Forum.Over.Net

Skrinjica idej!

Ropotarnica dobrih idej in praktičnih nasvetov za dom, ustvarjanje, obdarovanje ... Forum za vse, ki bi si radi, s pomočjo tisoč in ene ideje naredili življenje bolj pisano.

prijateljici - darilo za rojstni dan

Default avatar

URSA

Prijateljica bo v četrtek praznovala 26. rojstni dan.
Imate kakšno idejo, kaj naj ji kupim.
Je poročena, kuhinjske pripomočke ima že več ali manj vse. Imate kaj drugega v mislih?
Kaj običajno kupite vi?

Čakam vaše odgovore.

Lp Urša
Default avatar

neny

Za prijateljico je lepo darilo npr.: masaža (kozmetični centri in zdravilišča jih ponujajo celo vrsto - od glave do pet; sigurno bo kakšna kot nalašč zanjo), nega obraza, lepo darilo pa je tudi kakšna kopel za dva (z večerjo ali brez). Ne vem od kod si, vendar vem, da jih ponujajo naša zdravilišča. Postrežejo ti s penimo, prižgejo svečke, po vodi plavajo vrtnice, zrak prijetno diši ..., kaj ni to lepo darilo za prijateljico??
Jaz vedno, ko izbiram darila, želim in upam, da bom obdarovanega razveselila, sicer pa fora ni v samem darilu, temveče v pozornosti, da se na človeka, ki ga imaš rad, tudi spomniš oz. on nate, pa čeprav samo z SMS ali voščilom po telefonu, če drugače ne gre.

Zdaj pa že nakladam, dobro izberi in LP.
Default avatar

nada

Podari ji kupon za obisk kozmetičnega salona. Tako si bo morala vzeti nekaj trenutkov samo zase.
Default avatar

URSA

Ima namreč dva otroka, tako da časa za masažo nima veliko.
Raje bi kaj uporabnega kupila.

Imate še kakšno idejo?

Lp
Default avatar

TejaK

Pozdravljena!

Stara sem 28 let in imam 3 otroke od tega 1. šoloobveznega. Lahko mi verjameš, da si najmanj želim za rojstni dan kaj uporabnega (mixer na primer), ker dan več ali manj preživim med temi stvarmi. Časa zase pa nimam nič. In ko sem prebrala predloge o masažah, kozmetičnem salonu sem pomislila: TO! Tega bi bila ful vesela.

Ali pa kupi vstopnici za koncert od Sidarte in pojdita sami in uživajta!Lep pozdrav!

TejaK

P.S. Najbolj kruto darilo, ki sem ga kdaj v življenju dobila je bil likalnik - od moje mame! In pa naglavna ruta s sponko za čop (imam že celo življenje kratke lase)! Najlepše pa uokvirjena fotografija A4 format naju z možem. Prijateljica je najino sliko skenirala in obdelala s nekim programom, da zgleda, kot bi bila narisana z barvicami. Nato je sprintala na foto papir in sama naredila okvir oz. na kupljenega nalepila okrasje iz fimo mase, ki ga je sama naredila. Modern stil. Špica. In vseh stroškov, če dobro pomislim ni bilo za več kot 2.000 SIT. Taka darila so meni najbolj všeč.
Default avatar

maja_b

kupi ji lep komplet modrčka in hlačk. mogoče malo čudno izgleda, ampak nič hudega. ženska najbolje pozna žensko, dedcem kaj takega itak ne pride na misel.
Default avatar

iva

''Ima dva otroka - pa nima časa za masažo'', praviš. Počuvaj ji otroka, da bo lahko šla na masažo.
Default avatar

DZ

Kakor kdo. Meni osebno bi bil likalnik fantastično darilo. Če imaš dva otroka, kredite za hišo, razpadajoč avto in likalnik iz katerega kaplja ...... Ali sedaj razumeš? Odvisno od vsakega posameznika: kaj kdo rabi oz. kdo si kaj želi.
Default avatar

anka 22

Vstopnice za gledališče ali vstopnice za kino, brez datuma in časovnih omejitev, seveda po dve, da bo kdo šel lahko znjo
Default avatar

Trnuljičica

Moja prijateljica praznuje 11 rojstni dan pa nevem kaj da ji kupim...imate mogoče kaj v mislih...čakam na odvovore..pa hvala za pomoč..Lp..Maja
Default avatar

LINKA

jaz bi rada vprašala če mate kakšno idejo za prjatelco k je praznovala 14 roj.dan pa ne vem kaj bi kupila dejte mi pomagat PROSIM!!!!!
Default avatar

Zazi

Poglej na www.zvezdar.com
Ti paketi so super, jaz še samo to dajem odkar sem sama dobila enega. Na primer daš paket Wellness, pa je noter cel kup masažnih centrov in kopanja in kaj vem kaj še. Zraven je darilni bon, in ona si bo z njim lahko sama izbrala kam bo šla
Default avatar

hator_mfl

Kakšne darilne bone za v trgovine, pa naj si sama zbere kar ji je všeč.Al pa kakšne vazice, čajnike, skodelice.
Nekaj kr jo bo spominjalo na vajino prijateljstvo, dobrodošle so pa tudi peke, npr. torte,piškotke...
Default avatar

Tadejja

Mogoče najdš kej v tej spletni trgovini, če je prijateljica bolj športnega tipa: 31gorillas.com

Jst sm tuki kupila dva darila. Enega tudi prijateljici- slušalke, ker ne gre nikamor brez iPoda in pa eno odbito spodnje perilo za bratranca. Takrat se mi je ravno mudilo in nisem imela časa it nakupovat, tako da sm ful hitro rešila, pa še ful sta bila vesela oba (imata isti dan rojstni dan). Pa res majo fajn ponudbo.
Default avatar

Didy

To soboto sem povabljena na rojstni dan, prijateljica bo stara 13 let in nevem kaj ji naj kupim. Prosim za čim več predlogov
Default avatar

matejamat

Jaz sem zadnjič našla posrečena darila na tejle spletni strani:www.zabavna-darila.com
Imajo slikce na katere napišeš kar si želiš in to ti potem natisnejo na lonček, majčko,..za prijateljico ki rada jaha sem izbrala slikco ženske, ki je na konju... je ful dobro prišlo.
Default avatar

demargi

Kaj podariti je odvisno od tega, kaj oseba, ki ji je darilo namenjeno, ta trenutek potrebuje ali ceni. Mislim, da je odlična ideja ročno slikana slika. Pa še tako je, da je to danes dosegljivo marsikomu, za eno sliko daš toliko kot za masažo :). V tej spletni trgovini ( svetslik.si ) sem našla kar nekaj zanimivih slik..