Forum.Over.Net

Skrinjica idej!

Ropotarnica dobrih idej in praktičnih nasvetov za dom, ustvarjanje, obdarovanje ... Forum za vse, ki bi si radi, s pomočjo tisoč in ene ideje naredili življenje bolj pisano.

kako okrasiti sobo?

Default avatar

cleo1

Pozdravljene,

namen imam prebarvati sobo in sicer v toplo barvo (oranžna+bela) ker je na severni strani in nima skoraj nič sonca. Ker pa je prostor sorazmerno velik bi jo rada popestrila, da bi bila še bolj topla in domača. Zato me zanima če imate kakšne ideje kaj narediti (aja, risanje na steno odpade)-sama sem se poigravala z idejo da bi naredila tak viseč okrasek k so steklca gor pa perlice,... Sem pa pred leti v Ikei vidla luštno stensko postavitev ogledal (ali pa okvirov kjer so ogledala notri, čisti kvadrat) mislim da je bilo 3*3 pa v diagonali. Mi je tudi simpatično samo ne vem, če ni bi s tem prostora "uničila".
Načeloma bi rada sobo uredila čimbolj v indijskem stilu oz. v njihovih barvah (oranžna, rdeča, vijolčna), tako da če ima katera kak predlog kaj narediti bom zelo vesela.
Default avatar

mamci

Malo si poglej razne revije o opremljanju stanovanja (Moje stanovanje, Moj dom...) in pa v kakem starem Ateljeju ali Unikatu boš našla kup idej. Pred kratkim je ena dala tale link gor, pa še nekaj jih vrže Googl ven:Default avatar

Čaja

Zivjo!Na gorenjskem prekrasna trgovinica v tem stilu,kjer mlada ustvarjalka izdeluje čudovite stvari za naše duše....poglej na njeno stran www.manitas.si!Lep pozdrav!Čaja
Default avatar

kaaj te briga

kako okrasiti sobo tako da se znajdeš
Default avatar

sandra35t272

sobo seveda ni težko .prvo si izbereš prevo barvo sobe in potem dajaš okreske vrata so tudi pomebna kupi vreta np.zelena vreta če imate hišo
Default avatar

kokokokokokoko

naredi cofe in jih daj na špago, ali pa naredi verigo iz kolaž papirja
Default avatar

težavna najstnica

jaz bi rabila pomoč imam najstnico ki bi si okrsila sobo vendar ne ve kako'
Default avatar

[email protected]

hej. jas imam malo sobo. rada bi si jo okrasila vendar ne vem kako. stene so vijolične in rumene. zelo rada gledam posnetke iz amerike in gledam kako si one okrašujejo. vendar veliko teh stvari nimamo v sloveniji. najbolj bi si rada okrasila pisalno mizo. rada bi da bi zgledlo lepo in organizirano. hvala za nasvete.!! :)
Default avatar

sobica

ogledala zelo povecajo sobo. lahko naredi slikice z prijateljicam in jih prilepi na steno zravn pa se kaksne lucke. kaksen lustkan tepih tudi pase v sobico.