Forum.Over.Net

Skrinjica idej!

Ropotarnica dobrih idej in praktičnih nasvetov za dom, ustvarjanje, obdarovanje ... Forum za vse, ki bi si radi, s pomočjo tisoč in ene ideje naredili življenje bolj pisano.

uglaševanje klavirja

Default avatar

piano

Ali mi lahko kdo da številko poceni uglaševalca klavirja, ker za
starejši pianino ne morem dat ogromno denarja?
Hvala vsem in lp!
Default avatar

pianistka1

Jože Rogelj, Šubičeva 6, Mengeš.
Žal imamo še staro telefonsko številko: (061)739-213.
Default avatar

piano

Sem iz okolice Kranja.
Default avatar

Irnan

Tole bi pa meni tudi prav prišlo. Sem pa iz Jesenic.
Default avatar

Jasna*

nam je tudi ta gospod uglaševal, naredil korektno, a je za star klavir še dražje, ker je več delo - bilo je prek 400 evrov. Vem pa, da dela tudi na Jesenicah.

lp, Jasna
Default avatar

Andrej V

Zdravo, lahko se obrnete name. Klavir vam uglasim za simbolično ceno, zraven lahko tudi kaj malega popravim na mehaniki, svetujem itd....

031850280
Default avatar

PANDY

Uglašujem klavirje - štajerska (041) 584 089
Default avatar

knina

tudi jaz imam star piano ki bi ga bilo potrebno uglasit in verjetno kaj popravit. Iščem poceni uglaševalca v okolici šmarja pri jelšah in brežic.
lp
Default avatar

qmara

uglašujem pianine v ljubljani in okolici. za kakšno bolj oddaljeno relacijo pripišem še potne stroške, drugače uglasim za 60eur.
številka: 040162815
Default avatar

Andrej V

Knina, pokličite me na 031850280, pa se dogovorimo. Sicer sem na voljo za področje Ljubljane, Dolenjske, Notranjske, pa tudi Gorenjska, Štajerska in Primorska niso problem, če se preveč ne mudi..
Default avatar

FELNAR

Lep pozdrav!
Če hočete imet dobro narejen vrhunsko, uglašen in natavljen vaš pianino ter narejeno vse se obrnite na vrhunskega mojstra s certifikatom od Yamahe, kateri nam je tako porihtal naš star pianino, da ne moremo verjet.
Imeli smo kar tri mojstre, ki si niso upali lotit in celo svetovali, da ga naj prodamo ali vržemo vstran, pa smo dobili številko od g. Zrneca, ki uglašuje po celi Sloveniji in ima ogromno glasbenih šol in vrhunskih glasbenikov, ki jim vzdržuje klavirje in pianina.
Doma je nekje okolici MB in ima tel št. 040883385
Default avatar

Andrej Kern

Meni je pa uglaševal vrhunski mojster, ki je poceni, zanesljiv, hiter, pa še zelo strokoven.
Gorazd Jan - (nazadnje je imel naslednjo številko): 041759536. Je pa iz Vrhnike, pride pa kamorkoli. Meni je uglaševal v Radomljah, mojim staršem pa v Izoli.
Default avatar

Toni Zrnec

Sem Tone Zrnec iz Okolice Lenarta, uglašujem, popravlajam, servisiram, svetujem in restavriram pianina in klavirje. Imam certifikat, ki sem ga opravil v Hamburgu pri Yamahi ter veliko priznanje priznanega Nemškega izdelovalca klavirjev in pianinov znamke SCHIMMEL.
Uglasujem na devetih glasbenih šolah ter na mnogih osnovnih in drugih ustanovah, uglašujem tudi za mnoge vrhunske glasbenike tudi v tujini.Danes dragi lastniki, ne spuščajte vsakega, ki si misli da zna ali je nekje nekaj slišal ali videl, kupil aparat za štimanje in že si drzne poseg v klavirju ali pianinu pri tem pa naredijo škodo na vašem instrumentu. Prodajalci naj prodajajo, uglaševali pa bomo mi, ki imamo certifikate za to delo, prodaja in uglaševanje ni vse eno in isto.
Pokličete me lahko na tel.številko 040 88 33 85.
Default avatar

Klementina

Zdravo!
Dodala bom komentar za popravilo in uglasitev našega 42let starega pianina, last moje mame, ki mi ga je podarila za hčerko. Pianino je bil v obupnem stanju saj praktično se ni dalo niti igrati na njega, tu smo našli telefonsko številko g. Zrneca in ga poklicali. Prišel je takoj in naš pianino porihtal v nulo, saj smo poklicali tudi profesorico naše hčerke, da ga je preiskusila in ni mogla verjet, da se je tako dobro uglasil.Njegovo delo se nam je sprva zdelo malo drago, vendar, ko smo se kasneje pozanimali pri drugih smo izvedeli, da so še eni dražji, cenejši so bili edino nekateri, ki se kar tako ukvarjajo s tem. Hvala g. Zrnec!
Default avatar

PANDY

Uglašujem pianina - klavirje
Štajerska 041 584 089
Default avatar

Tjaša

Zdravo!
Ko prebiram te komentarje sem se morala pridružit s svojim komentarjem in pohvaliti delo že tukaj omenjenega uglaševalca g. Zrneca, ki je tudi meni uglasil in popravil moj star pianino.
Vsaka mu čast!!!!!!!!!!!!, korektno, prijazno in spoštljivo do instrumenta pa mislim, da še ne tako drago kot čitam v vaših komentarjih cene po 400€ s tem, da pri pianinu niso delovale tipke, nemogoči toni,pedali ter manjkajoče strune.
Telefonska številka mojstra 040883385
Default avatar

gcuzak

Pozdravljeni,

komentiram neprofesionalen odnos uglaševalca klavirjev, gospoda Zrneca.
Po pregledu tega foruma smo se tudi mi odločili, da pokličemo gospoda Zrneca, reference so bile dobre.

Prvič smo se za termin dogovorili 9.8., a je bil termin z njegovim opravičilom prestavljen, pol ure pred prihodom.

Naslednji termin smo določili z ta torek 16.8. Tudi tokrat ga ni bilo, a zdaj niti opravičila ni poslal, še več, na telefon se moji ženi ni več javil, niti na 2 poslana smsa se ni več javil. Klicala ga je 3x, odgovarjal sploh ni.

Danes sem ga s svojega telefona klical jaz in ker mu številka ni bila poznana je telefon dvignil. Prosil sem ga za pojasnilo, zakaj se ne oglaša in zakaj ga ni bilo, a je odbrusil nazaj, da se lahko zmeniva za naslednji termin, ali pa da prekine. Opozoril sem ga, da lahko prekinem tudi jaz in da bo v tem primeru dobil tale komentar na med.over.net, kjer ima sicer dobra priporočila.

Še vedno ni bilo opravičila, niti ne pojasnila za ta neprofesionalen odnos, le osorna ponovitev prejšnje ponudbe.

Na to nisem pristal in sem prekinil klic.

Njegove strokovnosti pri popravilu klavirjev ne morem komentirati. Lahko je odličen, lahko je najboljši v Sloveniji, zaradi mene najboljši na svetu. A ne dovolim, da se nekdo v poslu vede tako, kot se je danes do mene g. Zrnec in kot se je v preteklih dneh do moje žene.

V vednost gospodu in celemu svetu.

Gregor Cuzak
Default avatar

Tone12

Hvala za vaš komentar, ki me ne preseneča in niti ne škodi!!!
Želim vam dosti notranjega miru!
lpTone