMAM ŠIVALNI STROJ KATERI BI TI USTREZAL KOT ZAČETNIK.JE BAGAT V OMARI ,ISPRAVEN IN ENOSTAVEN ZA VSA NAVADNA ŠIVANJA. UGODNO IN POCENI.
ZVONE