Forum.Over.Net

Skrinjica idej!

Ropotarnica dobrih idej in praktičnih nasvetov za dom, ustvarjanje, obdarovanje ... Forum za vse, ki bi si radi, s pomočjo tisoč in ene ideje naredili življenje bolj pisano.

zanimiva in unikatna darila

Default avatar

Zaja

Živjo,

Če ima kdo težavo, kaj podariti, mami, teti, sestri, punci, prijateljici...jaz idelujem luštna darilca, (sicer bolj za ženski spol), za ogled mi kar pošljite mejl na [email protected] in vam pošljem fotografije.
Lep dan
Zaja
Default avatar

111125dd1

Za moje pojme je nekako najboljše darilo še vedno kakšen darilni bon. Največkrat podarim darilni bon za masažo, te se nobeden ne brani, ne glede na to kaj mu je všeč in kaj ne. Vzamem jih tu https://www.visitslovenia.net/darilni-boni/. Pripravi so tudi boni za kakšne trgovske centre, niso pa tako unikatna oz. izvirna. Najbolj izvirno darilo do sedaj je bila karikatura, ki sem jo naročil pri lokalnemu karikaturistu, obdarovanec jo je bil izredno vesel.
Default avatar

živiodlitki

Pozdravljeni!

Če želite res unikatno darilo, za trajen spomin, vam predlagam odlitke iz gipsa. Lahko se izdela odlitek rokic, nogic od otrok, odraslih, zelo lepo darilo za mladoporočenca, da si ohranita spomin na poroko. Odlitki nosečniških tebuščkov. Odlitki tačk pasjih prijateljev, Za zaljubljene odlitki ustnic, in še in še.

Če koga zanima, več info na [email protected]