Forum.Over.Net

Skrinjica idej!

Ropotarnica dobrih idej in praktičnih nasvetov za dom, ustvarjanje, obdarovanje ... Forum za vse, ki bi si radi, s pomočjo tisoč in ene ideje naredili življenje bolj pisano.

prijateljici - darilo za rojstni dan

Default avatar

tgbd

dober dan .... bliža se božič... in me zanima kaj naj kupim prijateljici...stara je 13 in res nevem kaj ji naj podarim..ima kateri kakšne ideje?
Default avatar

sošolec18

Pozdravljeni!

Nevem, kaj bi kupil oz. naredil sošolki, ker namreč odide (gre v tujino za vedno). Sem sošolec, tako, da kkšna neka presenečenja in take stvari, ki bi kupile punce ne bi. Mislil sem nekaj s slikami, pa tko, sm ful nimam idej, kako bi. Sej to ne bi blo neki vrednostno darilo, če me razumete. Sm tako nekaj, da ima za spomin. Bi pa rabu to v par dneh vedt. Lepo se zahvaljujem za odgovore. Hvala vam! :)
Default avatar

kr1A

Če še ni prepozno :) Meni je super ideja Uniči ta dnevnik, sama izpolnjuje knjigo, naloge pa so res odštekane. :) Verjamem, da bi bil lep spomin, ki bi ga sproti ustvarjala :) dam še link za lažjo predstavo, ga pa najdeš v fenixu in mladinski knjigi v slovenščini.

https://www.youtube.com/watch?v=2dlwhjIJbx4
Default avatar

Someonewho'sthebest

Hej
Moja bff praznuje rojstni dan pa nimam pojma kaj ji nj kupim ... stara bo 14 rada ma dejansk use .... hocm da bi blo kj posebnga sam res nevem kaj .... help <3
Default avatar

zamisel

Če iščete darilo, je najboljše darilo natisnjena majica s zanimivim motivom
Default avatar

nasvetzamlajseprijateljice

najlepse darilo ki sem ga dobila od prijateljice je bilo zelo simbolicno in zelo zabavno (interne sale tako da nihce ni razumel darila hahah) :D tako da kupite nekaj kar je posebno za vajino prijatwljstvo, nekaj kar jo bo spomnilo na vajino prijateljstvo :D