Forum.Over.Net

Skrinjica idej!

Ropotarnica dobrih idej in praktičnih nasvetov za dom, ustvarjanje, obdarovanje ... Forum za vse, ki bi si radi, s pomočjo tisoč in ene ideje naredili življenje bolj pisano.

pomoč

Default avatar

anita

Prosim, če mi pomagate z idejami, kaj naj kupim vzgojiteljici mojih punčk, ki odhaja drugam, za spomin....izvirne ideje
Default avatar

MatejaG

Če rabiš to hitro bo malo težje. Sama dam kako mini čipko v okvir in je lepo daril za cca 1300 sit ali pa dam kakšen kos ročno poslikanega stekla tudi že od 1000 sit dale - kupim vedno pri tistih ki delajo. Kakšno svileno ruto ročno poslikano, skratka v kakšno trgovino, ki ima čuden prizvok in se hitro kaj najde.
Default avatar

TEJA

Tudi kakšna lepa vaza bi bila lepo darilo, kakšne skodelice, lepi kozarci, kakšna lepa zanimiva stenska ura, steklenica-poslikana......
Default avatar

Pu

Sicer je grdo kritizirati, saj sama nimam boljše ideje, ampak hotela sem samo povedati, da je moja teta učiteljica in ima polno podstrešje novoletnih daril, pa tisti za ob koncu šolskega leta, pa za dan žena, ki so popolnoma neuporabna. Prostora za razno okrasno šaro: a la poslikano steklo, čipke..., ji je že davno zmanjkalo.
Jaz sem za uporabne reči, npr. knjige.
Pristanem kvečjemu na kombinacijo uporabnega in 'spominskega'; npr. da skupaj s punčkami poslikate kuhinjske krpe, ali kaj podobnega.

Lep pozdrav,
Pu