Forum.Over.Net

Skrinjica idej!

Ropotarnica dobrih idej in praktičnih nasvetov za dom, ustvarjanje, obdarovanje ... Forum za vse, ki bi si radi, s pomočjo tisoč in ene ideje naredili življenje bolj pisano.

Vremenska hišica

Default avatar

babi

Svoji vnukinji bi rada kupila za Božič vremensko hišico. Ali morda kdo ve, kje bi jo lahko kupila. Zelo bom hvaležna za odgovor !
Hvala in lp
Default avatar

darling

Babi luštne lesene vremenske hišice sem vidla pri Ribnčanih, ki prodajajo suho robo. Ne vem iz kje si, ampak mislim da so skoraj po vseh večjih krajih.
Default avatar

marta

Babi, bom malo bolj pozorno od zdaj naprej opazovala, če hišico kje opazim, pa ti javim .Mi je tolk fajn, da te enkrat srečam še tule, na skrinjici.Pozdravček na obalo.
Default avatar

babi

Hvala Darling, bom še poiskala pri Ribnčanih. Škoda, da gredo take stvari v pozabo.
Marta si Ti tudi z mojega konca ?
Pozdrav z obale
Default avatar

marta

Ne, babi, jaz sem pa s celine, bi pa bila takoj za to, da sem s tvojega konca, ker ljubim morje. Jaz včasih pokukam na forum, kjer si ti najbolj pridna, zato si mi domača, čeprav se redko oglašam, zato je tako, da jaz tebe poznam, ti pa mene ne moreš. Upam, da najdeš vremensko hišico, si me z njo prav na moj dom spomnila.Pozdravček.
Default avatar

babi

Marta, saj navsezadnje ni pomembno, da se vizualno poznamo, obstajajo vibracije, ki nas povezujejo. Me veseli, če sem z iskanjem hišice vzbudila v Tebi lep spomin na dom.
Vse dobro in vabljena na morje, ćeprav je trenutno močna burja brrrrrr
Default avatar

simona75x

Janjan, dober nasvet. Sem šla včeraj v Gnezdo, imajo res čudovite hišice. Izbira pa je težka, katera je lepša. Sem izbrala sebi najlepšo, pa še eno za darilo za sodelavko.
Priporočam tudi jaz.
cron