Forum.Over.Net

Skrinjica idej!

Ropotarnica dobrih idej in praktičnih nasvetov za dom, ustvarjanje, obdarovanje ... Forum za vse, ki bi si radi, s pomočjo tisoč in ene ideje naredili življenje bolj pisano.

Darilo za očetov rojstni dan

Default avatar

Skopušnik

Kaj naj kupim(o) očetu za rojstni dan? Ni ravno okrogla obletnica. Samo nekaj, da pač je. Denarja jaz praktično nimam, zato naj bo pač nekaj, da bo mu ne bom le čestital. Itak si lahko kupi, kar hoče, saj ima dobro plačo. Hvala.
Default avatar

Marby

Hmm.., če si kaj ustvarjalen in če oče nosi kravate, mu jo lahko sam pobarvaš (kupiš svileno kravato in barve), to te po moje ne bi smelo prit več kot 15 evrov.
Moj fant očetu zmeraj kupi nekaj orodja ali pa kakšne stvari za v avto (dišavo, čistilo za steklo...), kar potem uporabljajo prav vsi.
Jaz sem mu enkrat podarila dva bona za bazen. Bil je ful navdušen, ker mami rada plava...
Če pa ne želiš nič denarja zapravit, potem mu pa izdelaj kakšen napis, da ga bo lahko obesil na steno.

Ne vem, v kateri smeri razmišljaš...

Lp, Marby
Default avatar

UROMA

Mogoče lahko sam narediš knjigico lepih misli, ki jih najdeš na internetu - tudi na tej strani. Prva in zadnja stran bo seveda iz tršega kartona, na prvo nekaj skomponiraj, da bo kot voščilnica, notri pa vložiš liste z lepimi mislimi, mogoče sprintane na kakšen marmoriran papir. Ali pa narediš zloženko iz tega, ki jo lahko tudi obesi na steno za spomin.

Malo dražje variante - pa ne predrage:
Poceni varianta je tudi, da na platno velikosti A5 nalepiš lep servetek - tihožitje npr. - take slikce so lahko zelo lepe, cenovno mislim da okoli 4 EUR (platna že dolgo nisem kupovala).

Ali nalepiš servetek na steklenico vina, ali pa na desko za rezanje mesa.

Kozarci v Šparu tudi niso dragi, malo jih okrasi z barvo za steklo - po peclju nariši rožice samo s polaganjem čopiča, pa še na vrhu kozarca, pa vse supaj zapeci. Barva ti bo še ostala za drugič.

....
Uroma
Priponke

20487_DSCN1747.JPG
0 (185.53 KiB)

20486_DSCN1745.JPG
0 (171.7 KiB)

Default avatar

nohtek

Živjo! oče oktobra praznuje 50 let in ne vem kaj mu kupiti. po naravi je zabaven, rad ima štose, veliko se smeje, po poklicu je avtoelektričar...
prosim če mi pomagate s kakšnimi predlogi kaj mu kupiti. aja pa ni tip za masaže in podobne zadeve:)
Default avatar

Friendly

Hello!
Imam 13 let in za božič se pri družini vedno obdarujemo z darili.
Za sestro in mamo imam že izbrano darilo, le za očeta ne.
Če lahko, prosim pomagajte z nasveti. :D

LP: Manca
Default avatar

boš že kaj

Speci piškote, denarja verjetno nimaš tako da ti ni potrebno nič kupiti. Pospravi doma, mogoče naredi kakšno čestitko.
Default avatar

šinpanz

stara sem 11 let in bi rada naredila nekaj doma za mojega atija ker ima rojstni dan.Že dolgo premišljujem kaj bi a nimam domislice kaj.Star pa je 37 let.Prosila bi vas če mi lahko pomagate! =)LP
Default avatar

Antonia2610

Božo, karte za terme so seveda lepo darilo, težko pa jih bo kupila 11-letna deklica :) Verjetno nima dovolj denarja za tak nakup.
Saj vem, da sem prepozna, vendar mislim, da bo vsak očka vesel, če mu njegova hčerka da za rojstni dan ljubčka, mu kaj nariše in zapoje pesem "vse najboljše". Tako so mene kot mamo otroci vedno najbolj razveselili.
Default avatar

KATJA

MOJ ATI BO LETOS 23. NOVEMBRA STAR 50 LET. JE ZELO OBIČAJEN ČLOVEK.NIKOLI NE GREMO NA MORJE ALI KAJ PODOBNEGA. LETOS BI MU RADA PODARILA NEKAJ LEPEGA AMPAK NEVEM KAJ. PROSIM POMAGAJTE MI.

LEP POZDRAV
14. NOVEMBER 2013

KATJA
Default avatar

tpm

Mene tudi že dolg matra kaj naj dam očiju za darilo. Ne vem, lahko bi bla kakšna risbica, izdelek.
Drugače pa sem stara 10 let.

LP
Default avatar

climing rock

Lahko bi mu kaj naredila samo za obletnico....Če pa mu mami ni pripravljena dadi drugega darila mu skupaj priredita zabavo, zraven pa mu lahko prineseš še kakšen šopek rož. Ampak to za letos za prejšna leta sem že prepozna!

LP
Default avatar

LoveTaylorSwift

Jaz mu kupim kakšno majico... Odvisno kaj ima pač rad. Ali pa knjigo. Drugače pa sem mu že naredila voščilnico pa na njo zalepila slike njega, družine pa to kaj ima rad. Zraven mu pa dam denar pa si lahko sam kupi kaj potrebuje ;-)
Če pa bo praznoval pa mu lahko kaj pripraviš...
Default avatar

Kiko

Hello!

Bliza se ocetov rojstni dan in nevem kaj mu kupiti s sestro. Vesela bova vsake pomoci.
HVALA ze v NAPREJ


Lp
Default avatar

Tina2406

Rabim pomoč. Moj oče bo čez nekaj dni star 40 in nimam nobene ideje kaj bi mu dala. Stara pa sem 13 let. Če imam kdo kakšno idejo bi jo zelo rada izvedela. Hvala!
Default avatar

Forumcek

Hvala za ideje
Default avatar

Forumcek

Oj!Moj oce ima jutri 50.rojstni dan jaz pa ne vem kaj naj mu podarim!!
Hvala za vse !!
Lp
Default avatar

Odgovorte mi plis

Kaj naj podarim ocetu za 50. Rd