Forum: Skrinjica idej!

Ropotarnica dobrih idej in praktičnih nasvetov za dom, ustvarjanje, obdarovanje ... Forum za vse, ki bi si radi, s pomočjo tisoč in ene ideje naredili življenje bolj pisano.

PROGRAM ZA ABRAHAMA

Odgovori Nova tema
Default avatar monča 1 Jul 2004 20:57

Lepo pozdravljeni,

Naslednjo soboto 10.07.2004 tast praznuje 50 let. Ker so mene zadolzili za vodenje programa, druzabne igre in povezavo na sploh, se obracam na vas. Nimam ideje kako in kaj. Ce ima kdo kakersnokoli igro, zanimiv program vas lepo prosim za pomoc. vse kar imam do sedaj je govor njegovega sina, kar pa dvomim da je dovolj za celo noc :).

lahko mi posredujete tudi naslove spletnih strani, knjig ali cesarkoli.

Hvala!

p.s. Saj veste da se tasci in tastu vsak rad prikupi z dobro organizacijo. ampak jaz sem sedaj se globoko v "dreku".

simona

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar jana 8 Jul 2004 19:29

Mi smo do sedaj v žlahti praznovali 5 abrahamov. Ampak nikoli nismo imeli nobenih programov.

Vedno pa smo napisali pesmico, v kateri smo opisali preteklost slavljenca (smešne dogodke, tiste stvari, ki jih obujamo še 20 let kasneje...). Na zadnjem "abrahamu" smo stricu pri vsaki kitici dali zraven eno majhno darilo (npr. ko je pesmica govorila o fračah, je dobil zavite frače). To traja kakšno uro.

No, začne se s splošno debato, potem je večerja, razdelitev daril in branje pesmice, potem je pa ponavadi ura že krepko čez polnoč in sledi ples ter pogovor in zabava.

LP jana

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar scipion 11 Jul 2004 14:24

Živjo!
Tvoj program moraš najbolj prilagodit gostom. Če veš, da bo jim bo neka stvar všeč, potem jo izpelji.
Najprej predlagam, da opravite formalnosti, kot je tisti govor, pa čestitke in darila, nato pa začnite z družabnostjo. Če bodo starejši ljudje, je dobro organizirati tombolo, ki jim bo gotovo vščeč. Nabavit je treba nekaj nagrad, pa bo. Nato lahko zrežirate kakšen smešen skeč ali pa kdo pove kak vic. Lahko rezerviraš kak ansabmel - narodnozabani, da bo malo igral, ali pa kak pevski zbor. Možnosti je malo morje.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh