Forum.Over.Net

Skrinjica idej!

Ropotarnica dobrih idej in praktičnih nasvetov za dom, ustvarjanje, obdarovanje ... Forum za vse, ki bi si radi, s pomočjo tisoč in ene ideje naredili življenje bolj pisano.

Kje kupiti dobre puzzle več kot 1500 kosov?

Default avatar

taja*

Ima kdo idejo?
Do 1500 kosov se še kar najde, več pa zelo težko :-(

Rabim za darilo in 1500 kosov je premalo.

Pa dobro bi bilo da bi bilo vsaj kaj izbire, ne da so na voljo 2 ali 3 sestavljanke.


Hvala za pomoč! :-)))
****************************************************
Jemanje nam polni roke, dajanje pa srce.
Default avatar

težka bo

Hja, kaj je to dobra sestavljanka zate?
V Intersparu, Mercatorju, Leclercu vem, da se dobi včasih tudi 2000, 5000, celo 9000 sem že videla. Kakšne pretresljive izbire pa ni.
Prejšnji teden so jih imeli tudi v HOferju - sem ponosna lastnica na pol sestavljenega Taj Mahala z 2000 koščki :)
Default avatar

črni metulj

Ja pač je treba pogledat. No pa da se pohvalim, ponosna lastnica zimskega leva,zadaj ledene gore, puzle s 2000 koščki. Nalepljen na papir, danes obešen,pa saj drugi ne vedo,kako so te velike zmage. A ne, tisti ki se trudi s tem, pa ve.In zdaj gremo naprej, na makrame.človek si mora vedno dajati nove cilje,pa četudi so za druge brezveze, ne.Male zmage,pa sem.lp
Default avatar

Nusa1986

Živijo!
glede puzzlov predlagam v lj mullerja na čopovi, pa eno trgovino v btc-tam ko so male trgovinice v hali-mislim, da je levček... ampak nisem zihr... no, pa javi, kje jih boš dobila, da grem še jaz po nakupih...:)
Default avatar

Puzlle

V Pik-Pok na Bledu, pa Miller ima tudi veliko. Sama sem v Pik-poku na Bledu kupila puzle s kar 13224 kosi im meri 3metre krat 1,5 metra. Žekrasi steno, nekaj časa. Ali pa na strani mimovrste ali pa si pomagaj z iskalnikom. Tam jih je noro.
Default avatar

levček2

Ja v internetnih trgovinah se jih tudi dobi.Pa v Levčku v BTC-ju jih imajo tudi kar nekaj.Drgač pa sem do sedaj videl, da se dobijo puzzle z 18000 kosi.