Forum.Over.Net

Skrinjica idej!

Ropotarnica dobrih idej in praktičnih nasvetov za dom, ustvarjanje, obdarovanje ... Forum za vse, ki bi si radi, s pomočjo tisoč in ene ideje naredili življenje bolj pisano.

zvezdice...

Default avatar

kimzi

Lep pozdrav vsem skupaj!

Imam eno prošnjo, in sicer, kje bi na internetu lahko najdla, kako se delajo okraski iz papirja na motiv novega leta. S hčerkico sva si zamislili, da bi naredili polne zvezdice, in jih z nitjo obesili na strop.Pokupila sem veliko revij, pa nikjer ni predstavljeno, kako se to naredi. Samo slikce lahko gledava in vzdihujeva...

Hvala vsem ; lepo se imejte ; čao
Default avatar

Kate

A to tiste, ki so sestavljene iz dveh kvadratnih listov
Default avatar

kimzi

Ja, prav te!
Default avatar

Kate

Pravzaprav jih je čisto lahko naredit, samo ne vem, če bom znala razložit - če bi jih lahko narisala, potem ti lahko pomagam.

Če mi daš mail ali pa še enostavneje fax ti narišem in pošljem.
Default avatar

*Petra*

Ravno v eni reviji sem našla način, kako se izdela zvezde iz papirja (je sicer zelo na kratko napisano, ampak dovolj razumljivo, če imaš seveda v mislih take zvezde, ki se naredijo iz kvadrata in potem je potrebno papir večkrat prepogniti, malo zarezati,..., dve zvezdi naj bi se pa potem skupaj zlepili). Če želiš, ti skeniram in pošljem po e-mailu.
Default avatar

ALT

Zdravo!

Ne paše čisto k tvojemu vprašanju, ampak mogoče za idejo. me smo izstrigle zvezdice iz kartonske škatle (malo močnejši-debelejši karton. lepenka) in jih "oblekle" v navadno alu folijo (prej smo jo fino zmečkale). Nalimale smo jih na vrvice (da visijo s stropa in z jelke, ko bo) ter na lesene paličice (vtaknile k rožam; naredile podstavke iz DAS mase in jih postavile na mizo, pult...)


LP, Alenka
Default avatar

°jera°

Še ena drugažna ideja, če lahko!

Zvezde in tudi druge oblike lahko nabrizgaš s purpenom (to je pena, ki jo uporabljajo v gradbeništvu - npr.za suho montažo vrat....). Potem joh lahko tudi posprejaš z barvo!

lp
Default avatar

Kate

A še rabiš?
Default avatar

sonček96

Živjo. Ali imate kakšno sliko, kako je to izgledalo ? Namreč delam v varstvenem delovnem centru in bi sedaj za decembrske praznike okraševali in bi na strop dala snežinke ali zvezdice.
Najlepša hvala :)